Проблем с откриването на Wi-fi мрежа
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 728
- Мечтае да кара: Алпина
Проблем с откриването на Wi-fi мрежа
Здравейте колеги, имам следния проблем. Имам wi-fi мрежа, която е откриваема от телефон (дори вмомента съм свързан) , но не и от лаптоп. Пробвахме 2 лаптопа и 2 телефона. Телефона го хваща отлично в цялата стая лаптопа въобще не го намира. Идеи?
Re: Проблем с откриването на Wi-fi мрежа
Логни се в рутера и виж на кой канал е . от 1 до 13 мисля че са на повечето рутери каналите, като последните 2-3 не се виждат от всички лаптопи. Превключи го на 6-7 някъде по средата и мисля че ще си решиш проблема 

Не Мы такие, Жизнь такая
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
При мен беше обратното. От лаптоп го виждам, а от тела не. Сменихме каналите и се оправи.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 728
- Мечтае да кара: Алпина
Как да се логна в рутера, през кабел с лаптопа става ли. Рутера е на съквартиранта ми от горния етаж и утре ще му кажа да го погледнем, но ако може да обясните как по-точно, че не съм на Ти с компютрите.
denises26 написа:Как да се логна в рутера, през кабел с лаптопа става ли. Рутера е на съквартиранта ми от горния етаж и утре ще му кажа да го погледнем, но ако може да обясните как по-точно, че не съм на Ти с компютрите.
Ами и през кабел може, може и през безжичния. Адреса трябва да му е 192.168.0.1 или 192.168.1.1 , тея цифрички ги пишеш в браузъра, ще ти иска потребител и парола, които трябва да ги провериш в гугъл според модела на самия рутер, ако са оставени заводските. Ако са променяни, ти се усложнява положението, трябва да го резетваш, а това значи, че ще си загуби настройките за интернет и е по-добре да викнеш некой дето разбира от тези неща

Не Мы такие, Жизнь такая
5 мнения
• Страница 1 от 1