Има нещо гнило в Дания,така де,в Студентски град
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Има нещо гнило в Дания,така де,в Студентски град
Прибирам си се днес към Студентски(хм,признавам-с автобуса:( )и какво да видя-зад 7 блок става нещо подозрително.Поначало там имаше зарязани две акулки,Е21 или Е28 незнам,със стикери на форума.Та слизам аз да хвърля едно оче,какъвто съм си любознателен
и гледам(от далече,щото съм и малко страхлив/предпазлив,айде)и гледам едната кола цялата подлепена с найлони и тиксо,абе подготвена за някакъв шимшираклък-явно не са били съвсем "изоставени" и вече нещо им се готви:)))))))))))
Въпросът ми е-кой стои зад всичко това и зад какво всъщност стои?-да признава бързо,а ако иска може да ми го сподели на ЛС и може да го черпя едно пиво в мазата на 7 блок!
*ако някой не знае какво е шимшираклък да пообиколи хотелите около плаж "Кабакум",между "Слънчев ден" и "Златни пясъци" и да пита за Митака,Хиената,Глухия елен или Терминатора(моя милост:uups:)-ще чуе една много интересна история(като за начало!)

Въпросът ми е-кой стои зад всичко това и зад какво всъщност стои?-да признава бързо,а ако иска може да ми го сподели на ЛС и може да го черпя едно пиво в мазата на 7 блок!
*ако някой не знае какво е шимшираклък да пообиколи хотелите около плаж "Кабакум",между "Слънчев ден" и "Златни пясъци" и да пита за Митака,Хиената,Глухия елен или Терминатора(моя милост:uups:)-ще чуе една много интересна история(като за начало!)
Последна промяна 4akala на 29 Юни 2006, 1:26, променена общо 1 път
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
sonny написа:я кажи кви цветове са били и къде е тоя 7 блок, па аз мое ти кажа и ква е хавата, ако е същата колата
Ще те заведа до 7 блок ако искаш. Аз доста често вършея там. Това е блока на медицинския и библиотекарския колеж - има доста пУтенциал

sonny,няма смисъл да се правиш на разсеян!Колко изоставени BMWта с лепенка на форума са разпилени в Студентски град според теб!?Казвай какво му сте замислили с Ати и Сами(най-вероятно),че вече точа лиги и стаята е на път да се наводни.
Еййй,колегата с маймуната в подписа си знае работата-в 7блок леглата са най-топли,дори и когато навънка,даже BMWтата дават заето(не палят от студ);)
Еййй,колегата с маймуната в подписа си знае работата-в 7блок леглата са най-топли,дори и когато навънка,даже BMWтата дават заето(не палят от студ);)
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Е щом е там треа да издавам
Значи черната е 320, но ша са слага ета мотор, по всяка вероятност с турбо, а зелената си е М10Б18 на газззззз, черната треаше да се боядиса и изкърпи за да мине през кат щот е със стари табли, а другата си е със нови и си се караше до последно, ама ся кво са измислили неам идея

9 мнения
• Страница 1 от 1