Улични кучета - проблем
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Улични кучета - проблем
Така, случая е следния. Където живея е малко по забито местенце с къщи около моя блок. От там, та и от улицата се навъдиха една глутница от около 6-7 кучета + още няколко големи. Понеже имам страх и то голям от кучета всяко прибиране, когато няма хора около мен е изпитание. Постоянно лаят, а иди му влез у главата на кучето кога ше скочи да хапе.
Та въпроса ми е, как може да се реши проблема и тези кучета да изчезнат. На кой трябва да се обадя, има приюти да дойдат да си ги приберат. Не да ги кастрират, щото те няма да ме е*ат, а ше ме хапят /както имаше един лаф/. Та, дайте съвети, но не от тези да ги изтрепя с отрова и т.н. Колко и да ме е страх не съм изверг и никога няма да посегна на нещо по-голямо от муха.
Поздрави !

Та въпроса ми е, как може да се реши проблема и тези кучета да изчезнат. На кой трябва да се обадя, има приюти да дойдат да си ги приберат. Не да ги кастрират, щото те няма да ме е*ат, а ше ме хапят /както имаше един лаф/. Та, дайте съвети, но не от тези да ги изтрепя с отрова и т.н. Колко и да ме е страх не съм изверг и никога няма да посегна на нещо по-голямо от муха.
Поздрави !

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Re: Улични кучета - проблем
Колега може да опиташ тука http://www.ecoravnovesie.com/ . Иначе ако те притесняват толкова купи си един пепърспрей 5-10лв да е на струя, а не на облак. Изпробвано срещу глутница, много ефективно срещу кучета(и хора). 

- philipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330 d ,204 h.p.
- Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.
чудя се колко ли са ефективни то "ecoravnovesie". Аз бих избрал варианта със спрея ... Само да кажа, че приложенията за телефон против кучета и комари .... НЕ РАБОТЯТ .........
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Тежък и сложен проблем, аз също имам подобен проблем, писал съм до общината но дотам.
Реално работещи варианти са: да станеш приятел с кучетата
или да ги ликвидираш
разбира се ако Екоравновесие ги приберат е най-добре ама надали.
Реално работещи варианти са: да станеш приятел с кучетата

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
и на мен ми е гадно да убивам животни, затова ако имаш някой по-безкрупулен приятел... 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Зимата и мен ме хапа куче в Студентски, така че си вземи едно звуково устойство, дето ги гони и си решаваш проблема, докато не ги махнахт/ или сами се махнат.
Успех
Успех
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Със спрей или звуково устройство ще ги наплашиш и всеки път като минеш ще те лаят. Нали се сещаш удряно от кола куче как тича да им хапе гумите.
Страха ти от животните ми се струва по-големия ти проблем. С него трябва да се бориш. Опитай с някаква храна да им подхвърлиш
Страха ти от животните ми се струва по-големия ти проблем. С него трябва да се бориш. Опитай с някаква храна да им подхвърлиш

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Хубаво му давате съвет за звуково устройство(което се нарича кучегон, между другото), ама какво прави ако попадне на глухи кучета? 

- cave troll
-
-
- Кара: Е46 330xd
- Мечтае да кара: E92 M3
- Детайли за колата: Икономична
bum_bum написа:Със спрей или звуково устройство ще ги наплашиш и всеки път като минеш ще те лаят. Нали се сещаш удряно от кола куче как тича да им хапе гумите.

наи лесно е да си им приятел само така ще изчезне проблема
взимаи пътьом като се прибираш по някои евтин кремвирш 20-30 стотинки е
след това ще идват да ти се радват и ще те изпращат до вас

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
jordanov написа:Хубаво му давате съвет за звуково устройство(което се нарича кучегон, между другото), ама какво прави ако попадне на глухи кучета?
Виждал съм веднъж такова устройство и то издаваше един много ш*бан звук, но в същото време и светкаше отпред много силно.
Явно точно ако кучето е глухо поне да го стъписа малко тая светлина да спечелиш време да вкараш шутовете.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Заебете тва да им дава храна, и да става приятел с тях, утре и майката с количката ли трябва да им е приятел, или дядодо дето разкъсаха е трябвало да им носи кремвирши, трябва държавата да ги прибере, не ги искам и кастрирани по улиците.
В Лозенец при мен ги прибраха кастрираха и пуснаха пак и беха глутница 10 кучета и си лаеха и хапеха пак, докато не охапали на един важен човек роднина и след 2 часа имаше едно бусче ги прибираше питах го ще ги пускат ли пак тои каза не няма да ги видите повече така и стана, това ерешението на проблема
В Лозенец при мен ги прибраха кастрираха и пуснаха пак и беха глутница 10 кучета и си лаеха и хапеха пак, докато не охапали на един важен човек роднина и след 2 часа имаше едно бусче ги прибираше питах го ще ги пускат ли пак тои каза не няма да ги видите повече така и стана, това ерешението на проблема
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Купи си ултразвуково устройство за отблъскване на кучета.
Виждал съм на живо, че действа.
Виждал съм на живо, че действа.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Това с даването на храната единствено, ако в храната има отрова.......Пробвай по каналният ред, ако не стане почни да ги тровиш, като не искаш да ги трепеш....
Последна промяна BAHKATA на 07 Авг 2013, 15:58, променена общо 1 път
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2