Проблем с лаптоп, помагайте.
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Проблем с лаптоп, помагайте.
Колеги от скоро имам много странен проблем с лаптопа (Ейсър аспайър). При въвеждане на някакъв текст от клавиетурата, много често ми въвежда грешни символи и команди. С уиндоус 7 съм а и скоро го преинсталирах, така че не ми се вярва проблема да е от него. Някой ако има идея от какво може да е да помага, че немога едно изречение да въведа нормално и ме съмнява, че ще затворя лаптопа на обратно 

Re: Проблем с лаптоп, помагайте.
Клавиатурата не прави контакт хубаво. Ако не си я чистил от години и/или редовно хрупаш над нея напълно нормално. Дай го за почистване в сервиз или на приятел нещо.

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Вероятно иска зачистване лентовия кабел и щипката му,ако не се оправи е за смяна (най-вероятно е заливана с течност)
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Ми сравнително скоро я сменях, преди 6 месеца, че старата я бях залял с кафе.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Като го закараш в сервиз кажи на техника да ти покажи какво е под клавиатурата и ще ти се изясни всичко като видиш каква гняс се събира там,.....
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

taratora написа:... Ако не си я чистил от години ... напълно нормално.....
Стига с глупостите де- НЕ Е нормално. Да ти покажа 7 годишен лаптоп дето се ползва постоянно и си е с оригиналната клавиатура

F3P написа:taratora написа:... Ако не си я чистил от години ... напълно нормално.....
Стига с глупостите де- НЕ Е нормално. Да ти покажа 7 годишен лаптоп дето се ползва постоянно и си е с оригиналната клавиатура
Aма не е чистен от 7г. и е ядено върху него ли? Щото и аз имам 6г. лаптоп, но го чистя редовно, а да ям/пия над него около него изобщо не си и помислям

Единственото което е чистено в тоя лаптоп е охлаждането- нищо друго не е отваряно за да се чисти. Аз поне не съм малоумен и не ползвам лаптопа си за чиния, чаша или дъска за рязане на сланина, но пък всяко лято тая машина вижда повече пясък из чарковете си отколкото някои хора изобщо са виждали някога... И все още си бачка с оригиналната клавиатура...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
От заливането е останало... някъде има захар, или друго и лепне още... в смисъл, натискаш клавиш, но реагира и на друго място, не само самия клавиш.
Пиша ти го щото се бях видял в чудо с моя, след като го бях залял с горещ чай с мед... Хубавото на моя е, че го промих залятото с топла водичка
, и вече няма проблем никакъв /все пак, модела ми се води защитен за течности
/.
Пиша ти го щото се бях видял в чудо с моя, след като го бях залял с горещ чай с мед... Хубавото на моя е, че го промих залятото с топла водичка

Конектора на лентовия кабел на клавиатурата не ти затваря хубаво това се получава при често разглобяване на лаптопа,а може и при самата смяна на клавиатурата да не е щракнало хубаво,той е много фин и при често отваряне не може да щракне хубаво а от там и лошия контакт на лентовия кабел...........Според мен
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
10 мнения
• Страница 1 от 1