ох-дайте съвет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

ох-дайте съвет

Мнение от evans » 26 Май 2006, 12:34

Може да е глупава темата,ама поне знам ,че тук има стари пушки студенти.Сега по темата,имам проблем с една преподавателка,постояно ме връща и не ми дава испита,научих цял учебник наизуст и все намира с нещо да се заяде,направо съм испаднал в депресия,дори и не ям.Моля дайте някакъв съвет ,направо незнам какво да правя,то това не е човек,кошмари започнах да сънувам

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 26 Май 2006, 12:41

Ами пробва ли да я ухажваш малко може да си иска по тоя начин.Да и размърдаш бивтеците :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 26 Май 2006, 12:44

дай ня някой мангал 10 кинта да я задоволи :mhihi:
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 26 Май 2006, 12:54

То съвет за такова нещо е трудно да се даде .... ама по скоро я привикай на 4 очи да си поговорите и да се изясните..... мисля, че няма да ти откаже.... пък от разговора може и да добие друга представа за тебе :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 26 Май 2006, 13:57

furnata написа:Ами пробва ли да я ухажваш малко може да си иска по тоя начин.Да и размърдаш бивтеците :mhihi: :mhihi: :mhihi:
бате тя е на 70г, само си представи какво чудо е

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 26 Май 2006, 14:04

Терзийски написа:То съвет за такова нещо е трудно да се даде .... ама по скоро я привикай на 4 очи да си поговорите и да се изясните..... мисля, че няма да ти откаже.... пък от разговора може и да добие друга представа за тебе :lol:
пробвах и това,ама не и та не,обаче аз съм упорит ,иначе отивам на големия испит пред комсия ,а там си е ебало майката.
Последна промяна evans на 26 Май 2006, 14:08, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Re: ох-дайте съвет

Мнение от ircsome » 26 Май 2006, 15:00

evans написа:Може да е глупава темата,ама поне знам ,че тук има стари пушки студенти.Сега по темата,имам проблем с една преподавателка,постояно ме връща и не ми дава испита,научих цял учебник наизуст и все намира с нещо да се заяде,направо съм испаднал в депресия,дори и не ям.Моля дайте някакъв съвет ,направо незнам какво да правя,то това не е човек,кошмари започнах да сънувам

Ако мислиш, че наистина си научил учебника на изуст, имаш право да се явиш пред комисия да те изпита. Отиваш в департамента и подаваш молба,че искаш да се явиш на изпит пред комисия, тъй като имаш проблем с дадена преподавателка.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 26 Май 2006, 18:28

Счупи и носа на тая кучка!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 26 Май 2006, 21:34

evans написа:Може да е глупава темата,ама поне знам ,че тук има стари пушки студенти.Сега по темата,имам проблем с една преподавателка,постояно ме връща и не ми дава испита,научих цял учебник наизуст и все намира с нещо да се заяде,направо съм испаднал в депресия,дори и не ям.Моля дайте някакъв съвет ,направо незнам какво да правя,то това не е човек,кошмари започнах да сънувам

Гледай сега, такива госпожи са кукувици, няма да е лесно и ще отнеме малко време, така.....този тип изпитващи имат манията да те накарат да им заобичаш предмета, което ти е ясно че никога няма да стане, затова трябва да я залъжеш, ходи я питай разни неща, поискай да ти обяснява по нещичко след лекци, може да и предложиш да ти даде 1-2 частни урока срещу скромно заплащане или на добра воля, за да може "да усвоиш материяла понеже много ти харесва :mhihi: и обичаш да навлизаш в дълбочина", направи някаква примерна работа върху този материял и се поинтересувай дали може да я развиеш за дипломна по нататък и дали може тя да ти е рецензент :mhihi: мотай и се в очите, покажи и че всъщност не си хайманата която тя познава, а се опитваш да научиш всичко за "любимия предмет", подмазвай и се но не прекалено да бие на очи, никога със грубост, обикновено такива хора са шизофреници и имат нужда да задоволиш другото им аз, да им покажеш че не си просто студент, а нещо повече, трябва да види че полагаш много усилия, а не да се срещате от изпит на изпит и тогава забиваш копието.
Резервен вариант, ойто е много краен и не го препоръчвам: ако минеш и през частните уроци при нея и т.н. и пак не те пусне я заплаши на 4 очи че ще се оплачеш на ректора и ако се наложи ще се обърнеш към медиите за да спреш рекета на преподавателите към студентите, щото в случая тя ще те е рекетирала за частни уроци и въпреки че ти си знаел материала, не те е пуснала защото ти е поискала пари а ти си отказал понеже си супер честен ;)
Накрая да ти кажа че този втори вариант действа но само ако се бориш за 3-ка и един приятелски съвет: Не искай да те изпитва комисия, защото става лошо, може и теб да накажат а сформираната изпитна комисия ще е от университета ти и със сигурност ще се познават и тогава резултата отново няма да е добър за теб ;)
Успех от мен акад.Пищолев :mhihi: да знаеш само колко такива съм ги прекарал, сега е твой ред!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 26 Май 2006, 21:45

Dimo написа:

Гледай сега, такива госпожи са кукувици, няма да е лесно и ще отнеме малко време, така.....този тип изпитващи имат манията да те накарат да им заобичаш предмета, което ти е ясно че никога няма да стане, затова трябва да я залъжеш, ходи я питай разни неща, поискай да ти обяснява по нещичко след лекци, може да и предложиш да ти даде 1-2 частни урока срещу скромно заплащане или на добра воля, за да може "да усвоиш материяла понеже много ти харесва :mhihi: и обичаш да навлизаш в дълбочина", направи някаква примерна работа върху този материял и се поинтересувай дали може да я развиеш за дипломна по нататък и дали може тя да ти е рецензент :mhihi: мотай и се в очите, покажи и че всъщност не си хайманата която тя познава, а се опитваш да научиш всичко за "любимия предмет", подмазвай и се но не прекалено да бие на очи, никога със грубост, обикновено такива хора са шизофреници и имат нужда да задоволиш другото им аз, да им покажеш че не си просто студент, а нещо повече, трябва да види че полагаш много усилия, а не да се срещате от изпит на изпит и тогава забиваш копието.
Резервен вариант, ойто е много краен и не го препоръчвам: ако минеш и през частните уроци при нея и т.н. и пак не те пусне я заплаши на 4 очи че ще се оплачеш на ректора и ако се наложи ще се обърнеш към медиите за да спреш рекета на преподавателите към студентите, щото в случая тя ще те е рекетирала за частни уроци и въпреки че ти си знаел материала, не те е пуснала защото ти е поискала пари а ти си отказал понеже си супер честен ;)
Накрая да ти кажа че този втори вариант действа но само ако се бориш за 3-ка и един приятелски съвет: Не искай да те изпитва комисия, защото става лошо, може и теб да накажат а сформираната изпитна комисия ще е от университета ти и със сигурност ще се познават и тогава резултата отново няма да е добър за теб ;)
Успех от мен акад.Пищолев :mhihi: да знаеш само колко такива съм ги прекарал, сега е твой ред!

по-добре да и счупи носа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 26 Май 2006, 22:03

ircsome написа:

Ако мислиш, че наистина си научил учебника на изуст, имаш право да се явиш пред комисия да те изпита. Отиваш в департамента и подаваш молба,че искаш да се явиш на изпит пред комисия, тъй като имаш проблем с дадена преподавателка.
To верно че имаш право на комисия ма комисията е от даскали къде абсурд да се познават с въпросната гад такива абни даскалици кат тази сигорно е неква доцентка или професорка баце се финтират с правене на впечатление още от самото начало поне язе бех на тоя принцип

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 26 Май 2006, 22:06

Е момчета ,благодаря ви много за съветите ;)

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 27 Май 2006, 0:53

Чекай да умре... То майтап, майтап, ама аз така направих веднъж и другите ми викаха "тоя алкохолик го чакат от 87-а и неще", обаче тоя верно фърли топа и след това при другата преподавателка от първия път, въпреки че може би не заслужавах.
Ти всъщност в кой университет си, какъв е предмета и коя е патицата?

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 27 Май 2006, 2:51

evans написа:Може да е глупава темата...

Ми тогава к'во пост-ваш? :mhihi:
evans написа:испита

Истината е някъде там...
MORE BEER!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Май 2006, 3:50

Отиди и поговори с нея. Това съм го правил два пъти в УНСС. Ако проблема е в нея, а не в теб ще се разберете. Даскалите са добри хора, колкото и никой да не го вярва, а аз лично съм им се катерил по главите цял живот. Просто има по-нехаещи и по-прецизни. А тези по-прецизните са по-разбраните обикновено. Надявам се, че не си правил грешката да плащаш някога, за да вземеш изпит... Защото, както знаеш, откъдето е текло пак ще тече и това някой даскали много добре го знаят, а и на тия които плащат бързо им се разнася славата в онези среди и всеки почва да си иска. Ако си знаеш всичко и си безупречен, а също така покажеш уважение към предмета и преподавателя няма човек, който би могъл да те спре. Даже дори не е нужно да знаеш всичко, въпроса е да го разбираш. За съжаление това, което ти пиша така и не можах да го набия в собствената си тъпа глава, но е така. А научиш ли се да се разбираш с хората в различни ситуации, ще имаш и преднина напред в живота спрямо други. Успех!
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата