Мнения за ТВ+интернет?
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Мнения за ТВ+интернет?
Здравейте колеги чудя се между нет1 и виваком за този пакет? Става въпрос за София ще се радвам ако изкажете мнения как е тв-то , интернета -пркъсва ло често?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Мнения за ТВ+интернет?
fleeper написа:Здравейте колеги чудя се между нет1 и виваком за този пакет? Става въпрос за София ще се радвам ако изкажете мнения как е тв-то , интернета -пркъсва ло често?
с виваком ще съжаляваш до края на дните си, нет1 си стъпиха на краката, и доста влезнаха с материала напред, препоръчвам ти ги тях, тъй като през седмицата ги ползвам в офиса, от два месеца от как подписах новия договор с тях И РАЗВАЛИХ ДОГОВОРА СИ С ВИВАТЕЛ, трябва да кажа, че съм много доволен
Виваком са си еб@лници открай време и не виждам скоро да се оправят. Най-скъпия и същевременно най-бавния интернет на пазара
НЕТ1 са ОК, докато си сам. Накачите ли се 5-10 маймуни на клона кляка като стой та гледай. Прекъсва често и без причина понякога за доста дълго време. Съпорта им е под всякаква критика. Договорите им са гадни - 18 месечни. Политиката им за стари клиенти е отвратителна. Така са ги завъртяли, че ако пуснат някаква промоция да не можеш да се възползваш, ако си текущ клиент
Аз лично съм доволен от Мегалан и мога да ги препоръчам. За над 2г. ползване нито едно прекъсване
Имат си и собственo iptv с по-базовите канали. Съпорта е светкавичен и общо взето доста добър.

НЕТ1 са ОК, докато си сам. Накачите ли се 5-10 маймуни на клона кляка като стой та гледай. Прекъсва често и без причина понякога за доста дълго време. Съпорта им е под всякаква критика. Договорите им са гадни - 18 месечни. Политиката им за стари клиенти е отвратителна. Така са ги завъртяли, че ако пуснат някаква промоция да не можеш да се възползваш, ако си текущ клиент

Аз лично съм доволен от Мегалан и мога да ги препоръчам. За над 2г. ползване нито едно прекъсване

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И аз съм за Мегалан. Много съм доволен от всичко. Миналата година един път не е прекъснал!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
От година+ съм с net1 и дори не помна дали ми е спирал нета или кабелната,не че толко се заседявам в нас,но все пак препоръчвам.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
колега, пиши точно за кой квартал в София питаш, че има огромна разлика.
бягай далеч от мтел, не е това което беше...
бягай далеч от мтел, не е това което беше...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Под аватара му пише квартал Младост.
Понеже споменаха по-горе Мегалан.
За интернет да, но за ТВ не.
Понеже споменаха по-горе Мегалан.
За интернет да, но за ТВ не.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е мегалан не ги ли купиха мтел?
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Аз от 4г съм на Мегалан за нет. Този месец май ще ми е последния. Изтича ми договора и не мисля да го подновявам. Вдигат ми таксата, а телевизията им идва много скъпа дори и в пакет. Да не говорим, че каналите са им доста скучни, вкл и HD-тата.
Обмислям вариант Булсатком в пакет за ТВ и нет.
Обмислям вариант Булсатком в пакет за ТВ и нет.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Jorata написа:Вдигат ми таксата
В смисъл? Поне от година им върви прИмоция за по-ниски цени на интернет. За пакети не знам, аз си им ползвам само iptv-то от време на време.

Мерси колеги , спрях се на Нет1 мисля, че като цена и пакети са най-добре.До сега бях на Мегалан , но няма никакви промоции за преподписване, а съм техен абонат от самото начало на интернета и после на тв.А и при Нет1 няма допълнителни устройства и те закачали към тунера на тв-то , ще пиша отзиви като направя 1 месец.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ти се спря,но ако искаш да имаш всичко, тв булсатком с хд приемник, интернет мегалан, но идва скъпо ... но пък качествено

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:Ти се спря,но ако искаш да имаш всичко, тв булсатком с хд приемник, интернет мегалан, но идва скъпо ... но пък качествено
Съгласен съм ма ми трябва до май месец , че заминавам за чужбина и не ми се набиват излишни пари.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Аз съм си доста доволен от нет1, даже и от скоро пуснаха нов пакет с HBO
Иначе и телевизията и интернета не са лоши. Бая канали са и има и доста HD и достатъчно бърз нет .

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
fleeper написа:Ronka написа:Ти се спря,но ако искаш да имаш всичко, тв булсатком с хд приемник, интернет мегалан, но идва скъпо ... но пък качествено
Съгласен съм ма ми трябва до май месец , че заминавам за чужбина и не ми се набиват излишни пари.
Ми булсаткома си го взимаш за чужбина какво ти пречи, мегалана 30 мегабита е 18.90 за 1г, май ще му платиш месеците до края ...

Много като тебе вече плакаха ...
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3