Претапициране на волан и калъф за гума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Претапициране на волан и калъф за гума

Мнение от narf » 27 Юли 2013, 19:35

Здравейте колеги,

искам да попитам за съвет относно някоя фирма/човек, който се занимава с претапициране на волан (с кожа и шевове) и калъф за резервна гума понеже е доста износен и на някои места напукан. Има ли някой от вас, който си е изпращал волана и как се е получило?

Поздрави. :)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Претапициране на волан и калъф за гума

Мнение от ///sasho » 27 Юли 2013, 20:45

Ами колега хубаво става претапицирането на волан, то 90% от колите по автокъщите са с претапицирани волани, ама много си личи когато един волан е претапициран

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2013, 10:00

narf написа:Здравейте колеги,

искам да попитам за съвет относно някоя фирма/човек, който се занимава с претапициране на волан (с кожа и шевове) и калъф за резервна гума понеже е доста износен и на някои места напукан. Има ли някой от вас, който си е изпращал волана и как се е получило?

Аз моят го правих в кв. "Х.Димитър" в София и останах много доволен,после дори там ми оправяха седалките,но аз си носих кожата за седалките,момчетата добре работят.
Телефоните им ги нямам,може да ги потърсиш в интернет

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Юли 2013, 10:55

Е.Димитров написа:
narf написа:Здравейте колеги,

Аз моят го правих в кв. "Х.Димитър" в София и останах много доволен,после дори там ми оправяха седалките,но аз си носих кожата за седалките,момчетата добре работят.
Телефоните им ги нямам,може да ги потърсиш в интернет

И аз съм доволен от тях :yes:
:yes:

Назад към Извън Темата