Слизате ли да "раздавате" правосъдие по кръстовищата?
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
Слизате ли да "раздавате" правосъдие по кръстовищата?
Темата има за цел да събере интересни случки и гледни точки свързани с агресията по пътищата. Понеже често гледам клипове с батални сцени на пътя (най-вече в Русия) се замислих, че не съм ставал свидетел на агресия прераснала във физическа саморазправа по софийските улици, като вече шофирам интезивно от близо 3 години. Всъщност, всеки има достатъчно мозък за да прецени, че не си струва да влизаш в саморазправа с някой, просто защото се е престроил пред теб без мигач - егото и гордостта могат се превъзмогват, а животът ни е даден от Господ за да го ценим.
Лично аз се сещам само за един единствен случай, в който видях двама да слизат от колите си, но до сбиване не се стигна. Всеки е имал моменти на ужасна агресия и ще бъде интересно да споделите Вашите премеждия зад волана. И все пак, слизате ли по кръстовищата?
Лично аз се сещам само за един единствен случай, в който видях двама да слизат от колите си, но до сбиване не се стигна. Всеки е имал моменти на ужасна агресия и ще бъде интересно да споделите Вашите премеждия зад волана. И все пак, слизате ли по кръстовищата?
Много е важно, всичко да е важно!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Слизате ли да "раздавате" правосъдие по кръстовищата?
Alpha написа:Темата има за цел да събере интересни случки и гледни точки свързани с агресията по пътищата. Понеже често гледам клипове с батални сцени на пътя (най-вече в Русия) се замислих, че не съм ставал свидетел на агресия прераснала във физическа саморазправа по софийските улици, като вече шофирам интезивно от близо 3 години. Всъщност, всеки има достатъчно мозък за да прецени, че не си струва да влизаш в саморазправа с някой, просто защото се е престроил пред теб без мигач - егото и гордостта могат се превъзмогват, а животът ни е даден от Господ за да го ценим.
Това не е първата тема и се опасявам,че точно заради това ще ти я заключат,но ще отговоря:
Слава Богу- не.
Печеливши в такъв случай няма.
А възможните последици са ясни-и нито една не е позитивна

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
2 мнения
• Страница 1 от 1