Антирадар за подарък?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Антирадар за подарък?

Мнение от Empty_Head » 18 Окт 2013, 21:35

Здравейте, нямам си и идея от антирадари, вършат ли работа изобщо и какво по-специално да търся? Ако има читави до 50лв, би било добре. Трябва ми такъв, който засича най-вече скритите камери и радари по цивилни автомобили спрели покрай пътя. Ще съм много благодарен ако ме просветлите малко по темта и ме насочите. :bchug:
Изображение

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: Антирадар за подарък?

Мнение от Atsalov » 19 Окт 2013, 1:18

Току що ми свърши последния (за подарък)

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 19 Окт 2013, 6:08

Колега много ти е нисък бюджета
До към 100 пари може и да вземеш нещо по-обикновенно....
http://www.pazaruvaj.com/antiradari-c4033/f:cena=1/
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Empty_Head » 19 Окт 2013, 8:39

Hito написа:Колега много ти е нисък бюджета
До към 100 пари може и да вземеш нещо по-обикновенно....
http://www.pazaruvaj.com/antiradari-c4033/f:cena=1/

За съжаление е толко, ако няма добри за тези пари ще се наложи да търся втора ръка. Само ми кажете какво да търся и какво да избягвам. И реално вършат ли някаква работа, а не да си пискат когато си поискат, а като трябва да не предупреждава ? :dunno:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 19 Окт 2013, 10:03

Амиии...според мен радар детекторите вече малко се обезмислят с тея мобилни камери :evil:
Аз имам една кобра от средния клас (~180-200 лв) и да си кажа честно вече не ми върши почти никаква работа.Мобилните камери не ги лови....,а да срещнеш полицай със стар радар май вече е голяма рядкост :roll:
Имаше някъде стари теми за радар детектори които "ловят" камерите.........,но нямам голям спомен.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 19 Окт 2013, 10:43

Сигурно имаш предвид, че не ловят СТАЦИОНАРНИТЕ камери!? Повечето мобилни радари при засадите все още ги ловят, но там проблем е, че куките ги пускат и спират, като те видят засилен, и вече е късно за реакция.
При мен оптималния вариант е среден клас радардетектор и GPS навигация с последните карти /с актуалните стационарни камери и мобилни засади/.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Окт 2013, 12:47

mishoval написа:Сигурно имаш предвид, че не ловят СТАЦИОНАРНИТЕ камери!?

А бе в София цивилките са май повече от 1-2 като в Пловдив :mhihi: А това с пускането/спирането го има и когато радара е без камера.

Аз съм на мнението, че има смисъл от такъв радар, особено ако минаваш и по по-малки населени места, където пък изобщо нямат камери. В край на сметка не са 1000лв. 2-3 пъти като те спасят и ги избиваш. Да не забравяме все пак, че полицията в 90% от случаите стои на "хранилки", където няма логика от ограничението (на изкачване 30км/ч. и т.н.) или знака е по-висш от маркировката и т.н. и т.н. А за ГПС трябва да са само стационарните, иначе ще ти пищи нон-стоп. Като ще раздаваш газ... ще си имаш едно наум за последствия.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Окт 2013, 14:07

За вършене,вършат.
За тез пари малко трудно, виж в продавалника нещо 2 ръка.
Винаги като пътувам си го пускам и доста пъти ги е хващало.
За стационарките си слагаш едно нави на модерния телефон и си свиркаш.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Empty_Head » 19 Окт 2013, 15:32

bam-bam написа:За вършене,вършат.
За тез пари малко трудно, виж в продавалника нещо 2 ръка.
Винаги като пътувам си го пускам и доста пъти ги е хващало.
За стационарките си слагаш едно нави на модерния телефон и си свиркаш.

Еми да явно ще търся 2ра ръка, но не знам какво точно. Те хващат някакви честоти, едните едни, другите други, не знам какво да търся, така че все пак да има полза от него, а не само да седи на таблото за украса.. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Окт 2013, 21:10

Всички хващат това дето ти трябва, за тез пари едва ли ще вземеш нещо с повече екстри.
Като цяло скъпите имат повече честоти,повече екстри,някакви режими на стрелкане,компаси,измерват акумулатора и такива глезотии.

http://www.radar-express.com/

Разгледай ги тук и си ги сравни.
Ако очакваш да те пази на 100 % и да караш с 200 няма да стане номера.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39

Мнение от Викси » 31 Окт 2013, 0:59

mishoval написа:Сигурно имаш предвид, че не ловят СТАЦИОНАРНИТЕ камери!? Повечето мобилни радари при засадите все още ги ловят, но там проблем е, че куките ги пускат и спират, като те видят засилен, и вече е късно за реакция.
При мен оптималния вариант е среден клас радардетектор и GPS навигация с последните карти /с актуалните стационарни камери и мобилни засади/.

Аз също потърсих вариант за спасение от полицейските радари и последните няколко седмици се позаинтересовах по-сериозно. Отначало си мислех за спрей на номерата или фолио. Но след като се свързах с един познат (който всъщност се занимава с тунинг на автомобили) се оказа, че най-добрия вариант за превенция към момента е GPS навигация + радар детектор. Като изключително важно е каква карта ще бъде инсталирана на навигацията.
Навигацията вече съм я избрал. За радар детектора съм 99% решил и е въпрос на няколко дни да го взема и него.
Но трябва да се знае, че и при това положение няма 100% гаранция, че ще минем метър :angel:
40791

Назад към Извън Темата