Свалят номерата докато не платиш глобите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Свалят номерата докато не платиш глобите...

Мнение от Демирев » 18 Юли 2013, 22:09

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2158551

Глобите за нарушения на пътя да се плащат до няколко часа и докато не бъде издължена санкцията, колата да бъде със свалени номера.
Това предложи по време на дискусия за такситата в транспортната комисия в парламента Румен Крумов, шеф на "Национален съюз на превозвачите".
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Re: Свалят номерата докато не платиш глобите...

Мнение от DLVasilev » 18 Юли 2013, 23:44

Изображение
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 18 Юли 2013, 23:51

Чак пък няколко часа да не е, ама другата част от идеята ми допада. И за данъка така. Номерата на трупчета и тва е. Ама тогава пък масово ще се крадат номера... абе няма оправия в тая държава.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Юли 2013, 23:59

Е ако нямам пари на момента какво, не мога да си продължа пътуването !? Ебаси филма :) :lol:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 19 Юли 2013, 0:05

не знам за филма, ама ако си по пиринеите, така се случва... няма проблем да си платиш с дебитна карта при куките обаче :mhihi: ... имат си нет, имат си карточетец, принтер, и све на пътя :winky:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 19 Юли 2013, 0:18

Още една неприложима драконовска санкция. Въведе ли се ще да станем и дръжавата с най-малко глоби по пътищата. Причината е ясна:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 19 Юли 2013, 0:33

daddy_ написа:Чак пък няколко часа да не е, ама другата част от идеята ми допада. И за данъка така. Номерата на трупчета и тва е. Ама тогава пък масово ще се крадат номера... абе няма оправия в тая държава.

Аз викам лапачите на пари от данъци на изтезания докато почнеме да си караме колите по нормални пътища и тогава вече който не е платил бой, номера, трупчета, сръбска музика, майстор Миро, Милко Калайджиев, 2 часа на тих огън, танци до зори и каквото още си поискате
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 19 Юли 2013, 0:34

A протокол за щетата, ще има ли като (ако) я свалят тая табела :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Юли 2013, 0:36

daddy_ написа:Чак пък няколко часа да не е, ама другата част от идеята ми допада. И за данъка така. Номерата на трупчета и тва е. Ама тогава пък масово ще се крадат номера... абе няма оправия в тая държава.

Ти какво очакваш от комунисти на власт? :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Юли 2013, 0:37

Демирев написа:Глобите за нарушения на пътя да се плащат до няколко часа .

И аз искам като си купя винетка след 2 часа с парите ми вече да се строи истински качествен път, а не след 5 години такъв, който няма срок на годност и 2 месеца ама .. шанс. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Юли 2013, 0:47

Тъпо. Само ще увеличи корупцията.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от dan-dam » 19 Юли 2013, 8:15

cod-cdbp написа:
Ти какво очакваш от комунисти на власт? :roll:

Нищо добро :banghead:
DLVasilev написа:Аз викам лапачите на пари от данъци на изтезания докато почнеме да си караме колите по нормални пътища и тогава вече който не е платил бой, номера, трупчета, сръбска музика, майстор Миро, Милко Калайджиев, 2 часа на тих огън, танци до зори и каквото още си поискате

Плащаш- искаш пътища, не плащаш нямаш право да ревеш от пътища и дупки и каквото и да е. То и мангалите не плащат тока и крадат щото нямали пари да си издържат 15-те деца. И ние трябва да ги оправдаваме или да им плащаме тока както се получава на практика? Не. Имаш ли брада трябва да си имаш и гребенче.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 19 Юли 2013, 8:54

daddy_ написа:Плащаш- искаш пътища, не плащаш нямаш право да ревеш от пътища и дупки и каквото и да е.

Е тая логика никога не съм я разбирал...
Защо трябва да плащам предварително за нещо, което го няма??? И колко години трябва да плащам, за да имам право после да "рева" за хубави пътища???
Ако ще е така предлагам да въведем данък зеленчуци: Плащаш цяла зима в била по 5 лв/ден, после била финансира зеленчукопроизводителите и напролет получаваш свежи, български зеленчуци :clap:
Нормално е някой да ти даде нещо, след което да платиш за него, а не обратното :!:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от dan-dam » 19 Юли 2013, 9:11

Въпросът е принципен. Нямам предвид, че трябва да си дадеш 100-те лв данък и после да ти покажат коя част от улицата е направена с тях. Да и аз съм съгласен, че състоянието на пътищата е много лошо.
А защо тия дето са големи тарикати и не плащат данъци не спрат да плащат гражданска и да минават преглед? Защото като те хванат без преглед слагат лепенките и после ходи си пускай колата в движение, минавай технотестове и т.н. Така ще стане и с данъци и глоби.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Юли 2013, 9:20

"Нормалното" в тълкуването и приложението на законите в БГ е доведено до степен на ненормалност.От какъв зор за административни санкции ще ти спират автомобила от движение ? Ами нали той може изобщо да не е твоя собственост и какво общо има автомобила със извършено от водача нарушение ? Все едно щото не съм платил данък смет да изляза на палатка докато го платя ?
Това че в Гърция било така изобщо няма връзка.Ми дайте да им прекопираме целия закон и да го приложим тука ?!
Вместо да наблягат на спазването на съществуващите закони които очевидно не се спазват контролните органи се мъчат да изсмучат от пръстите какви ли не малоумни забрани в допълнение на вече съществуващата гора от забрани .
Всеизвестен факт е че бакшишите са най големите нарушители по пътищата и се толерират от органите на кат .Ама трябва някой пиян бакшиш да претрепе 10 човека та да се сети някой че контрола е занижен и решава да прехвърли санкциите от болната на здравата глава.Типично в стил БГ катаджия.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Следваща

Назад към Извън Темата