Слушания и подслушвания...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Слушания и подслушвания...

Мнение от MOGY » 26 Апр 2013, 21:44

"СКАНДАЛНИ ЗАПИСИ МЕЖДУ БОЙКО БОРИСОВ, ГРАДСКИЯТ ПРОКУРОР НИКОЛАЙ КОКИНОВ И МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ. Файловете са звукови и са изпратени от поща „Бойко Найденов Кокинов boykonaydenov@mail.ru На тях се чуват СКАНДАЛНИ ИЗЯВЛЕНИЯ ЗА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ИЗОБЩО СХЕМИТЕ, КОИТО СА ВЪРТЕНИ ЗА ВЛИЯНИЕ." http://afera.bg/razsledvania/42091.html

https://soundcloud.com/aferabg
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Слушания и подслушвания...

Мнение от Владо » 26 Апр 2013, 21:57

смеличко е пускането на тази тема в този форум... тук, в интерес на истината не само тук, а и в други форуми, е възприета позата на удобно заровената главица и щръкнал... :mhihi: ... абе позата на щрауса :mrgreen:
иначе разглеждания въпрос те оставя без дъх :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Апр 2013, 22:12

Е.. вие да не мислите че като се съберат тия тримата заемащи въпросните постове при което и да е правителство ще си говорят за времето или за сериали ?
Чиста проба компромат .Въпросния запис няма стойност понеже не е взет със СРС.Но пък е много удобен за манипулиране на общественото мнение.Сам по себе си няма връзка със предния скандал за слухтенето при службите но пък добре пасва на общата картинка.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 26 Апр 2013, 22:23

Бойко Борисов: Казвам, че съм педал, да мислят, че съм интелигентен...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе закривайте тая кочина бе! Турци да идват, косовци, все тааа :bowdown: :bowdown: :bowdown: :lol: :lol: :lol:
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 26 Апр 2013, 22:32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 26 Апр 2013, 23:24

Хайде да видим дали ще познае някой кой е предложил на Найденов да записва разговорите ????????????????????????????????? :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 27 Апр 2013, 0:21

krasi2bmw написа:
Хайде да видим дали ще познае някой кой е предложил на Найденов да записва разговорите ????????????????????????????????? :dunno:

е то излиза че физкултурника управлява/владее държавата :shock: ... а пък след като се кълне в децата си че не слухти, след тия случки излиза че ...той лично няма деца :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Апр 2013, 2:13

Владо написа:смеличко е пускането на тази тема в този форум... тук, в интерес на истината не само тук, а и в други форуми, е възприета позата на удобно заровената главица и щръкнал... :mhihi: ... абе позата на щрауса :mrgreen:
иначе разглеждания въпрос те оставя без дъх :banghead:

Като че ли за първи път се обсъждат такива неща... проблема е, че на някой хора не им издържат нервите (или толкова им е възпитанието) и почват с личните обиди.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Апр 2013, 3:40

Според мен някой вижда сериозна заплаха в лицето на ББ на изборите и се почна с мръсните игрички :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Апр 2013, 6:27

:OT:
Хич не е по темата,темата тази незнам дали е политическа,просто едно техническо мнение.
Смарт фоните могат да станат точно като микрофони,просто си го държите и някой със специална техника го активира и вече самият смарт фон става и микрофон и камера,дори има и такъв потребителски софтуер,и не е един или два,аз примерно съм си сложил на моят "Адрбоид лост",в смисъл ако някой ми го открадне или загубя,само че се активира през интернет и пускам камерата и тн.има и друга много добра програмка "Церберус" и тн.
Просто техниката много от отдавна е напреднала,а разни експерти не до там в час с техниката вече казват дори и с какво тиксо е залепен микрофона :mhihi: (горките изостанали к..та)

п/п
Пък е хубаво да се затвор тая тема поради няколко причини:
аз съм ходил на няколко "ВИП" събирания и там сме толкова културки,говорим си високопарни глупости ,после като се дръпнем на страни ,помеждуси ги сапонисваме и ги редиме като кръстословици тези дето преди малко сме им обяснявали колко са отслабнали ,те братче на автобус приличат ,ама с чергило (барнала се с някаква рокля,ама като метнато чергило на камион и стои) и тн.
Да не мислите че станишката и прочие "политици" имат по-красив изказ и не се бутат във всички сфери да командват.
Другата причина е че излизат хора да пишат само в тези теми ,иначе не знаеш че съществуват въобще и основната причина е че такива теми ни карат да се намразваме ,което е основно.
Иначе че бойко си е простак е така,но пък както вече посочих-всичко останали на саме са същите простаци,че и по-големи !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 27 Апр 2013, 9:08

Колеги верно ли след 15-те цифри на имея ако имам някви други цифри тва значело,че ме следят :D
http://www.gledaigo.com/%D0%B5%D1%82%D0 ... %B5%D0%BB/
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 27 Апр 2013, 20:52

След този запис за никой от групировката герб не трябва да има място в политиката, а в централния.........
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

Назад към Извън Темата