Водоструйки с жетони - къде?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Водоструйки с жетони - къде?
С баща ми имаме план да сложим на автомивката във Видин и такива машини - водоструйни апарати, които чрез закупен и поставен в тях жетон клиента сам мие колата си за определено време. Проблема е, че преди време имахме оферта от една брошурка, а сега сме я изгубили. Може ли някой да ми даде линк към интернет сайт или да ме свърже с фирма, предлагаща подобни машини?
BMW only!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Единствените такива съм виждал на ОМВ Илиенци. Ще мина тия дни да ги огледам за някаква емблеми дано да ти свърши работа.

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
TheBoss написа:.
На повечето OMB ги има тези екстри ..... и ако не се лъжа бяха с 1 лев... На цариградско също ги има .... аз съм мил на тях ама да ви кажа не съм забелязъл да пише нещо като фирма и т.н. но все пак и аз ако мина ще погледна

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Много ще съм ви благодарен драги ентусиасти
Търсих в google, но не знам какво да напиша. Писах "водоструйки" и излязоха много фирми, но за обикновени машини, каквито имаме вече. Целта ни е да направим мивка с жетони и да оставим 1 или 2 машини, за да отстраним проблема с "тлъстите" заплати и многото работници
Лятото има доста работа мивката, но зимата замира здраво, пък и като я направихме имаше 4-5 мивки в целият град, а сега са над 10. Изкарават се пари, свестни като за нашия град, но разходите са твърде големи - 3 или 4 човека, в зависимост от сезона, които взимат заплати, осигуровки, патент, вода, ток, чупещи се машини и т.н. Машините с жетони ще ни съкратят персонала до 1-2 души, които да перат по някой килим, да мият някой камион или нещо друго, а основния поток работа ще е на самообслужване. Идеята да е по левче също е добра, защото жетоните могат да доведат до усложнения:) Отделно да не говорим, че работниците краднат якооо
Само да успея да намеря контакт с подобна фирма. И между другото - извинявайте, че в БМВ форум пускам темата, но я сложих в "извън темата" да не трежови много модераторите, пък и вие сте пичове, по принцип не мрънкате много, само помагате 

BMW only!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Ако имаш път към бензиностанция, която предлага такава екстра, говори с отговорника/управителя, който е в момента и го поразпитай за какво става дума...
Но да ти кажа- аз също съм си мил колата на такъв вид автомивка- тук в софия трябва да пуснеш поне 2х1лв.=2лв. И си миеш колата сам- това е _САМО_ вода, т.е. пъроструйка- няма никакъв препарат. Сега видях, че са въвели и някакви екстри- топла вакста, някакви препарати- пак всеки по лев. Та, хубаво е да се замислиш дали ще бъде рентабилно- защото на мен, ако да си измия колата по този начин ми излиза 2лв. или 3лв., а пък цялостното миене в автомивка ми е 4лв. няма как да седна да си мия колата на такова. Използвам го само, когато няма кой да ми измие колата на автомивката( защото чакат други коли) или пък, когато много бързам. Като цяло никак не е лошо да има такава "саморъчна" автомивка, тя ще привлече таксита и други подобни подобни коли...
А най-добрият вариант е "такова" без да намалявате персонала->просто опитайте да увеличите работата
Но да ти кажа- аз също съм си мил колата на такъв вид автомивка- тук в софия трябва да пуснеш поне 2х1лв.=2лв. И си миеш колата сам- това е _САМО_ вода, т.е. пъроструйка- няма никакъв препарат. Сега видях, че са въвели и някакви екстри- топла вакста, някакви препарати- пак всеки по лев. Та, хубаво е да се замислиш дали ще бъде рентабилно- защото на мен, ако да си измия колата по този начин ми излиза 2лв. или 3лв., а пък цялостното миене в автомивка ми е 4лв. няма как да седна да си мия колата на такова. Използвам го само, когато няма кой да ми измие колата на автомивката( защото чакат други коли) или пък, когато много бързам. Като цяло никак не е лошо да има такава "саморъчна" автомивка, тя ще привлече таксита и други подобни подобни коли...
А най-добрият вариант е "такова" без да намалявате персонала->просто опитайте да увеличите работата

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
говориш за jet wash или ? доколкото разбирам това имаш предвид
напиши jet wash в гоогле и ще ти излязат доста неща
напиши jet wash в гоогле и ще ти излязат доста неща
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Всъщност като пак поговорих с баща ми плана ни е точно такъв - да оставим сегашното дередже, но да сложим и една машина с жетони, за да увеличим капацитета, но без да увеличаваме персонала (съответно и една заплата повече) - така няма да се трупа километрична опашка и хората, които бързат да се откажат и да си тръгнат. Лятото на моменти направо има задръстване, а зимата пък има дни в които няма и един клиент, затова е сложно колко точно народ е необходим. Иначе при нас миенето е 1.50 външно, 2 лева вътре, 2 лева стъкла, 10 лева тапицерия; при повечето други мивки е по 2 лева външното, за другите неща още по-зле. Това сега, а преди време миехме левче вън, левче вътре, 0.5 лева спрейче, левче стъкла, 5 лева пране тапицерия - тънкана:)
Между другото ще потърся само апарат с жетони, защото той може да се върже към всякаква водоструйка и да ни излезе супер евтино. А за какво да се дават хиляди левове за цяла станция. Един познат в болницата накупи NEO телевизорчета и ги навърза с машина за жетони и сега събира стотинки здраво.
едит: иначе точно за jet wash става дума, благодаря!
Между другото ще потърся само апарат с жетони, защото той може да се върже към всякаква водоструйка и да ни излезе супер евтино. А за какво да се дават хиляди левове за цяла станция. Един познат в болницата накупи NEO телевизорчета и ги навърза с машина за жетони и сега събира стотинки здраво.
едит: иначе точно за jet wash става дума, благодаря!
BMW only!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
на омв пароструиките ги подържа друга фирма в това сам сигурен ама забравих как се казваше
с жетони е по сложно и ангажиращо с монети е по лесно според мен ама при вас щом е 2 кинта миенето не знам ква ще ви е далаверата
поне аз винаги бих предпочел да си седна кат бял човек и да ми я измият и подсушат кат хората за 2лв отколкото аз да се занимавам

- amd
- клавиатурен мунингист
-
споко - има си хора, които искат сами да мият, има си хора, които за 50 ститинки ще се хванат - тук си е мизерия...
BMW only!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Водоструйки с жетони - къде?
amd написа:С баща ми имаме план да сложим на автомивката във Видин и такива машини - водоструйни апарати, които чрез закупен и поставен в тях жетон клиента сам мие колата си за определено време.
Коя е вашата мивка във Видин?
Never mistake motion for action...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
При прочитането на заглавието не знам защо(може би ми се е прискало) го Прочетох като водоструйка с ЖЕНИ
Помислете за варианта мисля че ще е по доходно
Особенно лятото

Помислете за варианта мисля че ще е по доходно

Особенно лятото

amd написа:споко - има си хора, които искат сами да мият, ....
Aз съм от тези които предпочитат да си мият колата сами.
Щото като видя на автомивка как започва да ми търка колата с гъбата с която е търкал джантите на предния - направо ми става лошо.
Доста автомивки не ползват различни четки и гъби за купе и отделни за гуми и джанти - а колкото и да се мият все остават песачинки.
Та затова обичам да я мия сам - макар и понякога да излиза по скъпо или пък я давам само на проверени автомивки

Не е лошо колегата да сложат машина на самообслужване-ще има клиенти.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2