Грозно изпълнение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Фюрера
Аватар

Грозно изпълнение

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 9:30

Тая сутрин, демек преди 1 час, като идвах на работа се натъкнах на много селска случка, която не мога да не препсувам.
На К.Величков, там където се свива за Св. Троица и за Захарна фабрика(по-точно за ул. Кукуш) няма светофар и колите които идват отдолу от светофара на пресечката със Сливница нямат предимство.
Всяка сутрин е голям екшън там, защото има слаба видимост и трябва да се мине по най-бързия възможен начин и то ако може да не е една кола.
Е днес видях изпълнението как едно Голфче тръгна да минава и спря, защото видя че ще засече идващата кола. Предполагам че колата отдолу - БМВ 3ка с РА регистрация(Пазарджик) - се е сдухала малко, защото е приличало на засичане. Разбирам че това е неколегиална постъпка и не е нормално шофиране, ама трябваше ли колегата да спре 3 минути да се разправя и да псува като хамалин другата кола. Ако има толкова свободно време рано сутрин, да беше дал предимството на нашата колона!
Колегите от провинцията трябва да разберат, че в София рано сутрин хората отиват на работа, задръстването е адско и не може да се кара спокойно и по правилата. Тук дори рейса задминава отляво трамвая и преминава на червено на светофара. Плюс това не мога да разбера това самочувствие да дойдеш в друг град и да псуваш шофъорите по улиците, които и без това могат повече от тебе да карат, просто защото им се налага да стават джигити. Да не говорим и че вероятно случката щеше да се размине много по-леко и бързо, ако не беше BMW vs. Golf .
Много тъпа и кисела реакция, убеден съм че шофъорът не е от форума! Защото съм засичал хора от клуба по улиците още отпреди да пиша тук и винаги съм виждал само колегиално отношение, както и те от мен.

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 06 Юни 2006, 9:55

Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 9:55

rtzankov написа:Страхотни Историй :roll: :roll:

Май да... :uups: :(

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 06 Юни 2006, 10:13

София > провинция
софиянци > пловдивчани
супер си нямам думи ...
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар

Re: Грозно изпълнение

Мнение от Diablo » 06 Юни 2006, 10:18

sieg написа:Колегите от провинцията трябва да разберат, че в София рано сутрин хората отиват на работа, задръстването е адско и не може да се кара спокойно и по правилата. Тук дори рейса задминава отляво трамвая и преминава на червено на светофара. Плюс това не мога да разбера това самочувствие да дойдеш в друг град и да псуваш шофъорите по улиците, които и без това могат повече от тебе да карат, просто защото им се налага да стават джигити.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

С думи:

ТИ СИГУРЕН ЛИ СИ, ЧЕ СИ ВМЕНЯЕМ? :evil: :idea:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 10:19

|`oTuH написа:София > провинция
софиянци > пловдивчани
супер си нямам думи ...

От няколко хиляди години има разделение между столица и провинция. Това не означава, че на едното място хората са по-добри или по-лоши, или че като си от едното място не струваш. Имам чувството че обяснявам на малко дете!!!
Да, София>провинция, София>Пловдив... София е вече почти 2 милиона и има над 1 млн коли, обаче на всеки поотделно трябва да му се бършат сълзите и да му се обяснява, че ние от София не мразиме хората от други градове. Но ти дадох конкретен пример какво става по нашите пътища и ти вместо да кажеш "абе тоя тъпак да се научи да кара и да се държи възпитано", ти пак го обръщаш на баналните спорове. Пък като толкова много не ви харесва София и като според вас София < провинция, пък що не вземе некой да се върне откъдето е дошъл с все таратайката си, че да може в София да се кара и живее нормално. Защото Събота и Неделя не е такова движението. Понеже София < провинция ! Бахти малоумните спорове... :evil:

Фюрера
Аватар

Re: Грозно изпълнение

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 10:21

Diablo написа:
sieg написа:Колегите от провинцията трябва да разберат, че в София рано сутрин хората отиват на работа, задръстването е адско и не може да се кара спокойно и по правилата. Тук дори рейса задминава отляво трамвая и преминава на червено на светофара. Плюс това не мога да разбера това самочувствие да дойдеш в друг град и да псуваш шофъорите по улиците, които и без това могат повече от тебе да карат, просто защото им се налага да стават джигити.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

С думи:

ТИ СИГУРЕН ЛИ СИ, ЧЕ СИ ВМЕНЯЕМ? :evil: :idea:

Не НЕ съм вменяем и ще го повторя колкото пъти трябва и където трябва. А ти, явно изобщо не си наясно за какво говоря. Защо не си напишеш твоята теза да я подчертая и аз така като тебе и да видиме какво ще кажат колегите тук?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 06 Юни 2006, 10:21

Кво му се смеете бе още има такива дето като видят трамвая на дондуков да излиза и спират да го чкат :mhihi:

Според мен най-гадни са неделните шофиори

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 06 Юни 2006, 10:22

разделение има заради такива "кореняк софиянци" като теб.
софия е твоя
ние сме ти там на гости нали ?
и ние трябва да се съобразяваме...
спора е излишен, но тая "дискриминация" която се опитваш да пробудиш нещо е тъпа

\\//\\//

повече няма да пиша в тази тема.
4 8 15 16 23 42

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 06 Юни 2006, 10:27

Според мен тук става дума за колегиалност а не за дискриминация ама айде нема да спориме.
За никой не е ново че когато някой е с по-стара кола този който е с по-нова е с предимство.това е останал комплекс още от силните мутренски години.
Да ама вече не е така и ако тоя в голфа е бил по-ербапин кво правиме разбиваму дзурлата нсред кръстовището и ония ред сълзи ред кръв и сополи :mhihi:
доста пъти съм го виждал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Юни 2006, 10:32

Плюс това не мога да разбера това самочувствие да дойдеш в друг град и да псуваш шофъорите по улиците, които и без това могат повече от тебе да карат, просто защото им се налага да стават джигити. Да не говорим и че вероятно случката щеше да се размине много по-леко и бързо, ако не беше BMW vs. Golf .

темата май е провинция с/у софия и БМВ с/у голф или аз не разбирам нещо ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 10:32

|`oTuH написа:разделение има заради такива "кореняк софиянци" като теб.
софия е твоя
ние сме ти там на гости нали ?
и ние трябва да се съобразяваме...
спора е излишен, но тая "дискриминация" която се опитваш да пробудиш нещо е тъпа

\\//\\//

повече няма да пиша в тази тема.

Извинявай, че ще ти го кажа, но това твоето са комплекси които дори не си правиш труда да прикриваш малко. Това с дискриминацията е същото като с дискриминацията на циганите. Когато човек се държи като селянин(в лошия смисъл на думата) той трябва да бъде заклеймен. Още по-зле е когато идва от провинцията и се държи като селянин. По същия начин ако Софиянеца отиде в някой град и направи номерата от София, той също трябва да бъде оплют, защото като отидеш на друго място ще се държиш както подобава или поне трябва малко да се направиш на сдържан.
Всичко живо плюе София и софиянци, а пък идва тука. И се оправдава, че не била моя София. Еми не е моя, вярно е. Ама точно заради това аз подкрепям бензина да стане и 3 лв, защото ми омръзна от кисели гъзари, дошли като студенти тука и не искащи да се махат, защото тука кръчмите са денонощни. Омръзна ми от талиги по пътищата, които се карат само за да пречат на хората, а иначе като го питаш пича няма пари да издържа семейство. Ама кръчмите в студентски са пълни денонощно. Затова и циганите ще ни смажат накрая, щото гледат деца, а ние караме коли, ходиме по кръчми и правиме по 100 лв сметка за телефон.
А ти ако искаш си чертай VW и на ръка.
Заради такива като вас в София има хора които плюват по провинцията. Защото ако тук има 10 човека, които са от провинцията и са си замълчали по темата, защото няма какво да допълниш по въпроса че някой е идиот, то ти си само 1 и пишеш глупости. Ама от 11 човека ти се виждаш на показ.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 10:37

[steeN] написа:
Плюс това не мога да разбера това самочувствие да дойдеш в друг град и да псуваш шофъорите по улиците, които и без това могат повече от тебе да карат, просто защото им се налага да стават джигити. Да не говорим и че вероятно случката щеше да се размине много по-леко и бързо, ако не беше BMW vs. Golf .

темата май е провинция с/у софия и БМВ с/у голф или аз не разбирам нещо ?

искрено се надявам да не съм предизвикал аз такъв спор, ако има!
за мене темата е че в софия вече не се издържа на трафика и че все още има хора дето, както каза колегата, живеят в мутренските години... или живеят на селото си където всички се познават и тоя с по-скъпата кола ще ги пребие... айде да не разказвам случки с моята кола в един друг град, който много харесвам, но като видят регистрация С и побесняват... ама най-забавното е като си дадох колата на един пич оттам и той явно не се сеща че ще има специално отношение към него и щеше да ги изколи съгражданите си :mhihi: :mhihi: :mhihi: Макар че в интерес на истината, като се види тук номер от другаде също виждам много противно отношение и съм се дразнил много, даже на мен ми се е случвало...

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Юни 2006, 10:41

vld написа:Според мен тук става дума за колегиалност а не за дискриминация ама айде нема да спориме.
За никой не е ново че когато някой е с по-стара кола този който е с по-нова е с предимство.това е останал комплекс още от силните мутренски години.
Да ама вече не е така и ако тоя в голфа е бил по-ербапин кво правиме разбиваму дзурлата нсред кръстовището и ония ред сълзи ред кръв и сополи :mhihi:
доста пъти съм го виждал :mhihi:

Е поне един да ме подкрепи...
Според мен просто човекът беше изумен от тъпотията на оня пич. И на мен ми се случвало да ми правят безобразно засичане и аз дори да не мога да свирна или да се ядосам. После се усмихнах, ама не беше много за хилене...
Иначе тук никога не знаеш кой какъв е в колата. На мен ако ми го беше направил това и ме беше вбесил, директно щеше да захапе дулото през прозореца...

За никой не е ново че когато някой е с по-стара кола този който е с по-нова е с предимство

Трябва да ти кажа, че от скъпите коли виждам по-добро отношение отколкото от строшляците. Макар че като попаднеш на некое педерастче с последния Мерджан е нещо страшно... един такъв щеше буквално да ме очисти челно... щото аз с тоя Голф заминавам отсекъде, а на него щеше само да прескочи СД-то
Последна промяна sieg на 06 Юни 2006, 10:45, променена общо 1 път

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 06 Юни 2006, 10:42

К'во пак го обърнахте на моряшки бой?
По принцип sieg мисля, че не е прав, така да поставя всички от провинцията под един знаменател. Най-малкото се замисли, че дори и да е от провинцията, едва ли кара за пръв път по софийските ловни полета, т.е. пътища.
Но пък от друга страна (споделям от личен опит и срещи от третия вид) всички коли, които не са с регистрация от големите градове (пример : в Бургас шофьорите са адски цивилизовани и ми направиха супер впечатление, Пловдив също не може да се мери с простащината по софийските пътища) съм виждал такива глупости да правят, че дори и софиянци ще се изчервят.
Абе малко ми е объркана мисълта...
Ще се опитам да обобщя : в София пътищата са се превърнали в поле за изява. По другите по-малки градове хората карат супер спокойно (може би щото не е такава лудница като тука) и аз лично много им се възхищавам. По още по-малкитте градове, обаче, такива тиквеници има, че свят може да ти се завие. Ето - онзи ден в София валя. Съответно по-стари и по-неизправни коли се развалят. На един човечец колата му (май беше ФИАТ :mhihi: ) му беше угаснала на светофара и естествено - той си пуснал аварийките. В другата лента сме към 10-15 коли и какво да видя - един тЕрикат (регистрация РК) със С-класа (прасето) в стойка тип нинджа подминава цялата колана и се забива зад човека на аварийките, като продължава да се вре в него. Светофарът светва зелено и той (защо ли си помислоих, че така ще стане) започва да се обляга на клаксона... Е, обяснете ми, какъв човек трябва да си...
Изключения винаги е имало, има и ще има, говоря какви са ми впечатленията като цяло...
MORE BEER!

Следваща

Назад към Извън Темата