Каско в Армеец - За или Против?
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- tnikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 550xi / E91 330xd
Каско в Армеец - За или Против?
Здравейте колеги,
Както може би много от вас знаят, нашите мили родни автомобилни застрахователи не тачат особено марката БМВ. Особено при по-новите автомобили като моят, нещата изглеждат доста трагично.
Минавам директно на въпроса - изтича ми каското. В момента съм в БулИнс, винаги съм бил при тях. Но те не ме искат вече, или поне това личи по цената, която ми предлагат. А именно, искат да платя по-висока премия от колкото миналата година, което за мен е абсурдно, особено за кола на 2 години.
Проучих и други застрахователи - ДЗИ, Лев Инс, Уника - същата работа, цената в огромна.
Тогава се натъкнах на Армеец. Тяхната цена е точно на половина. Аз обаче съм си мнителен и им прочетох общите условия и се натъкнах на интересна точка (50.5), която казва че могат да ти откажат щета, ако не си спазвал ЗЗДП. Което е абсолютна глупост според мен..
Та исках да попитам - някой ползва ли Армеец и имал ли е проблеми със щети при нарушения?
Както може би много от вас знаят, нашите мили родни автомобилни застрахователи не тачат особено марката БМВ. Особено при по-новите автомобили като моят, нещата изглеждат доста трагично.
Минавам директно на въпроса - изтича ми каското. В момента съм в БулИнс, винаги съм бил при тях. Но те не ме искат вече, или поне това личи по цената, която ми предлагат. А именно, искат да платя по-висока премия от колкото миналата година, което за мен е абсурдно, особено за кола на 2 години.
Проучих и други застрахователи - ДЗИ, Лев Инс, Уника - същата работа, цената в огромна.
Тогава се натъкнах на Армеец. Тяхната цена е точно на половина. Аз обаче съм си мнителен и им прочетох общите условия и се натъкнах на интересна точка (50.5), която казва че могат да ти откажат щета, ако не си спазвал ЗЗДП. Което е абсолютна глупост според мен..
Та исках да попитам - някой ползва ли Армеец и имал ли е проблеми със щети при нарушения?
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Re: Каско в Армеец - За или Против?
Здрасти колега, аз съм от както се помня в армеец и не искам това де рееклама ама до сега съм много доволен. Естествено преди 3 години ми я засртаховаха на много по висока цена докато сега ми казаха 4 100 за е46 98-ма година. Както и да е. Тази година си ми платиха щети описани като паркинг щети а те не бяха баш и те го знаеха но небяха огромни. Преди 4 години обаче имах едно фордче и с несуобразена скорост го ударих и в четирите ъгъла
. можете да си представите какъв пупал бях
:):) написаха ми акт несъобразена скорост с климатичните условия и от там рапатра до софия. армеец си ми платиха и рапатрака и после стабилн оза ремонта като хем че винаги съм бил по експертна оценка. Мисля че няма да ти платят ако по време на инцидента си карал пил или друсан.

Последна промяна mistyrain на 14 Юни 2013, 18:02, променена общо 1 път
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Аз си застраховам в армеец всичките коли и камионите,не съм имал проблеми с тях за щети...
Една тотал щета ми я платиха цялата за 11-дена.
Успех.
Една тотал щета ми я платиха цялата за 11-дена.
Успех.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз съм доволен от...Виктория...
Питай и там
Питай и там
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Е.Димитров написа:Аз съм доволен от...Виктория...
Питай и там
И аз също..
И аз да кажа, преди години като си купих бмв-то минах и през генерали и виктория, едните като чуха за бмв директно ми отказаха( много ги крадяли), другите ме караха да чакам ЕДИН час докато някъв шеф реши дали да разреши застраховането на моето бмв и комисионната беше смешно висока, направо си тръгнах. Останах с впечатлението, че на горепосочените бинеса им се състой в това да застраховат опели и фордове и вагени, демек тарикатчета.
Отидох до аремеец и без никакви проблеми си направих каско. За тях мога да кажа, че до сега съм имал само една паркинг щета и са ми покривали ремонта( боя ).
Отидох до аремеец и без никакви проблеми си направих каско. За тях мога да кажа, че до сега съм имал само една паркинг щета и са ми покривали ремонта( боя ).
- tnikolov
- кандидат ентусиаст
-
bioz написа:И аз да кажа, преди години като си купих бмв-то минах и през генерали и виктория, едните като чуха за бмв директно ми отказаха( много ги крадяли), другите ме караха да чакам ЕДИН час докато някъв шеф реши дали да разреши застраховането на моето бмв и комисионната беше смешно висока, направо си тръгнах. Останах с впечатлението, че на горепосочените бинеса им се състой в това да застраховат опели и фордове и вагени, демек тарикатчета.
Ами всъщност проблема май на всички застрахователи са по-новите БМВ-та, поради причината че много се крадяли. Поради тази същата причина, вдигат премията, за да те откажат. Ако не те откажат, те карат да си сложиш GPS и/или Имобилайзър допълнително. При Армеец обаче нито едно от тези изисквания го няма и предложената застрахователна премия е мноооого по ниска. Та наистина се чудя.. къде е уловката?
- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525dA
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
Аз не бих рискувал при това положение.В Бул Инс в тази по висока цена ти е включен безплатен имобилайзер (който до преди 3-4 месеца все още не бяха могли да го разбият и да откраднат кола с такъв.
П.П Това инфо ми е от много сигурен източник и гарантирам на 100% за горното.
П.П Ако решиш да е в Бул Инс задължително сам поискай този имобилайзер,защото ако я откраднат и ти си без него няма да ти я платят.
П.П Това инфо ми е от много сигурен източник и гарантирам на 100% за горното.
П.П Ако решиш да е в Бул Инс задължително сам поискай този имобилайзер,защото ако я откраднат и ти си без него няма да ти я платят.
Ти все едно не знаеш как работят и как са работили през годините ЗД-тата, ся по форумите ли да обесняваме 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз такава скъпа кола не съм имал, но в Армеец съм застраховал има- няма 10 години. За всичкото време имах една счупена броня, която ми изплатиха. През всичките останали години разни дребни драскотини и други подобни съм ги оправял сам на собствени разноски без да търся застрахователи.
Докато благодарен бивш колега от форума ми надра цялата кола, всеки един детайл без изключение. От Армеец ми отказаха щетата, щото не било "възможно да се установи механизма на деянието". Един вид автомобил заснет от тях седмица по-рано с перфектна боя без никакви дефекти съм я надрал по някаква известна само на мен причина.
От там нататък тия за мен не са застрахователи.
Докато благодарен бивш колега от форума ми надра цялата кола, всеки един детайл без изключение. От Армеец ми отказаха щетата, щото не било "възможно да се установи механизма на деянието". Един вид автомобил заснет от тях седмица по-рано с перфектна боя без никакви дефекти съм я надрал по някаква известна само на мен причина.

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
bum_bum написа:Аз такава скъпа кола не съм имал, но в Армеец съм застраховал има- няма 10 години. За всичкото време имах една счупена броня, която ми изплатиха. През всичките останали години разни дребни драскотини и други подобни съм ги оправял сам на собствени разноски без да търся застрахователи.
Докато благодарен бивш колега от форума ми надра цялата кола, всеки един детайл без изключение. От Армеец ми отказаха щетата, щото не било "възможно да се установи механизма на деянието". Един вид автомобил заснет от тях седмица по-рано с перфектна боя без никакви дефекти съм я надрал по някаква известна само на мен причина.От там нататък тия за мен не са застрахователи.
Трябвало е да си извадиш служебна бележка по случая и тогава няма как да ти откажат. Отделно при положение че толкова време си плащал премий и не си взел нищо е трябвало да преглътнат съмнението и да ти платят. Трябвало е да си търсиш правата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По принцип не оставям нещата така ама тогава имах други разни грижи и не ми беше до тях. Платих си ремонта, а от тогава до сега те са изгубили далеч повече пари от това, че повече не застраховам при тях повече.
- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525dA
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
bum_bum написа:
Докато благодарен бивш колега от форума ми надра цялата кола.
Без да искам да се заяждам с теб... но това е доста смело твърдение.... можеш ли да го докажеш ?
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
mistyrain написа:Здрасти колега, аз съм от както се помня в армеец и не искам това де рееклама ама до сега съм много доволен. Естествено преди 3 години ми я засртаховаха на много по висока цена докато сега ми казаха 4 100 за е48 98-ма година. Както и да е. Тази година си ми платиха щети описани като паркинг щети а те не бяха баш и те го знаеха но небяха огромни. Преди 4 години обаче имах едно фордче и с несуобразена скорост го ударих и в четирите ъгъла. можете да си представите какъв пупал бях
:):) написаха ми акт несъобразена скорост с климатичните условия и от там рапатра до софия. армеец си ми платиха и рапатрака и после стабилн оза ремонта като хем че винаги съм бил по експертна оценка. Мисля че няма да ти платят ако по време на инцидента си карал пил или друсан.
+1
Аз също много години правя само в армеец каско и не съм имал никакви проблеми. Завел съм доста щети на паркинг и не е имало проблем. Определено сега ще го направя отново при тях, тъй като след два месеца ми изтича.

- tnikolov
- кандидат ентусиаст
-
Т.е. колеги да разбирам, че никой от вас не е правил щета, за която да е бил виновен по ЗДП и да е бил застрахован в армеец? Примерно леко чукване с друга кола при неправилно изпреварване?
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3