Претапициране на волан и калъф за гума
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Претапициране на волан и калъф за гума
Здравейте колеги,
искам да попитам за съвет относно някоя фирма/човек, който се занимава с претапициране на волан (с кожа и шевове) и калъф за резервна гума понеже е доста износен и на някои места напукан. Има ли някой от вас, който си е изпращал волана и как се е получило?
Поздрави.
искам да попитам за съвет относно някоя фирма/човек, който се занимава с претапициране на волан (с кожа и шевове) и калъф за резервна гума понеже е доста износен и на някои места напукан. Има ли някой от вас, който си е изпращал волана и как се е получило?
Поздрави.

Re: Претапициране на волан и калъф за гума
Ами колега хубаво става претапицирането на волан, то 90% от колите по автокъщите са с претапицирани волани, ама много си личи когато един волан е претапициран
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
narf написа:Здравейте колеги,
Поздрави.
Аз моят го правих в кв. "Х.Димитър" в София и останах много доволен,после дори там ми оправяха седалките,но аз си носих кожата за седалките,момчетата добре работят.
Телефоните им ги нямам,може да ги потърсиш в интернет
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Е.Димитров написа:narf написа:Здравейте колеги,
Поздрави.
Аз моят го правих в кв. "Х.Димитър" в София и останах много доволен,после дори там ми оправяха седалките,но аз си носих кожата за седалките,момчетата добре работят.
Телефоните им ги нямам,може да ги потърсиш в интернет
И аз съм доволен от тях

4 мнения
• Страница 1 от 1