Защо всички мразят Бенгъл?
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Защо всички мразят Бенгъл?
Имам едно питане...
Защо има хора, които мразят Бенгъл? Кой е той всъшност?
Гледам по подписи и аватари единия написал някой да убие Бенгъл другия в каца на дъното на морето. 'Баси пичовете. Какво е направил, дайте малко информация. От доста време се чудя но така и не можах да си дам отговор.
Благодаря Ви предварително.

Защо има хора, които мразят Бенгъл? Кой е той всъшност?
Гледам по подписи и аватари единия написал някой да убие Бенгъл другия в каца на дъното на морето. 'Баси пичовете. Какво е направил, дайте малко информация. От доста време се чудя но така и не можах да си дам отговор.

Благодаря Ви предварително.
- Новини
-
Крис Бенгъл е дизайнера на БМВ. Негови творения са последните генерации от сериите на баварската компания и всеки, който не ги харесва плюе по Бенгъл.
В интерес на истината, както някой преди беше казал, акулския дизайн просто се изчерпа и всякакъв опит за следваща генерация на същата база щеше да бъде невзрачен залез. Налагаше се нова визия и Бенгъл я направи. Може и да не се харесва на мнозина но според мен той се справи максимално добре. Не харесвам тази визия но съм наясно, че тя е най-доброто, което можеше да се направи. Не е по-добра от акулската но пак е агресивна и стилна по свой собствен начин.
Отклоних се малко ама....
В интерес на истината, както някой преди беше казал, акулския дизайн просто се изчерпа и всякакъв опит за следваща генерация на същата база щеше да бъде невзрачен залез. Налагаше се нова визия и Бенгъл я направи. Може и да не се харесва на мнозина но според мен той се справи максимално добре. Не харесвам тази визия но съм наясно, че тя е най-доброто, което можеше да се направи. Не е по-добра от акулската но пак е агресивна и стилна по свой собствен начин.

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
!!Asen_X написа:Крис Бенгъл е дизайнера на БМВ. Негови творения са последните генерации от сериите на баварската компания и всеки, който не ги харесва плюе по Бенгъл.
Изключително безпристрастно ,точно ,кратко и ясно мнение !!!
Браво

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Благодаря на всички за информацията.
А що се отнася за дизайна на по новите модели, според мен те са изключителни и повечето хора ги харесват. За Е60 не говоря въобще, защото тя като цяло е една изключителна кола.
Що се отнася до интериора и дизайна на купето от вътрешната страна на моделите, вижте сами новата С класа, която излиза доста след 7-цата как изглежда и има ли нещо познато...или направо откраднато.
http://purdel.data.bg/Compare/BMW_760_Interior.jpg
http://purdel.data.bg/Compare/S-Class%20Interior.jpg
Като се замисля, в бъдеще може и емблемата да сменят. Отвън С-ката е наистина красива, но тези две снимки убиха всичко детско в мен. Не може да ми побере ума как може да става дума за такава кражба в интериора. Единствения ми отговор за това е хората от Мерцедес да са видяли, че 7-ма серия отвътре е точно това, което се харесва на хората и разчитат на екстериора.
Нямам друго обяснение за тези им действия. Вие какво ще кажете по въпроса. Аз мисля да пост-на темата и във форума на Мерцедес
Поздрави...

А що се отнася за дизайна на по новите модели, според мен те са изключителни и повечето хора ги харесват. За Е60 не говоря въобще, защото тя като цяло е една изключителна кола.

Що се отнася до интериора и дизайна на купето от вътрешната страна на моделите, вижте сами новата С класа, която излиза доста след 7-цата как изглежда и има ли нещо познато...или направо откраднато.

http://purdel.data.bg/Compare/BMW_760_Interior.jpg
http://purdel.data.bg/Compare/S-Class%20Interior.jpg
Като се замисля, в бъдеще може и емблемата да сменят. Отвън С-ката е наистина красива, но тези две снимки убиха всичко детско в мен. Не може да ми побере ума как може да става дума за такава кражба в интериора. Единствения ми отговор за това е хората от Мерцедес да са видяли, че 7-ма серия отвътре е точно това, което се харесва на хората и разчитат на екстериора.

Поздрави...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Защо всички мразят Бенгъл?
WilliamsF1Team написа: Какво е направил?
всичко от Е36 нагоре

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Нормално е да се промени визията на едно автомобилостроене като БМВ.... светът се променя, интересите също за вкус да не говорим 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Мога да кажа, че Е60 е една от най-красивите коли в днесшно време. Нищо, че колата, която като видя си извръщам за части от секундата главата е Е30 

BMW only!
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3