Искате ли отмяна на забраната за тютюнопушене?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Да се отмени ли забраната?

Да, искам да я отменят, за да може да се пуши.
30
7%
Не, така си е добре.
313
72%
Да се раздели отново на зони за пушачи/непушачи
76
18%
Все ми е тая.
14
3%

Общо гласове : 433
младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Искате ли отмяна на забраната за тютюнопушене?

Мнение от TNT » 30 Май 2013, 23:21

Пълна пародия. Здравен министър ще отменя забраната за пушене. Аз съм твърдо забраната да остане!!! Повечето от пушачите, които познавам, също. Дори трябва да засилят контрола!
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Искате ли отмяна на забраната за тютюнопушене?

Мнение от randity » 30 Май 2013, 23:40

Твърдо против. В кафенетата е къде-къде по-добре без цигарения дим, дрехите не се осмърдяват. А съм пушач :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 30 Май 2013, 23:56

:yes: твърдо против... и като пушех бях на същото мнение, постоянно отварям прозорците да влиза въздух :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 30 Май 2013, 23:59

Аз също съм против, но мисля, че трябва собствениците сами да решават дали да се пуши или не в заведенията им!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 31 Май 2013, 0:04

Май няма нищо лошо да има стая или помещение /не маси, ъгли, сепаретата и т.н., а отделна стая/ за пушене - така всички ще са доволни. Димът няма да пречи на непушачите, пушачите няма да излизат на -10 градуса навън, бизнеса ще живне. Ако измислят нещо такова е приемливо, ама не да ми слагат табелка за пушачи на масата, а на съседната маса, на половин метър разстояние, да пише непушачи... :censored:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320i e36 coupe M50B20
Мечтае да кара: M6

Мнение от another90sm » 31 Май 2013, 0:16

Maverick_VS написа:Май няма нищо лошо да има стая или помещение /не маси, ъгли, сепаретата и т.н., а отделна стая/ за пушене - така всички ще са доволни. Димът няма да пречи на непушачите, пушачите няма да излизат на -10 градуса навън, бизнеса ще живне. Ако измислят нещо такова е приемливо, ама не да ми слагат табелка за пушачи на масата, а на съседната маса, на половин метър разстояние, да пише непушачи... :censored:

А какво ще кажеш за мен колега и хилядите други като мен(защото не сме малко като брой), които работим в тази сфера и аз специално съм бивш пушач... няма ли именно ние да сме задължени да работим отново в среда с тютюнев дим ако стане така , както предлагаш?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 31 Май 2013, 0:33

HE :!: :winky:
39470

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Мнение от burnou7 » 31 Май 2013, 0:34

ЗА цигарения дим в дискотеките (Не,че сега не се пуши де :mhihi: )
За другите места ми е през ... :smoke: :bchug:
ЕДИТ:

Nasko_ написа:, но мисля, че трябва собствениците сами да решават дали да се пуши или не в заведенията им!

Това е единственото правилно решение :ok: Тогава всеки сам си преценява дали да влиза в заведението или не.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 31 Май 2013, 0:40

Аз не съм пушач на цигари, но искам като отида на дискотека да могат приятелите ми да си пушат, както и аз понякога си пуша пурички, не че сега не може, но нека е официално позволено. В ресторантите нека е разделено и на който както му харесва. Такива пълни забрани са пълна простотия.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 31 Май 2013, 0:53

TNT написа:Пълна пародия. Здравен министър ще отменя забраната за пушене. Аз съм твърдо забраната да остане!!! Повечето от пушачите, които познавам, също. Дори трябва да засилят контрола!

колко е проста тая новата министърка не е истина. Тя и министерството били против отмяната, обаче парламента трябвало да реши. Смятай какъв е плужек безмозъчен, ама тя и затова е сложена...Нали си министър на здравеопазването офцоууу, трябва да отстояваш европейската здравна практика, каквото и да ти кажат комунистите.
Смърт за тия бе мамка им! в неделя ще ги целя с павета! :bang:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 31 Май 2013, 1:01

Пуша, ама много ми харесва да не се пуши на закрито!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 31 Май 2013, 1:36

ineedmoney написа:
TNT написа:Пълна пародия. Здравен министър ще отменя забраната за пушене. Аз съм твърдо забраната да остане!!! Повечето от пушачите, които познавам, също. Дори трябва да засилят контрола!

колко е проста тая новата министърка не е истина. Тя и министерството били против отмяната, обаче парламента трябвало да реши. Смятай какъв е плужек безмозъчен, ама тя и затова е сложена...Нали си министър на здравеопазването офцоууу, трябва да отстояваш европейската здравна практика, каквото и да ти кажат комунистите.
Смърт за тия бе мамка им! в неделя ще ги целя с павета! :bang:

Ще те гледам по телевизията,аз единствено се радвам че герб няма да управляват (да досъсипят това което не успяха 4 години)
Симпатизирам на Волен .He пушач! съм така или иначе не ходя по заведения (нямам излишни пари за прахосване)
Бо'ли ме фара!
39470

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 31 Май 2013, 7:30

Не, дори повече забрани трябва да има...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Май 2013, 8:38

Който иска,трябва да има места за това!
Ако някой иска да пуши-ще си пуши в подобни заведения,който не иска да пуши и да му смърдят дрехи и тн ,ще ходи в места където пушенето е забранено.
Така аз разбирам свобода и права на гражданите.
Аз съм пушач и общо взето съм доволен от забраната да се пуши в заведения но пък това не е демократично и нарушава дадени права!
Когато забранят изцяло цигарите,тогава ще е забранено и пушенето,до тогава,след като един продукт се предлага на пазара не може да има пълни ограничения за ползването му.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 31 Май 2013, 8:45

Еми, не. Искам да е като сега, тоест изключително приятно навсякъде и то за всички. Нямам познати които да не им харесва така, пушачи или не.
Зали, прегради, вентилационна система... А не е ли по-лесно да не въздигаме в култ тютюна?

И впрочем и аз излизам се аврите навън като им се пуши, нищо страшно не е даже и зимата.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Следваща

Назад към Извън Темата