Измамни реклами в интернет
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Измамни реклами в интернет
Понеже станаха напоследък много, все пак рекламодателите се стремят да печeлят, без да се съобразят със всичките боклуци, които се промотират, реших да пусна такава тема, че да се знае и да се предпазим от всевъзможните боклуци, които се опитват да ни пробутват.
Започвам първи
1. Водородни клетки
2. Магически руски електролизни нагреватели, които оборват всички закони на физиката и ви греят почти без пари зимата
3. Устройства за пестене на ток, от сорта на Energy Saver Pro, които уж намаляват реактивното напрежение на консуматорите, само дето тактично пропускат факта, че битовите електромери в България въобще не го отчитат.
Ако сте си патили от подобни продукти, ще се радвам да ги споделите тук
Започвам първи
1. Водородни клетки
2. Магически руски електролизни нагреватели, които оборват всички закони на физиката и ви греят почти без пари зимата
3. Устройства за пестене на ток, от сорта на Energy Saver Pro, които уж намаляват реактивното напрежение на консуматорите, само дето тактично пропускат факта, че битовите електромери в България въобще не го отчитат.
Ако сте си патили от подобни продукти, ще се радвам да ги споделите тук

Не Мы такие, Жизнь такая
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Re: Измамни реклами в интернет
Колега аз съм станал толкова мнителен от подобни простотии, че сигурно ако открият вечния двигател последен ще го взема защото няма да вярвам до последно 

Срам не срам ще споделя и аз една история, поне да няма повече балъци като мен. Един приятел гледал по телевизията някакъв дядо слагал щуротии разни в радиатора (парното) и ни грее почти за без пари през зимата. Та вика ме тоя приятел да му помогна да мъкнем радиаторите. Аз съм си голям скептик и си казвам, че нещо работата е мъглява, тоя дядкта ще ни преметне нещо, та започнах да го разпитвам кое, как, защо и т.н. но той ми дава разни отговори и аз като не разбиращ ми звучаха логично. Казах му, я дай да видим един твой готов радиатор, да видим дали наистина работи. Човекът ни заведе в тях, пипам радиатора и о чудо, грее та се нетрае, разглоби го и верно вътре разни жици, нагреватели и т.н. Викам си може и пък да работи. Та цял ден мъкнахме радиатори като луди, монтира ги, накрая и 400лв ни взе и вика готово. До един час ще започне да грее и тръгна да си ходи. Аз му викам, стой тука, аз ще те закарам после, ама дай да видим дали ще тръгне. След час верно започнаха да греят, ама леко, като кандило греят. Не ми се занимаваше повече и си тръгнах. На другия ден продължават да тлеят като кандило, звъним на чичето и оня вика, понякога са нужни и 2-3 дни да се нагеят хубаво. Чак тогава разбрах ще оня ни върза и прибра парите. Добре, че знаехме къде живее та се оправихме после, ама срамът че ме изпързаляха си стой и до ден днешен.

520i написа:...
Колега, те точно на това разчитат измамниците - на срама ! А ние като цяло сме си доста срамежлив народ, съответно подлежим на доста измами по всякакви схеми. Няма нищо срамно. Аз свалям шапка на китайците, които си имат цели организирани мрежи в интернет срещу измамниците и ги преследват до дупка.
Да продължа по темата. На произведено в България е НДК на една изложба си купих български енергоспестяващи крушки по 2-3 лв парчето. За съжаление не помня точно името на фирмата, но светиха 2 месеца и до там бяха

Не Мы такие, Жизнь такая
- plamen_nedkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N47
Бях си купил уред за пестене на ток - Electricity saving box - от тези дето се мушкат в контакта. Сега са от 10 до 50лв некъде - аз яз дал 40. ЕБАТИ БУКЛУКА. не се лъжете да купувате - никва работа не върши.
поздрави
поздрави
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
plamen_nedkov написа:Бях си купил уред за пестене на ток - Electricity saving box - от тези дето се мушкат в контакта. Сега са от 10 до 50лв некъде - аз яз дал 40. ЕБАТИ БУКЛУКА. не се лъжете да купувате - никва работа не върши.
поздрави
абсолютно си прав , ефекта е НУЛЕВ , не си купувайте няма смисьл

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Жената на времето си купи Вьорнер ножове и ренде.... по-големи боклуци няма.... "неръждаемите" и "наточени" на лазер "незатъпяващи" ножове се изтъпиха за 2 седмици а до 1 месец всичките имаха петна с ръжда. Рендето има един гаден ръб на мястото дето свършват остриетата и просто няма как да рендосаш нещо друго освен пръстите си, независимо от предпазната шапка... продукта изхвърча с завъртане и увлича ръката ти към ножовете....
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Рендетата са Бьорнер и имаме такова от повече от 10 години и реже като лудо и няма и помен от ръжда. Затова, че внимавайте и от антиреклами 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
krasi2bmw написа:plamen_nedkov написа:Бях си купил уред за пестене на ток - Electricity saving box - от тези дето се мушкат в контакта. Сега са от 10 до 50лв некъде - аз яз дал 40. ЕБАТИ БУКЛУКА. не се лъжете да купувате - никва работа не върши.
поздрави
абсолютно си прав , ефекта е НУЛЕВ , не си купувайте няма смисьл
И аз си взех такъв "уред",само че не съм го плащал а ми го подариха,както и да е,разбира се никаква работа не върши и няколко пъти получавам спам имейли на фирма,дето ги продава тея неща,отговорих им че ми трябва адреса им къде са се завряли за да дойда и да им върна (направих се все едно съм си купил от тях уреда) устройството което така добре рекламират и не върши някаква работа,естествено повече не съм получавал съобщения от този адрес.
Както и никога не се лъжете на офертите на бързи кредити,това са си просто онези заложни къщи,дето искат над 3 % месечна лихва,което е около 36% годишна и поне още хиляда реклами,които не са верни.
Жалко че в България все още няма закон за подвеждаща или нереална реклама да си носят наказателна отговорност..
Сещам се и друго,гледам реклами на мобилни оператори и на банки,от долу тече надпис който не се чете,пускам си големиУ телевизор,където всичко се чете,тръгва гладко онзи надпис с малките букви и...по едно време почва да сече и да се размазват буквите,имам "стоп кадър" и поснайте,всичко е кристално,буквите са направени нарочно да са размазани за да се да се имитира че са скоростни и за това не се четат...
Е.Димитров написа:Както и никога не се лъжете на офертите на бързи кредити,това са си просто онези заложни къщи,дето искат над 3 % месечна лихва,което е около 36% годишна и поне още хиляда реклами,които не са верни.
Тъй като яко е наспамено с реклами за бързи кредити, само да отбележа, че всъщност годишната лихва + такси е над 1000%
Не Мы такие, Жизнь такая
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
и аз да защитя Бьорнера- имам ножове и ренде и съм адски доволен от тях. Откакто ги купих, забравих какво е да режеш с нож с който не можеш и да се порежеш 

the project is ready....

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
По повод рендетата и аз...страхотни са.
Ама тогава на Пловдивския панаир пробвахме ли пробвахме...
Ножовете на Солинген от тия години също са страхотни. Първият ни е на...абе към 15-17 години и ако щете вярвайте, но НИКОГА не е точен и си реже перфектно. От онези първите с вълнообразното острие е, които са с връх разделен на две.

Ножовете на Солинген от тия години също са страхотни. Първият ни е на...абе към 15-17 години и ако щете вярвайте, но НИКОГА не е точен и си реже перфектно. От онези първите с вълнообразното острие е, които са с връх разделен на две.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
12 мнения
• Страница 1 от 1