Какво правите когато ви ударят колата при отваряне на вратит

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Какво правите когато ви ударят колата при отваряне на вратит

Мнение от zafirovp » 29 Юли 2013, 19:26

Много ми е интересно какво правите, когато някой ви одраска/изкриви калника при по-рязко отваряне на вратата на колата си. По претъпканите молове ми се е случвало някоя лелка със черен джиП, неволно да си удари ръба на вратата във моята. Доста е неприятно, но повечето се извиняват и няма проблеми. Какво обаче правите, когато някой мазен чичка ви бутне калника/вратата, погледне ви пренебрежително и и тръгне без даже едно извинявай. Питам ви понеже днес 2ма мангала подред ми удрят колата със вратите си. Първия се направи, че слон го е настъпал, а втория го отнесе и за него. Много тъпо ми стана после, понеже за някакви малки драскотинки си съсипвам нервите обаче. Затова ще се радвам да разбера как другите се справят със този доста често използван начин на отваряне на врати.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Какво правите когато ви ударят колата при отваряне на вр

Мнение от Е.Димитров » 29 Юли 2013, 19:33

Ми какво,нормална реакция веднага -чш,внимавай бе,баси,к'во ме гледаш?
И те така,един не злоблив разговор,те за това мразя времето докато колата не стане поне на 3 години,всяка реска и черта ме дразни много и направо побеснявам.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 29 Юли 2013, 19:37

Слизаш от колата,вадиш кирката от багажника и му я забиваш в предния капак/тавана според случката.
Или веднага звъня на адвоката си!
Последна промяна boksioraE39 на 30 Юли 2013, 9:25, променена общо 1 път
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Юли 2013, 19:52

И като ти каже "извинявай" какво? Боята вече е съсипана, звъня на застрахователя и започвам да го тормозя :mhihi: Но както каза колегата по-горе, това е само до третата година от купуването на колата. След това само ги псуваш и продължаваш напред. На мен ми се е случвало все с някакви жени, които въобще не гледат какво правят. Сигурно си мислят - какво толкова, а сигурен съм че аз, както и всеки от този форум с нова или прясно боядисана кола побеснявам

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 29 Юли 2013, 19:57

boksioraE39 написа:Слизаш от колата,вадиш кирката от багажника и му я забиваш в предния капак/тавана според случката.

:yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Юли 2013, 20:12

Оня ден имаше 2 в 1. :mhihi: Една сяда в някакъв Голф ама е толкова дебела, че първо отвори задната си врата и извивката и дойде малко над огледалото ми. След като седна колата клекна с толкова, че направо събори огледалото :shock: В същия момент оня отпред удря с неговата си врата моята. :banghead:

Наврях ги в кучи гъз.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 29 Юли 2013, 20:17

Аз бая тъпо гледах гумата по ръба на вратите на купето ми и си викам "тия италианците са селяни".
След първото спиране на паркинг у мола разбрах що ги е напил и въпреки това предпочитам да нямам намерение вратите разни гумички.

На 2рата седмица ми сгънаха леко вратата, после един дядо ми паркира в предната броня. Викам, викам... видях че не разбират за какво им викам и реших вече да не се впрягам, само аз си троша нервите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 29 Юли 2013, 20:48

Оня ден зареждаме на ОМВ-то и чакам един да се разкара, да дойде моят ред. Междувременно един кисел дедак си помпа гумите. По едно време тръгва да връща резервоара с въздух при колонките и минавайки пред петицата. В същия момент усещам - "туп". Веднага се усетих, че е праснал бронята с оня туч :banghead: Гледам му реакцията, гледа ме само нагло и няма извинявай дори :shock: Викам му "Алоууу, леко само!!!". Той с комунистически акцент - "Соррриии". Дори не се спря да погледне какво е свършил кривака! Излязох и късмет - беше ударил пластмасовата лайстна и се беше получило мустаче, което лесно го замазах. Само продължих да го глеедам мръсно :censored:
После едно момче от бензинджийте му вика - "нещо да помогнеме" и оня му се кара все едно е изкупил цялата верига бензиностанции - "какво да помогнеш бе, аз ги напомпах" все едно му е длъжен :shock:

Разбирам случва се, ама на някои хора просто им пречат крайниците и телесата явно и им е толкова кисело, че си го изкарват на околната среда. Само да не ми киселеят около колата, че откачам :ranting: Верно, че всякакви примати има, дето човек не може да се разбере нормално... Тогава снимам детайла, снимам извършителя, викам застрохавателя и да си се търсят, нали е затова това каско :dunno:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 29 Юли 2013, 20:49

Точно така, когато е човек на години или жена, е ясно, че не го правят нарочно. Ама най-много ме е яд, когато е някой нормален пропадняк. Имам чувството, че го правят нарочно, затова ме е яд, майната и на боята, колата ми е на 17 години все пак. От утре се заемам, като за начало имам малко електролит от акумулатор в едно бурканче, мисля си да напълня едно водно пистолетче с него и да ги почвам на поразия.:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 29 Юли 2013, 20:54

bum_bum написа:Оня ден имаше 2 в 1. :mhihi: Една сяда в някакъв Голф ама е толкова дебела, че първо отвори задната си врата и извивката и дойде малко над огледалото ми. След като седна колата клекна с толкова, че направо събори огледалото :shock: В същия момент оня отпред удря с неговата си врата моята. :banghead:

Наврях ги в кучи гъз.

тури ли им по един бан? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 29 Юли 2013, 23:35

Ау, това ми е болна тема...
Колата ми е пребоядисана и направо със страх я оставям по различните паркоместа, че дори и пред блока . :evil:
Случка седмица след пребоядисването: комшията обича да си пуска вратата като я отвори... пък тя няма ограничител и сега имам обелено на ръбчето на вратата :bang: :kuku: От тогава спирам доста по-далече от него.., а и от всички потенциално опасни комшии. По центъра или на други места из града вече се моля на чудо някой да не ми съсипе колата :|
Направо не разбирам как може да има такива хора, които да излизат със все вратата от колата и да я поломят в съседната кола?!!? Нали по този начин съсипват вратите и на своите кочини? :kuku:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Юли 2013, 3:02

Гледам да спирам, на възможно най-отдалеченото място и то от едната страна да е стена, защото киселяците ги мързи да ходят и спират близо до ескалаторите. Така свеждам до по-нисък % вариянта, някой да ме удари.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 30 Юли 2013, 7:39

И на мен това ми е болна тема. Направо побеснявам, и то най-много заради това, че имам вдлъбнатини по колата, а не само драскотини. До сега не се е случил някой късметлия да го видя как си блъска вратата в колата ми. Наистина ще го навра в кучи гъз. Не става дума за физическа саморазправа, далеч съм от такива мисли.
Иначе съм сигурен, че 90% от причинителите на драскотините са жени. Без да се обижда нежната част, ама си е така. Иначе избягвам да паркирам между две коли.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юли 2013, 10:14

Значи,спирам си колата на една бензиностанция за да заредя,на омв се случва,зареждам,отивам да платя и гледам една дълбока резка нарочно направена туко що
Изображение
Изображение
Там където има няколко капчици вода,не се вижда много на снимката но е доста голяма,връщам се и питам бензинджията какво прави тази резка на предният ми капак,ония ми обяснява че не бил до колата,с 300 зора си осигурявам достъп до камерите на бензиностанцията и гледам едни дребни лайненца как минават през бензиностанцията ,единия вади нещо и се разписва...
Малиии,малиии,направо...два часа обикалях да ги търся,просто тея говеда изкараха късмет,защото бях в такъв афект че ..направо не знам,тея тъпаци от бензиностанцията ме забавиха докато се уговарям с "меринджея" на обекта да видя камерите,чак като му казах че тогава не ме интересува,за мен те са виновни и да вади да плаща,ми пусна записите...
Просто ако видя някой да дере по коли,независимо дали е моя или не,направо му еб..м мамата без даже да водя диалози...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 30 Юли 2013, 10:17

Никога, ама никога не спирам до малка, градска или двуврата кола! Двувратите коли са с дълги врати и за да излезе пътник трябва да ги отвори по-широко, а малките градски пуканки ги карат жени. На 98% от тях не им минава през акъла да внимават как отварят вратите си!

Следваща

Назад към Извън Темата