Колите нов внос в двора ?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Колите нов внос в двора ?
Някой знае ли как може да се разбере какви коли има в този двор ? Забелязах ,че винаги има много добри екземпляри и се продават да отрицателно време . Честно казано ме е яд много , че не съм видял тази обява по-рано http://www.mobile.bg/11374138453098554
Ако обявата бъде изтрита : за този двор става на въпрос
Ако обявата бъде изтрита : за този двор става на въпрос

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Re: Колите нов внос в двора ?
И аз съм забелязал обявите. Проблемът е, че колите са прекалено евтини за външния вид, който докарват. Аз лично имам едно на ум, когато видя току що измит двигател, на кола, която се продава. Може просто този продавач да си върши работата добре, но защо просто не отидеш на оглед.
двора е на колегата Bavarcho, ако не се лъжа...
ти реклама ли му правиш?
ти реклама ли му правиш?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Хаос написа:ти реклама ли му правиш?
Надали, явно не си се заглеждал по колите къде продава. Жалко, че няма как да се филтрират от мобилето за да се следят, щото колегата не ги пуска повечето във форума или групата поради разбираеми причини предполагам.
Хаос написа:двора е на колегата Bavarcho, ако не се лъжа...
Точно. Продават заедно с баща си. Звъннах им, но докато се туткам и аз изтървах една 528-ца и още ме е яд и мен, но няма как. Иначе наистина продават колите, като топъл хляб

b00st написа:колегата не ги пуска повечето във форума или групата поради разбираеми причини предполагам.
Тва и с един друг форумен автотърговец съм го забелязал, но винаги съм се чудел защо? В смисъл кои са тези "разбираеми причини"?

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
zafirovp написа:И аз съм забелязал обявите. Проблемът е, че колите са прекалено евтини за външния вид, който докарват. Аз лично имам едно на ум, когато видя току що измит двигател, на кола, която се продава. Може просто този продавач да си върши работата добре, но защо просто не отидеш на оглед.
Щом е на колегата, значи си връщам думите назад. Останал съм със впечатление, че е коректен. Може би са в такъв вид, просто защото са запазени.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
taratora написа:b00st написа:колегата не ги пуска повечето във форума или групата поради разбираеми причини предполагам.
Тва и с един друг форумен автотърговец съм го забелязал, но винаги съм се чудел защо? В смисъл кои са тези "разбираеми причини"?
Има прекалено много "експерти" по БМВ във форума и постоянно показват че са в месечен цикъл - това е мое предположение

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Чак тема

zafirovp написа:Проблемът е, че колите са прекалено евтини за външния вид, който докарват.
Няма цена = не продаваш = седиш гладен. (ако ще колата да е най-хубавата на пазара)
Неведнъж са обсъждали наши коли в Е46 секцията (сигурно защото само те си имат такава тема) и съм го писал там (те знаят че са мой обявите) че не искам да казвам или да обеждавам някой, че колите които продаваме са най-хубавите и запазени на пазара. Не съм казал, че и всички са с 100% релани километри, че са купени от дядото с бастуна и т.н. Често като е по-разбран човека и не пада от марс съм му казал и реалните километри (ако сам не ги види) и ако съм правил нещо по колата. (все пак почти на всички им е ясно, че перфектни коли без забележка и на малко километри по чужбина няма много на цена като за нашия пазар, е има чат пат)
А за обявите в форума спрях защото пощата ми се претрупваше с ЛС-та които са ми ненужни (питат те дали разни работи се продават отделно, предложения за разни нереални бартери, какви ли не глупости) не веднъж съм го писал на ЛС на колеги (на някой които сме им продали кола в последствие) обширно и с примери на някой ЛС-та, не ми се пише сега. Така съм загубил по-ценни за мен ЛС-та.
От обява само в форума мисля, че сме продали две коли. (смисъл човека да я види в форума) Едната мисля, че все още е в някой от форума. Другата не я знам.
А в фейсбук групата "Купува - Продава" почти веднага се отказах, защото там е още по-страшно. (все пак там четат много повече хора дето нямат нищо общо с БМВ фенове, само защото са си купили Е36 316 на газ "дрифтачка" и се чувстват длъжни да ти я предложат на бартер или да ти обяснят как продаваш е46 на цената на хубаво Е36 и била скъпа, или да писаш в обявата че колата била обръщана като преди дни е внесена от Швейцария

Защо не публикувам обявите като дилър в мобиле.бг са ме питали също не веднъж, аз лично винаги съм бил против. Хората нямат добро мнение за автокъщите, а и ние не сме точно автокъща.
Май темата се изчерпа и нека случителите на реда да й теглят катанеца, че не е много по правилата, а и рекламата се плаща (а пари за реклама няма

Последна промяна Bavarcho на 24 Юли 2013, 22:03, променена общо 1 път

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Superexstatic написа:тая цена е скандална
Тая цена си е съвсем нормална. Ти колко искаш 10 бона ли да струва кола на 15 години?

ATR-42/72
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
12 мнения
• Страница 1 от 1