Малко помош с PayPal?!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Малко помош с PayPal?!
Здравейте, регистрирах се скоро и не съм много в час. Имам сметка във Fibank и добавих картата си успешно. Но сега не знам, как да преведа пари в PayPal account-a си, а ми се налага да направя плащане от там?! 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Малко помош с PayPal?!
Не е необходимо да превеждаш, просто направи плащането, то ще си ги дръпне само от картата(+таксата) 

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
ukelichko написа:Не е необходимо да превеждаш, просто направи плащането, то ще си ги дръпне само от картата(+таксата)
Пробвах така и ми пише This transaction cannot be completed... Може би тези 5 евро трябва да са всичките в картата, тъй като сега там имам 8.69лв, а другите 1.50 евро са в ПП акаунта. Ако изобщо, това което ми пише е заради липса на пари, тъй като ги имам просто с тези 1.50 евро, които ми взеха сега са на двете места?!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ukelichko написа:Не е необходимо да превеждаш, просто направи плащането, то ще си ги дръпне само от картата(+таксата)
Такса за покупка няма. Всичко плаща продавача.
Това съобщение се появава, когато нямаш достатъчно наличност. Виж в условията там, пишеше някъде как да си направиш първо да ти тегли от Пейпал, после от сметката.
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
Вкарах 5лв в картата ми сега имам 13.69, което е повече от 5евро, но пак ми изписва същото като се опитам да пратя.. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Виж в хелпа там как да си обърнеш да ти тегли първо от картата.
Намерих само това:
Just keep in mind that if you have a balance in your PayPal account, we'll use that before your debit or credit card.
( Your backup payment method is the debit card, credit card, or bank account which is charged if an Instant Transfer fails.

П.С. Изхарчих PayPal баланса ми, вече е на 0 и сега като се опитам да направя плащане и уж трябва да взима пари от картата ми, пак ми пише - This transaction cannot be completed...

П.С. х2 Има ли проблем, че парите в картата ми са в лева, а пращам в Евро?

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Май няма значение в каква валута е картата, моята също е в левове и си ми взема парите, след това ги обръща във валута и то на много добър курс. Виж банката да не е сложила ограничение на разплащанията с тази карта в интернет. Или да трябва картата да се верифицира. Преди не беше задължително, но може да са променили правилата. Картата на твое име ли е?
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
ukelichko написа:Май няма значение в каква валута е картата, моята също е в левове и си ми взема парите, след това ги обръща във валута и то на много добър курс. Виж банката да не е сложила ограничение на разплащанията с тази карта в интернет. Или да трябва картата да се верифицира. Преди не беше задължително, но може да са променили правилата. Картата на твое име ли е?
Да на мое име е. Никъде не видях да имам забрани и тн. би трябвало всичко да си е ок.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
По принцип преди като си регистрираш карта в PayPal, системата ти дръпваше едни 1.50 евро от картата. После отиваш до банката и искаш разпечатка на скорошните транзакции и там ще намериш тази транзакция от 1.50 евро. Вдясно на нея трябва да има код на транзакцията, нещо подобно на PayPal-XXXX, като на мястото на XXXX имаш 4-цифрено число, което после трябва да въведеш в PayPal-а в т.нар. Verification, за да удостовериш автентичността на картата си 

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
M3 E92 написа:По принцип преди като си регистрираш карта в PayPal, системата ти дръпваше едни 1.50 евро от картата. После отиваш до банката и искаш разпечатка на скорошните транзакции и там ще намериш тази транзакция от 1.50 евро. Вдясно на нея трябва да има код на транзакцията, нещо подобно на PayPal-XXXX, като на мястото на XXXX имаш 4-цифрено число, което после трябва да въведеш в PayPal-а в т.нар. Verification, за да удостовериш автентичността на картата си
Направих това, но по електронен път. И си ми показва - Status: Verified. Проблема следва да е някъде другаде.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Може системата за сигурност на PayPal да не допуска транзакцията заради риск от измама 

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
M3 E92 написа:Може системата за сигурност на PayPal да не допуска транзакцията заради риск от измама
За първи път използвам тази карта. Тя няма никакво минало, за те да имат основание за това. Или поне не би трябвало да не я потвърдят изобщо.
Добре очевидно през картата няма да стане, как да преведа пари в PayPal сметката ми тогава? Защото тези 1.50евро, които ми взеха за потвърждение на картата, се изпратиха без проблем? Сега с баланс 0 не мога да изпращам, може би ако си зареда PayPal сметкта, ще се получи? Но как се пращат пари на нея?

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
Empty_Head написа:M3 E92 написа:Може системата за сигурност на PayPal да не допуска транзакцията заради риск от измама
За първи път използвам тази карта. Тя няма никакво минало, за те да имат основание за това. Или поне не би трябвало да не я потвърдят изобщо.
Добре очевидно през картата няма да стане, как да преведа пари в PayPal сметката ми тогава? Защото тези 1.50евро, които ми взеха за потвърждение на картата, се изпратиха без проблем? Сега с баланс 0 не мога да изпращам, може би ако си зареда PayPal сметкта, ще се получи? Но как се пращат пари на нея?
Разчетох се в интернет и да си добавиш пари от банковата сметка в акаунта е невъзможно за България в този момент. Остава въпроса дали банката, на която пращам (мисля че ДСК) работи с VISA?! Има ли шанс, някои банки да не работят с някои карти?
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2