Керамичен съединител с цел по-малко износване?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Керамичен съединител с цел по-малко износване?
Здравейте колеги. Не съм сигурен темата точно за тук ли е но ако не е моля да бъде преместена в подходящия раздел. И както се подразбира от заглавието на темата питането ми е заслужава ли си керамичен съеднител макар и по-евтин да се монтира върху обикновенна кола (имам предвид не 300-400 коня ) до 200 коня с цел по-малко износване. Пускам темата заради някои изказваня в други теми свързани със съеднителя в които колеги казват, че вече ги правели некачествено и издържали 20-30 до 40 хиляди км
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Керамичен съединител с цел по-малко износване?
За мене е глупост да сложиш керамика на евридейка. Иначе съм карал над 100 хиляди с обикновен съединител, не виждам какво толкова те притеснява износването
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Темата ти е по-скоро за тунинга 
Иначе мен ме интересува къде в София набиват керамика на нормален съединител?

Tux0 Ca !

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
jorko7120 написа:Здравейте колеги. Не съм сигурен темата точно за тук ли е но ако не е моля да бъде преместена в подходящия раздел. И както се подразбира от заглавието на темата питането ми е заслужава ли си керамичен съеднител макар и по-евтин да се монтира върху обикновенна кола (имам предвид не 300-400 коня ) до 200 коня с цел по-малко износване. Пускам темата заради някои изказваня в други теми свързани със съеднителя в които колеги казват, че вече ги правели некачествено и издържали 20-30 до 40 хиляди км
Аз съм със съединител на чипната кола повече от 100 хил и няма признак на износване все още. Или некачествен монтаж или менте съединители са проблемите на гореспоменатите

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Ivo_Borisov написа:jorko7120 написа:Здравейте колеги. Не съм сигурен темата точно за тук ли е но ако не е моля да бъде преместена в подходящия раздел. И както се подразбира от заглавието на темата питането ми е заслужава ли си керамичен съеднител макар и по-евтин да се монтира върху обикновенна кола (имам предвид не 300-400 коня ) до 200 коня с цел по-малко износване. Пускам темата заради някои изказваня в други теми свързани със съеднителя в които колеги казват, че вече ги правели некачествено и издържали 20-30 до 40 хиляди км
Аз съм със съединител на чипната кола повече от 100 хил и няма признак на износване все още. Или некачествен монтаж или менте съединители са проблемите на гореспоменатите
Аха значи да не се притесняавам че ще фръкне за 20 хиляди км. Сподели на коя марка е съединителя и откаде е закупен
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
SpUd3r написа:Темата ти е по-скоро за тунинга
В Проспиид продават плочки, май може и да си оставиш съединителя да ти го направят.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Ще питам, благодаря
Иначе плочки намерих и в няколко сайта, но още издирвам кой в София може да ми ги сглоби, та ще ги тествам и в Пропсиид

Иначе плочки намерих и в няколко сайта, но още издирвам кой в София може да ми ги сглоби, та ще ги тествам и в Пропсиид

Tux0 Ca !

8 мнения
• Страница 1 от 1