Прекратена регистрация - тотална щета
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Прекратена регистрация - тотална щета
Направих глупостта да си прекратя регистрацията заради изплащане на каско и макар,че леличката в КАТ,каза,че след минаване на технотест всичко ще ОК,се оказа,че не е така.Ако има някой който има идея как се процедира,ще съм благодарен за съвети.Оказа се,че мога да регистрирам колата в целия свят,но в България не става.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: Прекратена регистрация - тотална щета
бабъл написа:Направих глупостта да си прекратя регистрацията заради изплащане на каско и макар,че леличката в КАТ,каза,че след минаване на технотест всичко ще ОК,се оказа,че не е така.Ако има някой който има идея как се процедира,ще съм благодарен за съвети.Оказа се,че мога да регистрирам колата в целия свят,но в България не става.
Защо да не става? Кажи какво точно ти казва леличката в КАТ, защото след успешно преминат Технотест, минаваш ГТП в КАТ и си готов, аз лично имам няколко познати минали по тази пътека и никой не ми е споменавал за каквито и да било проблеми...
А прекратяването на регистрацията не е глупост, просто приеха закон, с който на практика те задължават при тотална щета да прекратиш регистрацията на автомобила.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Точно заради този закон,при така прекратена регистрация,не може да се регистрира вече в България.Остава ми вариант да я продам навън някъде.Интересно ми беше дали има някакви вратички в закона и дали има връщане назад от това положение.Понеже Македония ми е опция за продажба някой знае ли там как стоят нещата за регистрация,такси,изисквания.
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Зависи как е снета от движение,то затова се пита първо поне в КАТ.

4 мнения
• Страница 1 от 1