Материали за дипломна работа
Модератор: Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Материали за дипломна работа
Тъй като в момента правя дипломна работа за повредите в бензиновите горивни уредби,към която трябва да направя макет имам нужда от малко помощ със събирането на материалите за макета.Ще съм ного благодарен на всеки който може да ми помогне с дарение на повредени части
.
Търсят се всякакви повредени и счупени части сързани с бензиновия инжекцион (помпи,дюзи,дебитомери,датчици,стъпкови моторчета,кабеляци и т.н.),независимо в колко лошо състояние са.Предпочитам части от София,като ще дойда да ги взема на място когато ви е удобно.Контакти - в темата или на лично.Събирането продължава до четвъртък по обяд,след което темата може да бъде изтрита.

Търсят се всякакви повредени и счупени части сързани с бензиновия инжекцион (помпи,дюзи,дебитомери,датчици,стъпкови моторчета,кабеляци и т.н.),независимо в колко лошо състояние са.Предпочитам части от София,като ще дойда да ги взема на място когато ви е удобно.Контакти - в темата или на лично.Събирането продължава до четвъртък по обяд,след което темата може да бъде изтрита.

1 мнение
• Страница 1 от 1