Тайни, фобии и пр.
Модератор: Общи модератори
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Тайни, фобии и пр.
Колеги, я кажете някои ваши тайни, неща които не понасяте и чуденки.
Мен ме е супер страх от високо. Работих интернет техник и когато трябваше да се качвам по покривите на блоковете да пускам трасета по гълъбарниците, не смеех да се наведа от ръба, макар и "закотвен" с едната ръка за улука.
Друго: Да не се мяркат паяци около мен, защото отивам да пия кафе навън и не се прибирам с дни
И една тайна: Имах колежка гадже от тук..
Тя си знае коя е.
Мен ме е супер страх от високо. Работих интернет техник и когато трябваше да се качвам по покривите на блоковете да пускам трасета по гълъбарниците, не смеех да се наведа от ръба, макар и "закотвен" с едната ръка за улука.
Друго: Да не се мяркат паяци около мен, защото отивам да пия кафе навън и не се прибирам с дни

И една тайна: Имах колежка гадже от тук..

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
Re: Тайни, фобии и пр.
Всичко понасям,ама змийте са ми много гнусни и долни

пп кажи коя е колежката стисня

пп кажи коя е колежката стисня

- dennistd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: с цена на бензина от 1,20 лв
Страх: Когато някой друг ме вози и не знам възможностите му.
Фобия: Имах от насекоми, но се насилих да я преодолея.
Тайна: Преди 1 година бях пуснал тема тук за една мацка с която се бяхме засекли в Люлин. Много колеги ми се смяха... Свалката с нея тръгна, а тя беше толкова истинска и печена, че аз се стреснах и дадох задна, с което усрах нещата.
Фобия: Имах от насекоми, но се насилих да я преодолея.
Тайна: Преди 1 година бях пуснал тема тук за една мацка с която се бяхме засекли в Люлин. Много колеги ми се смяха... Свалката с нея тръгна, а тя беше толкова истинска и печена, че аз се стреснах и дадох задна, с което усрах нещата.
Walter Röhrl написа:For me driving starts when I steer the car with the throttle pedal instead of the wheel.
Everything else is just doing work.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Змий, определено. Безкраки, двукраки... Общо взето всякакви змий 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
от затворени пространства!
(например-пояснявам -свършва пиенето -да не дава господ) и като отидеш до магазина-той да е затворен
(например-пояснявам -свършва пиенето -да не дава господ) и като отидеш до магазина-той да е затворен

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
dennistd написа:Страх: Когато някой друг ме вози бързо и не знам възможностите му....

и имам известен страх от кучета и мразя да съм в тълпа.
Последна промяна Ant0n на 17 Окт 2013, 20:51, променена общо 1 път
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Имам фобия от височини, направо мога да напълня гащите! 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Да се возя в кола с две врата на задната седалка. Ей тва ми е големия страх, направо ужас. Изпотявам се, става ми лошо... Преди години се пребихме на Плана с едно Сузуки Витара и аз бях отзад, точно до газовата бутилка. По таван се въртяхме, всичко смачкано, почна да пуши всички излязоха и се разбягаха, а аз не мога да излеза. Бях полудел, от тогава никакви двуврати коли.
Преди две години ме бяха спряли да карам пийнал (бях пускал тема тук) и ме водиха до районото, ама искаха първо в една джипка да ме качват с две врата, викам никакъв шанс. И се заинатих, обясних им че имам фобия тия не ми вярват и си мислят че щото съм се напил се лигавя. Та една стра викаха специално за мен и така.
Преди две години ме бяха спряли да карам пийнал (бях пускал тема тук) и ме водиха до районото, ама искаха първо в една джипка да ме качват с две врата, викам никакъв шанс. И се заинатих, обясних им че имам фобия тия не ми вярват и си мислят че щото съм се напил се лигавя. Та една стра викаха специално за мен и така.

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
И аз имам супер страх от височини. Особено от високи сгради - направо се гибсирам.
И имам фобия от медузи.
Тайни има много - ма не ми се казват.
И имам фобия от медузи.
Тайни има много - ма не ми се казват.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Веднъж една ми прави свирки, ама съм почти сигурен, че беше той... 

Без страх, без спирачка!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
MatriX_Fucked написа:Веднъж една ми прави свирки, ама съм почти сигурен, че беше той...
хахах. 3 заека с един камък - и фобия и страх и тайна в едно. Случва се....поне добре ли беше

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
BMW_RIDER написа:MatriX_Fucked написа:Веднъж една ми прави свирки, ама съм почти сигурен, че беше той...
хахах. 3 заека с един камък - и фобия и страх и тайна в едно. Случва се....поне добре ли беше
Ъхъ...

Иначе - от язовири по тъмно ме е страх, по-точно - преливници, стени и всякакви подобни съоръжения! Навремето като деца си разправяхме страшни истории и от тогава ме държи...
Без страх, без спирачка!
- nik420
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320;E46 320d
- Мечтае да кара: E36 M3 GT
Аз пък си имам една хемофобия още от малък,за тези които не знаят пояснявам че това е страх от кръв
последният път когато ходех да ми взимат кръв получих шок направо и сетрата тичаше да ми взима шоколад
личния лекар си знаеше може всичко да прави само кръв да няма че бягам далече
иначе болка всякаква съм търпял като наместване на счупена ключица на рамото и др. 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Фобии имам към шахти, колкото и смешно да звучи. Страх ме е да стъпвам на тях, имам чувството, че ше пропадна. Също към тесни пространства, побърквам се.
Не мога да седя повече от 30мин. на едно място. Почва да ми става топло и ми пада кръвното.
Страх към кучета и то голям.
Тайна: Свалки и разни др. неща с най-добрата приятелка на бившата.
Не мога да седя повече от 30мин. на едно място. Почва да ми става топло и ми пада кръвното.
Страх към кучета и то голям.
Тайна: Свалки и разни др. неща с най-добрата приятелка на бившата.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
До преди няколко месеца адския страх от гледка на кръв.Същото усещане и като дойдеше време за взимане на кръв за изследвания.В самото начало то не бяха припадъци,пребледнявания...б*си,ужасТ.После се зачетох по темата,та работата била просто физиологичен рефлекс,който се среща на 1/5 души ( май един колега преди пак беше писал за същия проблем ).Добре,че дойде стажа лятото,та малко по-често имах контакт с тоя пуст биологичен материал
та да го преодолея тоя страх,че иначе резил за професията
. Иначе имам още един страх - от 330-ката,че още й свиквам,а вече 1-2 пъти ме изненадва