Дебата Царски / Камбуров!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- i.ivanov01
- Потребител
-
- Кара: '12 BMW M3 E92
Дебата Царски / Камбуров!
Напоследък чета и гледам какви ли не интервюта и изказвания на Царски в които се жалва как бил избутан умишлено, как Камбуров спирал на завоите с цел Царски да се удари отзад и да повреди колата си!!! Нещото което ме накара да напиша по тая тема е предаването на Росен Петров в което Царски отново се жалва и вади тон като на мъченик лежал 3 месеца в килия! Най-много ме вбеси откъса от предаването което се върти в мрежата " Илия Царски - инцидент или опит за убийство на пистата"!?!?!?! Кой ги мисли тия неща само незнам!
Не съм съмпатизант на нито един от тези пилоти, пък да не кажем че Царски го ненавиждам защото той за мен не е пилот а един позиор който цял живот се смята и се самопровъзгласява за най-добрия пилот и накрая си намира оправдания за неспогодбите. Абсолютен палячо! Имаме много по добри пилоти от него с повече признания.
По повод инцидента това че на даден завой Камбуров е намалил си е негова работа! Тоя отзад спазва дистанцията. Пък за случката с билборда смятам че Царски можеше да върне газта и нямаше да се стигне до там и сега да ми спами интернет пространството с неговите глупости. И той разбира се пак не е виновен. На всяко състезание на "писта" ако има някави сблъсаци и напрежения все Царски е там и все другите са виновни.
Чудя се дали не е той виновен.... ама не не не може да е той все пак е НАЙ-ДОБРИЯ пилот!!!
Вие как смятате?
Не съм съмпатизант на нито един от тези пилоти, пък да не кажем че Царски го ненавиждам защото той за мен не е пилот а един позиор който цял живот се смята и се самопровъзгласява за най-добрия пилот и накрая си намира оправдания за неспогодбите. Абсолютен палячо! Имаме много по добри пилоти от него с повече признания.
По повод инцидента това че на даден завой Камбуров е намалил си е негова работа! Тоя отзад спазва дистанцията. Пък за случката с билборда смятам че Царски можеше да върне газта и нямаше да се стигне до там и сега да ми спами интернет пространството с неговите глупости. И той разбира се пак не е виновен. На всяко състезание на "писта" ако има някави сблъсаци и напрежения все Царски е там и все другите са виновни.
Чудя се дали не е той виновен.... ама не не не може да е той все пак е НАЙ-ДОБРИЯ пилот!!!
Вие как смятате?
Re: Дебата Царски / Камбуров!
Ами не знам за предишните му "изяви", но точно тук от клипа се вижда как Камбуров докато излиза от завоя, изправя волана и после пак завива, което наистина не ми се струва добра постъпка...
Царски не е излизал извън пистата, както Камбуров твърдеше в разговора, който водеха. Аз също не симпатизирам на нито един от двамата, но така ги виждам нещата.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Аз хванах по-голямата част от предаването. Разминава се много информацията от единия и от другия. После гледах клип, при който ясно се вижда как Царски на обратния завой се изравнява с Камбуров от външната страна, после Камбуровна ускорението притиска царски плътно до банкета и в момента, в който вече удара е неизбежен рязко свива надясно и продължава. Аз не виждам драма, нито причина за противорение. Да, Царски можеше да върне газта и да остане на трасето, но Камбуров беше изправил колата и нямаше никаква причина да притиска противника. Просто или умишлено действие, или изключително ниска култура на пилотиране (т.е. изобщо не е гледал дали има автомобил около него и си кара по права линия). Според мен е умишлено, просто така го виждам на клипа. Общо взето се разполага с всички данни, за да се разреши случая. Автомобилите разполагат с телеметрия и поне една онборд камера, + набор от странични кадри. Очевидно обаче няма комисия, която да се произнесе. Ама това е... в тая България всичко върви наопаки и няма никакви надежди скоро да е практика да се показва кой е виновен и кой не. Тука всичко зависи от това кой на кого и колко ще плати. Отделно тия автомобили - и на Царски, и на Дунев, и всички други свръхмощни, вероятно не отговарят на никакви изисквания, за да участват в надпревари. Не може в ДТМ колите са по 500 коня, а тука на всяка квалификация да се дебнат и да се влиза в "бокса" за софтуерни промени, с цел по-бързи обиколки. В същото време половината отбори да не разполагат с гуми за дъжд
Всичко е пародия и тва е.
А Царски къде не е отишъл и не си е размазал Ево-то

А Царски къде не е отишъл и не си е размазал Ево-то

- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Според мен и двамата са виновни.
Първо че Царски опита да изпревари отвън и виждайки че няма място за него не се отказа а тръгна по банкета с идеята Камбуров да се прибере и на му направи път. Също Царски трябваше да е наясно че Камбуров влизайки вътрешно в завоя, едва ли ще излезе вътрешно и оттам е малко вероятно да има пролука за такова изпреварване. Дотук за него. Камбуров още в средата на завоя видя че го изпреварват. Оттам според мен умишлено излезе максимално външно въпреки че скороста му не беше толкова висока и можеше да влезе така че да остане място за Царски. Ясно се вижда на клипа, че докато се движат паралелно след завоя, волана му е изправен и в последния помент преди удара на Царски в той се прибира.
Така че и двамата са виновни. Кой повече не мога да кажа, но Царски според мен нагло тръгна да го натиска отвън виждайки че място за него няма, а Камбуров също толкова нагло не мръдна а направо си го избута навън.
Първо че Царски опита да изпревари отвън и виждайки че няма място за него не се отказа а тръгна по банкета с идеята Камбуров да се прибере и на му направи път. Също Царски трябваше да е наясно че Камбуров влизайки вътрешно в завоя, едва ли ще излезе вътрешно и оттам е малко вероятно да има пролука за такова изпреварване. Дотук за него. Камбуров още в средата на завоя видя че го изпреварват. Оттам според мен умишлено излезе максимално външно въпреки че скороста му не беше толкова висока и можеше да влезе така че да остане място за Царски. Ясно се вижда на клипа, че докато се движат паралелно след завоя, волана му е изправен и в последния помент преди удара на Царски в той се прибира.
Така че и двамата са виновни. Кой повече не мога да кажа, но Царски според мен нагло тръгна да го натиска отвън виждайки че място за него няма, а Камбуров също толкова нагло не мръдна а направо си го избута навън.
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
почти на всяка обиколка се вижда как Царски удря в задницата опонента си с цел да го завърти на обратния завои....ако беше кола само на задно предаване 

bedrock city racing
Откакто тоя капут Царски наби няколко шамара на едно момиче и го наплю в лицето, не мога да го понасям.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
520i написа:Откакто тоя капут Царски наби няколко шамара на едно момиче и го наплю в лицето, не мога да го понасям.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Те тоя Камбуров после го били, почупили му и колата..
Не знам кой е виновен ама селска работа.
Не знам кой е виновен ама селска работа.
bum_bum написа:ама селска работа.
To целия ни "шампионат" е селски. Ненапразно наскоро имаше протести срещу ръководството на БФАС. Тази година 2 седмици преди началото на сезона не се знаеше кога и къде ще е откриващия кръг. Пълна пародия. А тоа идиот Царски въобще е под всякаква критика.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Наритал му е BMW-то "героя"
http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=51732
Поне 1-година лишаване от състезателни права трябва да вземе,но надали...

http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=51732
Поне 1-година лишаване от състезателни права трябва да вземе,но надали...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Около 13.20 ч. отпадналият от състезанието автомобилист – Илия Царски, 45-годишен, чрез удари с крак нанесъл щети по л.а. „БМВ 530 Д“, изразяващи се в счупване на задния ляв стоп, подбитости и разкъсване на предния ляв калник. .
Кво зоби тоя да къса калниците с крака?

- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
Това някаква тема "давайте да плюем Царски ли е"?
Защото Царски е точно същият като Шумахер, Ърваин, Маса, Алонсо, Култард и т.н., като поведение.
Колкото до инцидента всичко е точно така както го описа Царски. Трябва да си много субективен, за да не видиш как белия автомобил изхвърля другия от пистата.
Защото Царски е точно същият като Шумахер, Ърваин, Маса, Алонсо, Култард и т.н., като поведение.
Колкото до инцидента всичко е точно така както го описа Царски. Трябва да си много субективен, за да не видиш как белия автомобил изхвърля другия от пистата.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
На мен най-смешно ми стана как ударът е със 140, били 200м от завоя до билборда
Очевидно е, че онзи го затваря, логично е да набие спирачки и да влезне обратно в пистата, не мисля Камбуров да е длъжен да го пуска от банкета обратно, понеже е решил, че ще го минава отвън. Тоя Царски се жалва като ученичка, бил в шок, страх го е да се качва в кола, ебати пилота, честно 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Както казах има си телеметрия и може да се провери с каква скорост е удара. Реално тия Ево-та имат такова ускорение, че наистина като нищо скоростта е била горе-долу като посочената от Царски. Важното е, че действията на Камбуров очевидно не са неволни, а тази част от трасето не предразполага към една единствена траектория. Иначе Царски ако не беше инат (какъвто обаче трябва да е като пилот) можеше просто да върне газта и да продължи. Ама не е там работата. Тъй че аз затова казвам, че за мен драма не съществува. Просто трябва съответните органи да отсъдят кой прав и кой крив. Иначе то кой не е селянин
Особено тия на "високо ниво". Царски и Даскалов се мразят, Даскалов играе мръсно на трасето, Камбуров не е чист. Май само Маршавелов и Денислав са чисти. Но в толкова пародичен шампионат това е някак си в реда на нещата...

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3