Пътуване София - о.Санторини Гърция
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Пътуване София - о.Санторини Гърция
Привет,преди тук ме бяхте ориентирали най-добре какво и как да стигна до Англия,та реших пак да попитам - та предстои ми пътуване до о. Санторини Гърция и имам няколко въпроса към пътувалите до там:
1. Ферибот от Атина или Солун да хвана за по удобно и по изгодно и горе долу колко излизат ?
2. Зелена карта ще ми трябва ли (нали уж сме в ЕС)
3. Как е с горивата там,понеже имам газова уредба,как са цените и на 2те горива и има ли често газ ?
4. Някви съвети по специфични ?
1. Ферибот от Атина или Солун да хвана за по удобно и по изгодно и горе долу колко излизат ?
2. Зелена карта ще ми трябва ли (нали уж сме в ЕС)
3. Как е с горивата там,понеже имам газова уредба,как са цените и на 2те горива и има ли често газ ?
4. Някви съвети по специфични ?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Пътуване София - о.Санторини Гърция
Здравей колега. Ходих с кола до Санторони преди 4г. Пътя ти е до Пирея, от където трябва да вземеш ферибот, който пътува от 8 до 11 ч. в зависимост от вида ферибот. Има бързи и бавни и се познават по цената на билетите. Не съм сигурен дали има ферита от Тесалоники, но ако има, пътя ще е поне 24ч. Задължително си вземи място, дори от най -тънките, защото иначе ще трябва да спиш на пода на кафе или ресторант или на по-неудобните им столове. За фериботите има сайт с всички гръцки дестинации и компании. Резервациите са много лесни.
Зелена карта ти трябва, защото ако стане нещо застрахователя няма да ти плати без нея.
Бензина в Гърция е много дебел(около 2 Eur), но нямаш алтернативи. Газта я има, но на доста малко бензиностанции. Ето това е една малко стара информация за газстанциите, но все пак е нещо. Потърси из нета.
Магистралата след Солун е платена, но не знам какви са кинтите сега.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
Зелена карта ти трябва, защото ако стане нещо застрахователя няма да ти плати без нея.
Бензина в Гърция е много дебел(около 2 Eur), но нямаш алтернативи. Газта я има, но на доста малко бензиностанции. Ето това е една малко стара информация за газстанциите, но все пак е нещо. Потърси из нета.
Магистралата след Солун е платена, но не знам какви са кинтите сега.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
2 мнения
• Страница 1 от 1