Монтаж на стойка за TV
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Монтаж на стойка за TV
Здравейте,
купих си телевизор доста импулсивно, без да се замисля, дали ще се побере на мястото на стария ми телевизор. Еми не се подбра...
Днес му взех една стойка със две рамена, която изглежда доста качествена, има си доживотна гаранция (не че ще ми платят телевизора ако падне). Единственото нещо което ме притеснява са крепежите. Цялата стойка се захваща със 4 дюбела 10X100. Чудих се, дали не може да се вземат някакви по-здрави крепежи? Ако имате някакви предложения, ще се радвам да ги чуя. Единственото което ми идва да ум е, да сложа дюбелите под наклон, но ще съм много по-спокоен, ако взема възможно най-дългите и здрави крепежи, които могат да се намерят.
Благодаря
купих си телевизор доста импулсивно, без да се замисля, дали ще се побере на мястото на стария ми телевизор. Еми не се подбра...

Благодаря
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Монтаж на стойка за TV
Дюбелите ще си издържат, важното е стойката да е за точно тия кила телевизор, да не се окаже, че телевизора е по-тежък от това, което може да понесе стойката. Ако всичко е както трябва слагай смело 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Какъв е ТВ-то и каква е стойката. Имам вече три монтирани Тв-та: 42, 46 и 55 на стената. Ядове няма, но си иска подходящия за стената( тухла,панел,Итонг, бетон,Г.картон) крепеж.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Вади хилтито и дупчи здраво стената

4 мнения
• Страница 1 от 1