Грозното посрещане на националите в Армения (видео и снимки)
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Грозното посрещане на националите в Армения (видео и снимки)
http://www.sportal.bg/news.php?news=451885
Коментарите оставям на вас.
PS: Oт скромните ми познания по Арменски (
) chahale - bahale Ци*ани = Ние сме
Ци*ани, E Добре бе спокойно знаем!какви са. 
Коментарите оставям на вас.
PS: Oт скромните ми познания по Арменски (

Re: Грозното посрещане на националите в Армения (видео и сни
Хахах ... най-смешното, че на снимките всичките тия арменци са баси мангалите.
Все едно нашите са слезли във Факултето.
Все едно нашите са слезли във Факултето.

- Martoo0oo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i Vanos
- Мечтае да кара: M6 G-POWER
Ххаха цигани викат,а пък до колкото видях в талпите бая чернуги имаше,и грозници адски грозни арменци
Много грозен народ, щях да кажа на гъз приличат но гъза е по красив.

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
Освен да подминем тая простотия с насмешка, аз затова пуснах темата да видите на какво му се вика наглост и безочие
пълна ирония.Mного бързо забравиха нашата държава как им е помагала.Пожелавам успех на нашите лъвове да им намушат 3-4 гола, на тая пасмина та да се видят какви са големи и да си траят като ни изпращат към летището.

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
сигурно обменят идеи с "феновете" на лески

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
Ами най вероятно
!A това с "големитe хулигани" и "мъже" - "Сваляй фланелката, чорбар" ( верятно възпитаници на помощни училища) ни изложи на национално ниво, България имам предвид (приятели са ми казвали че са гледали репортажа,в заведение и че чужденците са си умрели от смях) ,Това че Ивайло Петев е доказал се като добър треньор който стана 2 пъти шампион c Лудогорец,може да кара единствено нормалните фенове на сините да съжаляват че не е в отбора им,нищо сега на вечното дерби (19ти) ще се видят колко са "добри" и колко струва отбора им. (Аз не знам дали има такава тема тук,но постъпката им като цяло беше позорна.)

Не знам защо, но арменците на мен винаги са ми приличали като манталитет на македонците. Същите олигофрени са. Единствената разлика е, че са още по-грозни и космати.
Довечера като ги опукаме с едно 3:0 да обиждат колкото искат. 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Beamerdriver написа:Mного бързо забравиха нашата държава как им е помагала.
Te тия дето са отишли на летището да квичат като скопени мислиш ли че могат да си напишат името без грешка, че чак и да помнят нещо от историята си... Като тия на Левски на конференцията

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колеги аз предлагам без обиди и от двете страни,защото аз съм арменец и наистина е неприятно да влезнеш сутрин във форума и да четеш какъв си "циганин".
http://prikachi.com/images/492/4164492v.jpg
аз съм момчето в лявo,какъв черен циганин съм нали !
айде по сериозно,тия момчета на снимките са по 17-18 години...а нищо не кавате като чувате К** за Левски нали? от вашите си сънародници,навсякъде има олигофрени,но това не значи че всички сме под един знаменател ...
Тая изцепка преди няколко дни с Петев..сега какво заради 10 човека да вземе някой да каже е вижте кви сте Българите? Нека се уважаваме 
аз съм момчето в лявo,какъв черен циганин съм нали !

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Според мен някое африканско племе ще ни посрещне по-добре. Тея постъпки , сцени говорят само колко изостанал и деградирал народ са
И незнам защо викат "Мангали" като там 90% от хората са такива , все едно негрото да се смее и пресмива на друго негро .. нещо не схващам. И защо изобщо е тая злоба към националите
Откачена работа ейй

И незнам защо викат "Мангали" като там 90% от хората са такива , все едно негрото да се смее и пресмива на друго негро .. нещо не схващам. И защо изобщо е тая злоба към националите

Откачена работа ейй

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Просто е приятелю без значение какъв е народа ако става въпрос за футбол,държанието е еднакво навсякъде 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Maximilian-E46 написа:Просто е приятелю без значение какъв е народа ако става въпрос за футбол,държанието е еднакво навсякъде
E аз това казах - всичките са един дол дренки (тъпанари)... И арменците, и тези на Левски от преди 1-2 дни, и тези в Италия дето се убиват един друг по стадионите

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Maximilian-E46 написа:Колеги аз предлагам без обиди и от двете страни,защото аз съм арменец и наистина е неприятно да влезнеш сутрин във форума и да четеш какъв си "циганин".
аз съм момчето в лявo,какъв черен циганин съм нали !айде по сериозно,тия момчета на снимките са по 17-18 години...а нищо не кавате като чувате К** за Левски нали? от вашите си сънародници,навсякъде има олигофрени,но това не значи че всички сме под един знаменател ...
Тая изцепка преди няколко дни с Петев..сега какво заради 10 човека да вземе някой да каже е вижте кви сте Българите? Нека се уважаваме
Интересно ми е, щом си установил, че навсякъде има олигофрени и не трябва да се поставят всички под общ знаменател... що го играеш обиден?
Изобщо не сравнявай ситуацията с някакви ругатни по Левски, ЦСКА или Лудогорец.
Това там е националния ни отбор! Те са отишли там да представят нацията ни!
Аз го приемам лично, независимо дали освиркват националния по футбол, баскетбол или фехтовка. Всички те носят националния флаг на екипите си.
Факт е, че тази проява е много грозна и трябва да си тъп на гадулка, за да викаш по националния отбор на някоя държава 'цигани'.
Особенно пък, ако външния ти вид наподобява точно този етнос.
Вместо да философстваш и да ни обясняваш, колко си обиден се засрами от твойте сънародници.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Армения ни топи пред ФИФА за "цигани"
13-09-2012 Тема спорт
Виковете "цигани", които феновете на България използваха срещу арменските футболисти при победата с 1:0 на нашите в световната квалификация, може да донесат сериозно наказание за националния ни отбор. От щаба на Армения са стояли половин час при делегата на двубоя и са пуснали жалба до ФИФА, съобщава "Меридиан Мач". Нейното съдържание се пази в тайна до излизането на решението, но по неофициална информация в нея арменците арменците две оплаквания. Едното от тях е именно заради виковете "цигани", а другото за отсъжданията на швейцарския съдия Щефан Щудер, който изгони двама арменски футболисти.
Думата "цигани" е лесно разбираема за арменците, тъй като на руски звучи аналогично – "цыгане". Ако наистина те са ни натопили за проявения в случая расизъм, това означава, че националният тим може да бъде лишен от домакинство за един или два мача.
Не трябва да се забравя, че нашитe са с последно предупреждение заради маймунските подвиквания по адрес на Ашли Коул и Ашли Йънг по време на мача с Англия (0:3) от преди година.
Винаги сме си били лайнари и после се чудим що се държат с нас като лайнари
13-09-2012 Тема спорт
Виковете "цигани", които феновете на България използваха срещу арменските футболисти при победата с 1:0 на нашите в световната квалификация, може да донесат сериозно наказание за националния ни отбор. От щаба на Армения са стояли половин час при делегата на двубоя и са пуснали жалба до ФИФА, съобщава "Меридиан Мач". Нейното съдържание се пази в тайна до излизането на решението, но по неофициална информация в нея арменците арменците две оплаквания. Едното от тях е именно заради виковете "цигани", а другото за отсъжданията на швейцарския съдия Щефан Щудер, който изгони двама арменски футболисти.
Думата "цигани" е лесно разбираема за арменците, тъй като на руски звучи аналогично – "цыгане". Ако наистина те са ни натопили за проявения в случая расизъм, това означава, че националният тим може да бъде лишен от домакинство за един или два мача.
Не трябва да се забравя, че нашитe са с последно предупреждение заради маймунските подвиквания по адрес на Ашли Коул и Ашли Йънг по време на мача с Англия (0:3) от преди година.

Без страх, без спирачка!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:...
Не знаех за този случай, но сега вече всичко си идва на мястото

Alien написа: се засрами от твойте сънародници.
Ти засрамил ли си се миналата година при цитираната случка?
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3