Проблем със "smartphone"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E31
Детайли за колата: 520i 24V автомат

Проблем със "smartphone"

Мнение от fizzy » 24 Окт 2013, 17:32

Въпросното добиче е Alcatel OneTouch S'Pop. Лично аз никога няма да си взема Алкател ама ми е подарък. Проблема е, че свири супер слабо на слушалки. Обикновен разговор мога да чувам, да не говорим за шумове от коли и т.н. Направо е мъчение. Даже и след бъзикане с еквалайзера промяна особена няма. Има ли някво приложение за Андроид дето да може да оправи проблема, че нови слушалки не ми се купуват :/

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем със "smartphone"

Мнение от ///MBlitzz » 24 Окт 2013, 19:01

Попринцип не е от слушалките а от телефона. Всеки свири с различна сила ,но има приложения които увеличават по някакъв начин звука ама качеството :no:
Пиши в ''плей-я'' - volume boost и си избирай някое ,пък дано стане.
Но не очаквай нещо кой знае какво като качество ,пак казвам ;)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Окт 2013, 19:51

Възможно е слушалките да са супер китайчето. Пробвай с някакви по-нормални как е, за да знаеш дали изобщо да се занимаваш с програми. В комплектите винаги са смотани, но има някои, които прекаляват :lol:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от fizzy » 25 Окт 2013, 9:33

Не е от слушалките, защото ги пробвах и на други телефони и си свирят нормално. Свалих volume booster и някъв еквалайер и май горе долу станаха нещата, ама като съм вкъщи и не мога да преценя, като излезна на шумно ще се разбере :D Иначе пробвах и с други слушалки пак е ташак, така че си е от телефона :D Със слушалки тип "тапи" май става работата може да инвестирам в един такъв комплект.

П.С. Очаквам още съвети :D

Потребител
Аватар

Мнение от fizzy » 26 Окт 2013, 12:48

Още един проблем...ше го троша най-накрая тоя телефон :bang: Опитвам се да се свърша с Wi-fi-я вкъщи и ми изписва "Проблем при удостоверяването" парола, сила на сигнала сичко си е наред. Опитах и с други мрежи, така че проблема не е от мен. Свалих и Wi-fi fixer, ама пак не стана. На едно място прочетох да обновя firmware-a, ама когато искам да го обнова ми изписва "Свързан сте към мобилен интернет по-добре се свържете към Wi-fi, за да избегнете допълнителни сметки. И....задънена улица :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///MBlitzz » 26 Окт 2013, 14:46

fizzy написа:Още един проблем...ше го троша най-накрая тоя телефон :bang: Опитвам се да се свърша с Wi-fi-я вкъщи и ми изписва "Проблем при удостоверяването" парола, сила на сигнала сичко си е наред. Опитах и с други мрежи, така че проблема не е от мен. Свалих и Wi-fi fixer, ама пак не стана. На едно място прочетох да обновя firmware-a, ама когато искам да го обнова ми изписва "Свързан сте към мобилен интернет по-добре се свържете към Wi-fi, за да избегнете допълнителни сметки. И....задънена улица :ranting:

Обади се на доставчика ти да смени режима на рутера (b/g/n). И аз имах подобен проблем и след като го смениха от офиса си се оправи. :yes:
(не е напълно възможно но го има като вариант ;) пък ако не се оправи им кажи да ти го върнат пак )

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Окт 2013, 15:47

Е обнови го през кабела :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребител
Аватар