Монтаж на стойка за TV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Монтаж на стойка за TV

Мнение от zafirovp » 19 Авг 2013, 23:56

Здравейте,
купих си телевизор доста импулсивно, без да се замисля, дали ще се побере на мястото на стария ми телевизор. Еми не се подбра... :banghead: Днес му взех една стойка със две рамена, която изглежда доста качествена, има си доживотна гаранция (не че ще ми платят телевизора ако падне). Единственото нещо което ме притеснява са крепежите. Цялата стойка се захваща със 4 дюбела 10X100. Чудих се, дали не може да се вземат някакви по-здрави крепежи? Ако имате някакви предложения, ще се радвам да ги чуя. Единственото което ми идва да ум е, да сложа дюбелите под наклон, но ще съм много по-спокоен, ако взема възможно най-дългите и здрави крепежи, които могат да се намерят.

Благодаря

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Монтаж на стойка за TV

Мнение от randity » 20 Авг 2013, 0:44

Дюбелите ще си издържат, важното е стойката да е за точно тия кила телевизор, да не се окаже, че телевизора е по-тежък от това, което може да понесе стойката. Ако всичко е както трябва слагай смело :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 325 cabrio

Мнение от stepoff » 20 Авг 2013, 1:40

Какъв е ТВ-то и каква е стойката. Имам вече три монтирани Тв-та: 42, 46 и 55 на стената. Ядове няма, но си иска подходящия за стената( тухла,панел,Итонг, бетон,Г.картон) крепеж.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 20 Авг 2013, 8:00

Вади хилтито и дупчи здраво стената :bang: :bang: :bang:

Назад към Извън Темата