Търся снимка с много голяма резолюция
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Търся снимка с много голяма резолюция
Някой може ли да помогне за намирането на тази снимка с много голяма резолюция? Трябва ми за фототапет с големина 355 см. х 260 см. Ако го смятам правилно ще е нещо от рода на 21000 х 15600 пиксела. Прерових нета и не намирам нищо подходящо. Приемам и други предложения в тази цветова гама, но е желателно и Е30 да присъства на снимката.

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Re: Търся снимка с много голяма резолюция
Намерих само това : http://pj.snoobonline.com/2011%201991%2 ... ighRes.jpg 19 19080 × 8 543
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Търся снимка с много голяма резолюция
Понеже много държах да е точно тази една позната ми намери решение. Мина снимката през някакви филтри и успя да я разтегне до необходимите размери. Като се отпечата ще изглежда все едно е рисувана с маслени бои. Ще кача няколко снимки като съм готов 

4 мнения
• Страница 1 от 1