Повторно нарушение за превишена скорост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Повторно нарушение за превишена скорост

Мнение от Neomis » 30 Юли 2013, 14:12

Привет,

Някой може ли да ми даде някакво инфо, относто повторните нарушения за превишена скорост?

Случаят ми е следния: Имах нещастието в малкото случаи, в които карам с по-висока скорост от ограничението, точно тогава да ме снимат или да ме спрат полицаи с радар. През 2011г. ми беше създаден акт за превишена скорост с 18км/ч над ограничението градско. Взеха ми талона за 1 месец(както си е), платих си глобата след месец и си върнах талона. През 2012г. ме снимаха с камера за превишена скорост градско, платих си само глобата, други санкции нямах. Преди две седмици ме спряха полицаи с радар, но този път извън градско, при ограничение 40км/ч, по данни на радара аз съм бил с 81км/ч. Следователно ми взеха талона и ми написаха акт. Попитах полицая горе-долу колко ще ми е глобата, отговори ми - около 150лв.

Въпроса ми е - ще ми вземат ли книжката, т.к. това ми е 3-то нарушение за превишена скорост? Чел съм някъде, че при 3-то нарушение взимат книжката за 1 месец, но има ли значение това, че едното ми е извънградско.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Повторно нарушение за превишена скорост

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Юли 2013, 16:56

И си се регистрирал днес за да пуснеш това мнение?
Чети Закона за Движение по Пътищата и ще намериш отговор на твоя въпрос.

Назад към Извън Темата