"Браво" на колегата...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

"Браво" на колегата...

Мнение от devent » 18 Юни 2013, 13:50

Здравейте,

Пиша тази тема, с ясната идея, че може би нарушавам правилата, но като го видях, просто няма как да пропусна да ви го покажа..
Това не се е случило с мое куче, нито в мое присъствие, нито дори в града, в който живея, не съм свързан по никакъв начин, но като го видях във фейсбук ми стана крайно обидно, че пак БМВ е замесено в такава грозна история ..
Предварително искам да кажа, че някои от снимките в темата са 18+, и става дума за прегазено бездомно куче, така че който не го засяга, моля да пропусне темата..

facebook написа:Сутринта нахраних ето тази страдаща принцеса.Още име не съм й дала.Тя не е от града.Снимах я като новодошла в града.Ето преди,2ч в 21:25 срещна проклетата кола,която я блъсна ..... и тука започнаха мъките.Удар в главицата от ляво на слепоочието,счупено ляво предно краче под "коляното",охлузване на задното дясно краче и счупено 1 или повече ребра.Като я качих у дома,тя се опита 2-3 пъти да стане и това е проболо явно бялото дробче.Преди да почине е повърнала много кръв.Потъпсих помощ от познат ветеринарен лекар,който щеше да дойде на другия ден да оправи крачето на място.Но момичето не издържа.Пробах да я съживя,правих масаж на сърцето и от припукването от вътре си обясних,че има и счупени ребра.Веднага се вдигнахме и ПОГРЕБАХ НЕВИННОТО СЪЩЕСТВО.ПОЧИВАЙ В МИР,ЗЛАТО.НЕ МОЖАХ ДА ТИ ПОМОГНА.ПРОСТИ МИ.............. :'( :'( :'(

Нарочно давам линк към снимките, а не ги слагам в темата, ОТНОВО ПОДЧЕРТАВАМ, че на снимките има прегазено куче ->
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 5401_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 7494_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 0567_n.jpg

Ето и снимка на колегата с E36-цата ->
Изображение

facebook написа:ДНЕС РАЗБРАХ КОЙ ТЕ Е НЕ БЛЪСНАЛ,А ПРЕГАЗИЛ.ХОРА........ ПРОКЛЕТОТО КЕЛЕМЕ Е МИНАЛО ПРЕЗ НЕЯ!!! ТА ТОЙ Я Е ПОТРОШИЛ,А АЗ ИСКАХ ДА Я СПАСЯ :'( :'( :'( ... НА ВРАТА ЩЕ СИ СТЪПЯ,НО ЩЕ ВИ ГО ПОКАЖА!!!!

Ето я и кучинката ПРЕДИ - жива, здрава и щастлива, въпреки, че е бездомна..
Изображение

Еми единствения ми безмълвен коментар е WTF??
Моля коментари, че кучетата са сган и т.н. да не биват пускани, защото не ви прави чест да пишете подобни неща и да плюете по трупа на невинна душа.

Благодаря за вниманието и сори, ако някой се почувства загубил времето си с тази тема.
Последна промяна devent на 18 Юни 2013, 14:31, променена общо 1 път

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Re: "Браво" на колегата...

Мнение от cww » 18 Юни 2013, 14:01

Отсега ви казвам, че ако прочета дори само един пост в стил - 'мрете бездомни мастии', 'един помияр по-малко' и прочие подобни простотии, произвелия ги ще премине в режим четене за мноооого дълго време.
Да си знаете.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 18 Юни 2013, 14:11

Колата е хубава ,човекa явно е фен на марката възможно е й да е колега от форума ,и е редно да даде и своята гледна точка, (преди храната ) прекалено истеризирш ,толкова страшни неща се случват в тази държава.Hе е хубаво това което се е случило ,може да не ти харесва коментара ми но не очаквай да псувам колеги ,всичко е възможно да се е случило,марката на автомобила е без значение.
и ако те е срам че караш BMW - продай го.Kупи си колело.
39470

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 18 Юни 2013, 14:20

Beamerdriver написа:...

Ти ще пропуснеш ли да се изсе*еш в една тема?!!! :banghead:
Дай сега да газиме наред, така ли? Ако не прочете става дума за умишлено преминаване през животинката. :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 18 Юни 2013, 14:23

ми на който му е мъчно, да намери колата, надали ще е трудно. после според въображението :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Юни 2013, 14:26

Не случайно има една приказва "Враца, където гарга не каца", в този ред на мисли.....и кучета не трябва да има (надявам се да хванете логиката, за да не използвам обидни думи).
Въпреки че е бездомно кучето, не заслужава такова жестокост и след като не е било инцидентен случай, виновникът трябва да си понесе наказанието. Има налични рег. номера, да го издирят и да се разясни случаят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 18 Юни 2013, 14:27

от daddy_ » 18 Юни 2013, 13:20

Beamerdriver написа:
...

Ти ще пропуснеш ли да се изсе*еш в една тема?!!!
Дай сега да газиме наред, така ли? Ако не прочете става дума за умишлено преминаване през животинката.

НЕ се опитвай да говориш от мое име ,не съм казал такова нещо а ние не сме били там ,и няма как да сме сигурни на 100 % какво е станало ,
просто казах че е добре ако човека който колегата посочва като виновен може най добре да отговори какво е станало ,защо е станало и как е станало .И това поставяне под общ знаменател на хората каращи и харесващи BMW СМЯТАМ ЧЕ Е НЕРЕДНО ,и лично към теб не ти плащам да ме харесваш.
39470

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 18 Юни 2013, 14:29

Beamerdriver написа:Колата е хубава ,човекa явно е фен на марката възможно е й да е колега от форума ,и е редно да даде и своята гледна точка, (преди храната ) прекалено истеризирш ,толкова страшни неща се случват в тази държава.Hе е хубаво това което се е случило ,може да не ти харесва коментара ми но не очаквай да псувам колеги ,всичко е възможно да се е случило,марката на автомобила е без значение.
и ако те е срам че караш BMW - продай го.Kупи си колело.

Нека да чуем и неговата гледна точка, ако е от форума. Не съм присъствал(за което и редактирах първото си мнение, разкарал съм безпочвената храна) копирал съм гледната точка на други хора. Не знам дали е истина, но не виждам причина да си измислят.. Моята гледна точка няма да я споделям, за да не провокирам кучемразците..

А това, че оплакваме куче, на фона на страшните неща в държавата не е грешно, не знам защо се успокояваш с това ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 18 Юни 2013, 14:34

Къде пък видя, че "говоря" от твое име? Зададох въпрос. Нито искам да се заяждам, нито да се занимавам с тебе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 18 Юни 2013, 14:38

Aз обичам кучета и мисля ,че не бива да cтават такива неща. Ако човека е виновен и го е направил умишлено нека го накажат.Ho ако е било неволен инцидент е друго,и това си има компетентни хора които да го установят .
39470

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 18 Юни 2013, 14:52

Абе едва ли някой нарочно е подгонил животното да го гази с колата си... Дори да мрази бездомните кучета, пак не би го направил - знаете, че в такъв случай може да му хвръкне "престилката", някои лайсни или подкалник, даже и фар. Вероятно е станало случайно - кучето е изскочило на пътя, човекът се е зазяпал и не е успял да спре.

Два пъти съм се въртял, за да избегна таралеж, който видях в последния момент в завоя. Никога СЪЗНАТЕЛНО не бих наранил животно, но се е случвало да прегаза и куче, и котки, и змии, удрял съм и птици. Веднъж един язовец сякаш нарочно се набута под колата, минах и с двете гуми през него. Слязох с един нож да го видя какво е станало и да го доубия (поне да не се мъчи...), но той беше избягал. Все пак една седмица след това бях като болен... Искам да кажа, че понякога животното излиза пред теб и няма какво да направиш, за да го спасиш, нямаш време за реакция. Тогава само се молиш да не стане същото с дете, например. Но това не значи, че си убиец...
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 18 Юни 2013, 15:22

а, ако това куче (или онова влаченото от предишната тема) е нахапало, отхапало част от тялото - ухо, ръка, карак... - на детето ти на 1,2,3,4,5... или колкото и да са години?

А като нищо може и да го убие, (както убиха възрастния професор преди около година

http://nellyalexieva.wordpress.com/2012 ... %BE%D1%82/)

или да го е изплашило до такава степен, че да си глътне езика или да заеква за цял живот?

Или баба ти, майка ти, или някой друг близък, познат...

Ще го оставиш ли да направи същата или подобна поразия на друг човек, макар да не ти е близък?

Не защитавам насилието над животни, но ако мога да предотвратя следващ инцидент, то ще се постарая да го направя, макар да си рискувам бронята или фара.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 18 Юни 2013, 15:28

Безмислена тема..
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 18 Юни 2013, 15:34

simeon написа:а, ако това куче (или онова влаченото от предишната тема) е нахапало, отхапало част от тялото - ухо, ръка, карак... - на детето ти на 1,2,3,4,5... или колкото и да са години?

А като нищо може и да го убие, (както убиха възрастния професор преди около година

или да го е изплашило до такава степен, че да си глътне езика или да заеква за цял живот?

Или баба ти, майка ти, или някой друг близък, познат...

Ще го оставиш ли да направи същата или подобна поразия на друг човек, макар да не ти е близък?

можеш да го ликвидираш на място или да задействаш правилните институтиции, за да бъде ликвидирано едно опасно животно.

необходимостта да "накажеш" животно, да издевателстваш или просто да се гавриш, е общественоопасна. само че малко хора си дават сметка.

ами ако кучето си е лежало (както пише горе) и нашият бе-ем-вист просто го е прегазил (както пише)?

значи или не гледа къде кара (може да удари човек) или кара неадекватно - "дрифти", превишава скорост (може да удари човек) и очевидно е опасен И за хора.

това мина ли ти през акъла, преди да пишеш инфантилни коментари?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 18 Юни 2013, 15:58

Темата е много спорна !
Преди 4 дена се прибирах към нас, и понеже минавам покрай много блокчета и има деца си карам леко ! Има и дупки и положението "20 км/ч" ... Гледам майка и едно детенце на около 2 годинки на тротоара и искат да пресичат - нищо не ми пречеше и си спрях да минат (че има деца които нещо ги е страх от коли и се "парализират" направо) .. И тръгват да пресичат те и никога няма да го забравя тоз голям черен кудж който се стрелна към детето ... Ей така - от никъде ... Бутна дете и честно си мислех докато си разкопчавах колана че вече е късно ... Нищо му нямаше на детенцето (плачеше де, но ...) кучето го ритнах по д-то и потегли в посока близката градинка !! Там някаква жена на средна възраст му подвикваше да се върне ... :conf:
Набрах се на към нея и много бързо изчезна докато я псувах :ranting:
От другата страна на медала - аз си гледам куче ... Няма как да отрека странностите в поведението им !
Да, в един момент е спокойно, но нямам и идея какво му се върти в главата !
Каквото и да е обаче, случки като тази или другата в която теглеха другото животинче са просто без коментар ...
Колегата е прав че има хуманен начин за "приспиване" !
Мисля че темата е много провокативна, и надали ще се размине без банове ...
Всяко нещо си има две страни, но определено тази не е правилната .. .Не и по този начин !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Следваща

Назад към Извън Темата