Преносима електронна игра/таблет
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- NIKE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328iA
- Мечтае да кара: BMW 6 Gran Coupe
Преносима електронна игра/таблет
Здравейте, поставиха ми бойна задача да разуча каква преносима електронна игра може да се купи за 5 годишно момиченце.Условието е на нея да може да се играе Супер Марио
и цената да е до 200 лева.
PSP отпада защото трябва да се хаква и т.н. Гледах че има таблети Prestigio за по 100 - 120 лева.
Не съм се занимавал с таблети, но предполагам че ще могат да се качат повече игри, а и след време ще може да се ползва и за друго и няма да и омръзне лесно.

PSP отпада защото трябва да се хаква и т.н. Гледах че има таблети Prestigio за по 100 - 120 лева.
Не съм се занимавал с таблети, но предполагам че ще могат да се качат повече игри, а и след време ще може да се ползва и за друго и няма да и омръзне лесно.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Преносима електронна игра/таблет
Имай на предвид ,че при таблетите от нисък клас няма google play, и качването на каквото и да било си е цяло приключение 

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
NIKE написа:за 5 годишно момиченце
Една кукла би била доста по удачна в случая. Да не говорим за 200 лева, колко много кукли ще и вземеш. Защо трябва още от толкова малки децата да забиват пред таблети, телефони, телевизори, компютри. На къде отива детството на децата?! Купи и една кукла, някаква друга детска играчка, пъзел нещо такова е моят съвет. Ако толкова държиш да заробиш детето още от толкова крехка възраст оогледай бюджетните таблети на Prestigio или отиди в някой голям магазин и там ще ти покажат някакви модели.
- NIKE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328iA
- Мечтае да кара: BMW 6 Gran Coupe
Ще се оглеждам за това google play
И аз съм на мнение, че малко дете няма нужда от такива работи на този момент.
Леля ми си е наумила да купува такава джаджа и сигурно ще се оглеждаме за някой таблет.

И аз съм на мнение, че малко дете няма нужда от такива работи на този момент.
Леля ми си е наумила да купува такава джаджа и сигурно ще се оглеждаме за някой таблет.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И на втория път като умре на Супер Марио, този таблет ще залети към стената
Аз също подкрепям, че това не е подарък за 5 годишно. Вероятно още не може да чете, ама иначе таблет
Ако все пак 100% искате нещо подобно, насочете се към нещо, което държи повече на бой от тъчскрийн-а.

- Tsaneff
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 TOURING 3.0D
Колега, специално за продуктите на Prestigio мога да дам само положителни коментари. Аз използвам таблет и телефон вече година, брат ми има телефон, един колега също си взе таблет.... имам такава навигация в колата, всичко работи без проблем. Имат си Google play, Android-a си върви без проблем, така че
препоръчвам.

6 мнения
• Страница 1 от 1