нуждая се от помощ - габрово или в.търново
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525dA
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
нуждая се от помощ - габрово или в.търново
закъсах го.трябва ми заварчик за заварка на една джанта.става въпрос за утре.за габрово и в.търново.ако някой може да помогне да си остави телеффон да му се обадя
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: нуждая се от помощ - габрово или в.търново
Колега ще ти кажа къде да отидеш директно и да говориш с хората.
Като влизаш в Габрово от В.Търново от дясно на теб ще видиш висока синьо-жълта сграда "STS" хваща окото няма как да я изпуснеш.Подминаваш я и продължаваш на право по болеварда и 100м след нея започват авто къщите.Спираш на първата която ти се пада в ляво тя е точно на една отбивка.Там има сервизи поне 3 или 4.Попитай за Чапека ще ти го покажат къде е точно.Пада се 50м по-нагоре от авто къщата.Голям бояджийски сервиз,мисля че ще ти свърши работа.Като качество е един от най-добрите в града,за цени не мога да коментирам.
Ако искаш ми звънни утре между 10:00 и 12:00 съм свободен мога да те заведа направо. - 0893639024
Като влизаш в Габрово от В.Търново от дясно на теб ще видиш висока синьо-жълта сграда "STS" хваща окото няма как да я изпуснеш.Подминаваш я и продължаваш на право по болеварда и 100м след нея започват авто къщите.Спираш на първата която ти се пада в ляво тя е точно на една отбивка.Там има сервизи поне 3 или 4.Попитай за Чапека ще ти го покажат къде е точно.Пада се 50м по-нагоре от авто къщата.Голям бояджийски сервиз,мисля че ще ти свърши работа.Като качество е един от най-добрите в града,за цени не мога да коментирам.
Ако искаш ми звънни утре между 10:00 и 12:00 съм свободен мога да те заведа направо. - 0893639024

2 мнения
• Страница 1 от 1