Мнения за ТВ+интернет?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнения за ТВ+интернет?

Мнение от fleeper » 21 Окт 2013, 1:06

Здравейте колеги чудя се между нет1 и виваком за този пакет? Става въпрос за София ще се радвам ако изкажете мнения как е тв-то , интернета -пркъсва ло често?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Мнения за ТВ+интернет?

Мнение от alabamass » 21 Окт 2013, 1:24

fleeper написа:Здравейте колеги чудя се между нет1 и виваком за този пакет? Става въпрос за София ще се радвам ако изкажете мнения как е тв-то , интернета -пркъсва ло често?

Sent from my iPhone using Tapatalk

с виваком ще съжаляваш до края на дните си, нет1 си стъпиха на краката, и доста влезнаха с материала напред, препоръчвам ти ги тях, тъй като през седмицата ги ползвам в офиса, от два месеца от как подписах новия договор с тях И РАЗВАЛИХ ДОГОВОРА СИ С ВИВАТЕЛ, трябва да кажа, че съм много доволен
Windows 7, i7-960 3.2 MHz system, 12GB ram, 2 TB HDD and a NVIDIA GTX 560 1 GB video.ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 21 Окт 2013, 9:17

Виваком са си еб@лници открай време и не виждам скоро да се оправят. Най-скъпия и същевременно най-бавния интернет на пазара :no:
НЕТ1 са ОК, докато си сам. Накачите ли се 5-10 маймуни на клона кляка като стой та гледай. Прекъсва често и без причина понякога за доста дълго време. Съпорта им е под всякаква критика. Договорите им са гадни - 18 месечни. Политиката им за стари клиенти е отвратителна. Така са ги завъртяли, че ако пуснат някаква промоция да не можеш да се възползваш, ако си текущ клиент :no:
Аз лично съм доволен от Мегалан и мога да ги препоръчам. За над 2г. ползване нито едно прекъсване :bowdown: Имат си и собственo iptv с по-базовите канали. Съпорта е светкавичен и общо взето доста добър.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 21 Окт 2013, 10:05

И аз съм за Мегалан. Много съм доволен от всичко. Миналата година един път не е прекъснал!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 21 Окт 2013, 10:13

От година+ съм с net1 и дори не помна дали ми е спирал нета или кабелната,не че толко се заседявам в нас,но все пак препоръчвам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 21 Окт 2013, 11:10

колега, пиши точно за кой квартал в София питаш, че има огромна разлика.
бягай далеч от мтел, не е това което беше...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 21 Окт 2013, 11:14

Под аватара му пише квартал Младост.

Понеже споменаха по-горе Мегалан.

За интернет да, но за ТВ не.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Окт 2013, 11:55

е мегалан не ги ли купиха мтел?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 21 Окт 2013, 14:46

Аз от 4г съм на Мегалан за нет. Този месец май ще ми е последния. Изтича ми договора и не мисля да го подновявам. Вдигат ми таксата, а телевизията им идва много скъпа дори и в пакет. Да не говорим, че каналите са им доста скучни, вкл и HD-тата.

Обмислям вариант Булсатком в пакет за ТВ и нет.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 21 Окт 2013, 15:19

Jorata написа:Вдигат ми таксата

В смисъл? Поне от година им върви прИмоция за по-ниски цени на интернет. За пакети не знам, аз си им ползвам само iptv-то от време на време.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от fleeper » 21 Окт 2013, 19:09

Мерси колеги , спрях се на Нет1 мисля, че като цена и пакети са най-добре.До сега бях на Мегалан , но няма никакви промоции за преподписване, а съм техен абонат от самото начало на интернета и после на тв.А и при Нет1 няма допълнителни устройства и те закачали към тунера на тв-то , ще пиша отзиви като направя 1 месец.
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 21 Окт 2013, 19:21

Ти се спря,но ако искаш да имаш всичко, тв булсатком с хд приемник, интернет мегалан, но идва скъпо ... но пък качествено
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Потребител
Аватар

Мнение от fleeper » 21 Окт 2013, 19:47

Ronka написа:Ти се спря,но ако искаш да имаш всичко, тв булсатком с хд приемник, интернет мегалан, но идва скъпо ... но пък качествено

Съгласен съм ма ми трябва до май месец , че заминавам за чужбина и не ми се набиват излишни пари. :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 21 Окт 2013, 21:48

Аз съм си доста доволен от нет1, даже и от скоро пуснаха нов пакет с HBO 8) Иначе и телевизията и интернета не са лоши. Бая канали са и има и доста HD и достатъчно бърз нет .

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 21 Окт 2013, 22:47

fleeper написа:
Ronka написа:Ти се спря,но ако искаш да имаш всичко, тв булсатком с хд приемник, интернет мегалан, но идва скъпо ... но пък качествено

Съгласен съм ма ми трябва до май месец , че заминавам за чужбина и не ми се набиват излишни пари. :)

Ми булсаткома си го взимаш за чужбина какво ти пречи, мегалана 30 мегабита е 18.90 за 1г, май ще му платиш месеците до края ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Следваща

Назад към Извън Темата