Най-евтиния мобилен интернет?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Най-евтиния мобилен интернет?

Мнение от Empty_Head » 09 Юли 2013, 11:24

Здравейте търся си мобилен интернет за таблета, и тъй като ще го ползвам най-много няколко часа на месец, държа да е много евтино, скороста е без значение стига да има. До тук открих само една оферта на Глобул за 2.90 (която попринцип ме устройва) за 100мб след това е на минимална скорост. Чудех се дали има по-добри оферти от интернет операторите или само мобилните предлагат? Нещо за по-малко пари или за тези пари, но за по-голяма скорост?! :bchug:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Най-евтиния мобилен интернет?

Мнение от Mollov » 09 Юли 2013, 11:32

Само един съвет - гледай само офертите с договор... предплатените варианти са ЯКО тояга... иначе мисля, че 5.90лв на Виваком е най-удачния мобилен интернет план в момента. Даваът 600 MB на макс скорост. Това 2.90лв от Глобул трябва да е специфична оферта, че не я виждам към стандартните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Юли 2013, 11:42

Mollov написа:Само един съвет - гледай само офертите с договор... предплатените варианти са ЯКО тояга... иначе мисля, че 5.90лв на Виваком е най-удачния мобилен интернет план в момента. Даваът 600 MB на макс скорост. Това 2.90лв от Глобул трябва да е специфична оферта, че не я виждам към стандартните.

И преди всичко четете какво точно се случва след изчерпване на мегабайтите, защото има тесли ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 09 Юли 2013, 14:07

Mollov написа:Само един съвет - гледай само офертите с договор... предплатените варианти са ЯКО тояга... иначе мисля, че 5.90лв на Виваком е най-удачния мобилен интернет план в момента. Даваът 600 MB на макс скорост. Това 2.90лв от Глобул трябва да е специфична оферта, че не я виждам към стандартните.

http://www.globul.bg/bg/postpaid.29.html?posm=29
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 09 Юли 2013, 14:14

cod-cdbp написа:

И преди всичко четете какво точно се случва след изчерпване на мегабайтите, защото има тесли ;)

За дъската съм с такъв план и слет тези мв съм на неограничен, но бавен. Като това се случва рядко

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Юли 2013, 16:14

Тва ще да е някъв хит :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 09 Юли 2013, 16:55

Здравейте, извинявам се на колегата че му ползвам темата, но за да не пускам друга тема реших да пиша тук. Та имам един въпрос. Аз съм на БОБ(мобилния оператор) :mhihi: , искам да попитам възможно ли е да отида в мтел, глобул, виваком и да ми пуснат безжичен интернет на Боб-ската карта без да взимам някакъв техен номер и карта :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 09 Юли 2013, 16:59

Изображение
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 09 Юли 2013, 17:07

:mhihi: :mhihi: Добре, мерси :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 09 Юли 2013, 19:57

Колега от няколко години ползвам мобилен интернет и съм минал през всички(глобул, мтел и виваком/тел). Държа да отбележа че на Глобул интернета е пълна смешка! Дори на 3G зарежда страниците мега бавно, а минеш ли на обикновена връзка направо забрави за нещо под 35-40 секунди на страница. Другите два играча имат г/д сходни характеристики и вече е въпрос коя оферта ще ти допадне повече ;)

Аватар

Мнение от F3P » 09 Юли 2013, 20:50

Важно е и къде ще се ползва тоя нет- Долно Уйно не е София ;)
Личното ми мнение е да стоиш по-далеч от глобул- тея верно са най-зле. Постоянно съм в движение и ползвам нет- в моя таблет е вивакомска карта, в служебният е мтелска + ползвам глобулска карта в единият гсм. Отида ли към Долно Уйно първо умира 3Г-то на глобул (редовно 10км. по-късно изцяло изчезва сигнала), вивакомската и мтелската карта за нет се държат приблизително равностойно и зависи коя клетка е по-близо. Но имам усещането, че вивакомският нет е малко по-бърз- не е от таблета щото моя е слаб, а служебният е много сериозна машина.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Юли 2013, 13:22

Аз също ползвам само от време на време - взел съм една предплатена карта с 1200мб от виваком, която уж е само за 4 месеца, но последната работеше около 1 година. Иначе за почивката където за интернет за 1 час искат колкото е месечния абонамент на ГСМ операторите бях взел 1гб на Мтел за 9.90 и ми стигна.
А тези програми, които са по 50-100мб мисля че са само ако искаш да ги добавиш към абонаментен план на телефон. Имам 50 или 100мб към виваком за телефона и скоростта и след изчерпването им е идеална за телефон, нито пък са ме ограничавали някога

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Юли 2013, 16:16

:OT: Само при Глобул ли няма никаква разлика между интернета през телефона и този от флашка ? Или само аз си мисля, че през тази флашка трябва да има по-добър обхват :lol: Ако е така и наистина ти трябва рядко, няма никакъв смисъл. По-добре по-голям пакет за телефона и като ти потрябва го правиш в режим "рутер" :mhihi: и през WiFi ползваш интернета на телефона.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Юли 2013, 8:19

Като го пусна от телефона батерията пада светкавично, така че този вариант не е много добър за мен. Но пък винаги може да разчиташ на неограничените 128кбс или колкото бяха там... Иначе обхвата няма как да е различен, само скоростта и то пак зависи от устройсвото

Назад към Извън Темата