Четвърта власт - Български сериал
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Четвърта власт - Български сериал
След "Под прикритие" идва и този сериал, който е само 12 серии през първия сезон. Ще дават по 2 серии всяка неделя вечер и ще свърши точно когато почва излъчването на Джаро, Иво и компания.
В този сериал обаче явно БМВ са се осъзнали(след като подцениха "Под прикритие" като продукт на БМТ-то)и сега ще гледаме "нашите" коли в него.
В първата серия имаше Ф10 и Х6.
Сериалът е за разследваща журналистика и е интересен.Някои от героите в "под прикритие" участват и тук - Джаро, Попов и онзи Николов, който думнаха във втори сезон май.
В този сериал обаче явно БМВ са се осъзнали(след като подцениха "Под прикритие" като продукт на БМТ-то)и сега ще гледаме "нашите" коли в него.

Сериалът е за разследваща журналистика и е интересен.Някои от героите в "под прикритие" участват и тук - Джаро, Попов и онзи Николов, който думнаха във втори сезон май.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Re: Четвърта власт - Български сериал
То половината каст на Под Прикритие е тук
На мен лично ми бяха интересни първите серии, има доста накъде да се развива сюжета, дано са го изпипали добре. Малко самата атмосфера, която носи сериала ми е странна- хем сериозна, хем не толкова, на Билалов героя най-много допринася за това
Самите диалози ми се струват малко претрупани, но пък Деян Донков играе много силно, па и са му дали да кара най-яката бегачка
Според мен ще е качествен сериала и ще задържи интереса на хората, докато започне Под Прикритие, браво на БНТ 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Доколкото разбирам е имало вече излъчени епизоди. Има ли ги някъде в нета?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Интригуващ е сериала, но не липсват издънки още в първия епизод - жената на топ журналиста в гримьорната е с пола, а само след половин час на раздаването на наградите е с панталон. Кога стигна от студиото до вкъщи, кога се преоблече, кога отиде на церемонията 

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Янко написа:http://vbox7.com/play:350c931018 ето това е 1ви епизод
Мерси, адаш

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
На мен ми харесаха първите две серии, добре играят, както и сюжета е добър
Ще си го гледам с кеф

Ще си го гледам с кеф

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Филма ми хареса . Не можах да позная "джаро" с тази брада
Има го качен в vbox7 . Аз си ги изтеглих като торент в p2p Първи епизод Втори епизод
едит: Официално разпространяване от БНТ : http://www.youtube.com/watch?v=JnLl_uD1 ... 0DzQQYPdpg

Yanko Petrov написа:Доколкото разбирам е имало вече излъчени епизоди. Има ли ги някъде в нета?
Има го качен в vbox7 . Аз си ги изтеглих като торент в p2p Първи епизод Втори епизод
едит: Официално разпространяване от БНТ : http://www.youtube.com/watch?v=JnLl_uD1 ... 0DzQQYPdpg
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Дано да са драснали и един договор с БМВ за Под Прикритие, че ми омръзна с тия марсоходи Q7.
Още от както му гледах рекламата ми изглеждаше интересен. Мисля да ги изгледам първите 2 серии, пък ако ми хареса и по-нататък. Мерси за линковете, колеги!

Още от както му гледах рекламата ми изглеждаше интересен. Мисля да ги изгледам първите 2 серии, пък ако ми хареса и по-нататък. Мерси за линковете, колеги!

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Добър е сериала като цяло, но има моменти, в които някои актьори играят толкова изкуствено, че чак мен ме дразнят, въпреки че не съм претенциозен.
Надявам се за напред все по-добър да става.
Надявам се за напред все по-добър да става.

- eLiTyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 (E53) facelift
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: sport package 3.0D
бива го
като цяло много се радвам че вече има доста български продукции 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Предвид, че са прибрали най-слабите актьори от "Забранена любов", нормално да ви е странна актьорската игра. В първите серии нямаше голяма завръзка, а героите се завъртяха около няколко попроменени събития от новините (снимката на Милен Велчев с Доктора на яхтата, например) и от това трябва да произлезе фабула. Ще видим как ще се развие нататък, има всички предпоставки за добър сериал, аз лично уважавам много хората, които го правят, дано стане по-динамичен нататък.
Never mistake motion for action...
На мен лично ми хареса достатъчно, за да продължа да го гледам с интерес. Актьорите играят добре, сниман е добре, за пореден път БНТ доказа, че знае как се прави кино и телевизия.

14 мнения
• Страница 1 от 1