Керамичен съединител с цел по-малко износване?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Керамичен съединител с цел по-малко износване?

Мнение от jorko7120 » 24 Юли 2013, 9:40

Здравейте колеги. Не съм сигурен темата точно за тук ли е но ако не е моля да бъде преместена в подходящия раздел. И както се подразбира от заглавието на темата питането ми е заслужава ли си керамичен съеднител макар и по-евтин да се монтира върху обикновенна кола (имам предвид не 300-400 коня ) до 200 коня с цел по-малко износване. Пускам темата заради някои изказваня в други теми свързани със съеднителя в които колеги казват, че вече ги правели некачествено и издържали 20-30 до 40 хиляди км
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: Керамичен съединител с цел по-малко износване?

Мнение от Vanqu1sh » 24 Юли 2013, 10:44

За мене е глупост да сложиш керамика на евридейка. Иначе съм карал над 100 хиляди с обикновен съединител, не виждам какво толкова те притеснява износването

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 24 Юли 2013, 10:48

Темата ти е по-скоро за тунинга ;)
Иначе мен ме интересува къде в София набиват керамика на нормален съединител?
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 24 Юли 2013, 10:49

jorko7120 написа:Здравейте колеги. Не съм сигурен темата точно за тук ли е но ако не е моля да бъде преместена в подходящия раздел. И както се подразбира от заглавието на темата питането ми е заслужава ли си керамичен съеднител макар и по-евтин да се монтира върху обикновенна кола (имам предвид не 300-400 коня ) до 200 коня с цел по-малко износване. Пускам темата заради някои изказваня в други теми свързани със съеднителя в които колеги казват, че вече ги правели некачествено и издържали 20-30 до 40 хиляди км

Аз съм със съединител на чипната кола повече от 100 хил и няма признак на износване все още. Или некачествен монтаж или менте съединители са проблемите на гореспоменатите :wave:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 24 Юли 2013, 21:44

Ivo_Borisov написа:
jorko7120 написа:Здравейте колеги. Не съм сигурен темата точно за тук ли е но ако не е моля да бъде преместена в подходящия раздел. И както се подразбира от заглавието на темата питането ми е заслужава ли си керамичен съеднител макар и по-евтин да се монтира върху обикновенна кола (имам предвид не 300-400 коня ) до 200 коня с цел по-малко износване. Пускам темата заради някои изказваня в други теми свързани със съеднителя в които колеги казват, че вече ги правели некачествено и издържали 20-30 до 40 хиляди км

Аз съм със съединител на чипната кола повече от 100 хил и няма признак на износване все още. Или некачествен монтаж или менте съединители са проблемите на гореспоменатите :wave:

Аха значи да не се притесняавам че ще фръкне за 20 хиляди км. Сподели на коя марка е съединителя и откаде е закупен
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 24 Юли 2013, 22:23

На лук от колега от форума :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 25 Юли 2013, 10:10

SpUd3r написа:Темата ти е по-скоро за тунинга ;)
Иначе мен ме интересува къде в София набиват керамика на нормален съединител?

В Проспиид продават плочки, май може и да си оставиш съединителя да ти го направят.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Юли 2013, 9:22

Ще питам, благодаря :D
Иначе плочки намерих и в няколко сайта, но още издирвам кой в София може да ми ги сглоби, та ще ги тествам и в Пропсиид :D
Tux0 Ca !
Изображение

Назад към Извън Темата