Масло на диф
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Масло на диф
Смених си маслото на диференциала (новия
) с Мотул 75W90 от Проспиид. И днеска викам почвам да чета темите от "The Best Of" да се образовам, че има мноо яки и гледам следното от някъф спец от Дару:
"Най-вероятно ще трябва да се търси нов диференициал. Ремонт - не се препоръчва, не излиза сполучливо. Значи най-вероятно са сменили маслото с неподходящо - за БМВ диференциал само масло MSP, което го има при нас в Дарукар и при дилърите ни също. Ако се сложи друго масло - до 1000 км започва да вие. За скоросите най-подходящо е TQD-ATF (за автоматици и ръчни), иначе на самата скоростна кутия отдолу от дясната страна пише (лепенка) какво масло се препоръчва за конкретната скоростна кутия. "
Сега да очаквам да почне да ми вие дифа или тия са ебати смо....ците ???

"Най-вероятно ще трябва да се търси нов диференициал. Ремонт - не се препоръчва, не излиза сполучливо. Значи най-вероятно са сменили маслото с неподходящо - за БМВ диференциал само масло MSP, което го има при нас в Дарукар и при дилърите ни също. Ако се сложи друго масло - до 1000 км започва да вие. За скоросите най-подходящо е TQD-ATF (за автоматици и ръчни), иначе на самата скоростна кутия отдолу от дясната страна пише (лепенка) какво масло се препоръчва за конкретната скоростна кутия. "
Сега да очаквам да почне да ми вие дифа или тия са ебати смо....ците ???

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ми и аз си го смених в проспийд, но още не вие
всъщност то вече си виеше
минал съм 1000+км. и още не се е разпаднал дифа 

2 мнения
• Страница 1 от 1