относно готовите комплекти фолио за стъкла за марка автомоб.
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
относно готовите комплекти фолио за стъкла за марка автомоб.
не знам в кой раздел да я пусна темата за това я пускам тук,ние се подлъгахме по банер в мобилето и поръчахме.... става дума за готовите комплекти фолио които са отрязани специално за вашият модел автомобил, фирмата незнам дали имам право да я споменавам за това за сега няма....та искам да ви предупредя да не се лъжете да поръчвате тези боклуци, уж са точни размери и трябва без проблем да ги залепите, само че не е така, размерите са ги взимали отвън, и отвътре като лепите фолиото има супер много излишък, и самите фолия не са като на картинката на отделни парчета а са на една обща ролка с контури, като тръгнахме да отлепяме това за задния малък прозорец още при отлепването се скъса.....след което ролката отиде в кофата
www.bmwпрофесори-bg.net
Re: относно готовите комплекти фолио на тинтком
Колега гледах във VBOX клипче как един виртуоз лепеше фолио и това което ме учуди най много е че първоначално взе размерите ОТВЪН и остави доста голям излишък според мен 

Re: относно готовите комплекти фолио
Dino написа:Колега гледах във VBOX клипче как един виртуоз лепеше фолио и това което ме учуди най много е че първоначално взе размерите ОТВЪН и остави доста голям излишък според мен
те професионалистите така правят, после го лепят отвътре и отрязват излишъка с макетен нож, но това уж е специално отрязано по марка и модел автомобил и не го дават при монтажа да се изрязва допълнително
www.bmwпрофесори-bg.net
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: относно готовите комплекти фолио за стъкла за марка авто
Привет колега на се занимавай с глупости , отиди да ти го направят не струва кой знае какви пари . Аз това правя вече 12 г. и много като теб са идвали да им правя стьклата втори пьт и фолиото им излиза златно . Размера се взема от вьн и фирата е доста , така , че това което са ти пратили е точно така . Дава се малко по голям размер и излишното се реже , слгането не е кой знае колко трудно но за всяко нещо си има техника и по добре е да ти го прави професионалист за да си спокоен и ти 

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Да, абсолютно съм съгласен с колегата по-горе. Поставянето на фолио си е специфичен занаят. Може някой да ме обори, но освен това е най добре да се демонтират самите прозорци, за да се постави така фолиото, че да бъде застъпено от уплътненията.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- katalizatora
- Потребител
-
Здравейте, колеги и аз да вметна относно готовите комплекти на тинтком.Миналия месец и аз си поръчах, шаблоните паснаха идеално също и брат ми си взе за фокуса и е много доволен от резултата, има доста подробни обяснения в сайта за които аз лично не бях чувал.И наистина фолиото пристига с очертани контури но в инструкциите пишеше да се отлепи първо ненужното фолио, което очертава шаблона а колегата може би е направил обратното(незнам винаги има риск да стане някаква беля).И все пак зависи от нашите умения "направи си сам".
- БЕРЛИН
- Потребител
-
- Кара: Е 39/523
Искам и аз добавя,че на който му е трудно не означава ,че фолиото не става има и други варианти някаде свалят и задния прозорец,други плащат за тази услуга така,че всеки сам си избира
8 мнения
• Страница 1 от 1