Проблем със "smartphone"
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- fizzy
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E31
- Детайли за колата: 520i 24V автомат
Проблем със "smartphone"
Въпросното добиче е Alcatel OneTouch S'Pop. Лично аз никога няма да си взема Алкател ама ми е подарък. Проблема е, че свири супер слабо на слушалки. Обикновен разговор мога да чувам, да не говорим за шумове от коли и т.н. Направо е мъчение. Даже и след бъзикане с еквалайзера промяна особена няма. Има ли някво приложение за Андроид дето да може да оправи проблема, че нови слушалки не ми се купуват :/
- ///MBlitzz
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем със "smartphone"
Попринцип не е от слушалките а от телефона. Всеки свири с различна сила ,но има приложения които увеличават по някакъв начин звука ама качеството
Пиши в ''плей-я'' - volume boost и си избирай някое ,пък дано стане.
Но не очаквай нещо кой знае какво като качество ,пак казвам

Пиши в ''плей-я'' - volume boost и си избирай някое ,пък дано стане.
Но не очаквай нещо кой знае какво като качество ,пак казвам

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Възможно е слушалките да са супер китайчето. Пробвай с някакви по-нормални как е, за да знаеш дали изобщо да се занимаваш с програми. В комплектите винаги са смотани, но има някои, които прекаляват 

- fizzy
- Потребител
-
Не е от слушалките, защото ги пробвах и на други телефони и си свирят нормално. Свалих volume booster и някъв еквалайер и май горе долу станаха нещата, ама като съм вкъщи и не мога да преценя, като излезна на шумно ще се разбере
Иначе пробвах и с други слушалки пак е ташак, така че си е от телефона
Със слушалки тип "тапи" май става работата може да инвестирам в един такъв комплект.
П.С. Очаквам още съвети

П.С. Очаквам още съвети

- fizzy
- Потребител
-
Още един проблем...ше го троша най-накрая тоя телефон
Опитвам се да се свърша с Wi-fi-я вкъщи и ми изписва "Проблем при удостоверяването" парола, сила на сигнала сичко си е наред. Опитах и с други мрежи, така че проблема не е от мен. Свалих и Wi-fi fixer, ама пак не стана. На едно място прочетох да обновя firmware-a, ама когато искам да го обнова ми изписва "Свързан сте към мобилен интернет по-добре се свържете към Wi-fi, за да избегнете допълнителни сметки. И....задънена улица 

- ///MBlitzz
- кандидат ентусиаст
-
fizzy написа:Още един проблем...ше го троша най-накрая тоя телефонОпитвам се да се свърша с Wi-fi-я вкъщи и ми изписва "Проблем при удостоверяването" парола, сила на сигнала сичко си е наред. Опитах и с други мрежи, така че проблема не е от мен. Свалих и Wi-fi fixer, ама пак не стана. На едно място прочетох да обновя firmware-a, ама когато искам да го обнова ми изписва "Свързан сте към мобилен интернет по-добре се свържете към Wi-fi, за да избегнете допълнителни сметки. И....задънена улица
Обади се на доставчика ти да смени режима на рутера (b/g/n). И аз имах подобен проблем и след като го смениха от офиса си се оправи.

(не е напълно възможно но го има като вариант

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- fizzy
- Потребител
-