Кой смартфон от 3-те предпочитате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой смартфон е по-добър

Анкетата свършва на 13 Ное 2013, 17:00

1.HTC One
41
42%
2.Samsung Galaxy S4
42
43%
3.Sony Xperia Z
15
15%

Общо гласове : 98
младши ентусиаст
Аватар

Кой смартфон от 3-те предпочитате

Мнение от blackrider » 10 Ное 2013, 17:00

Здравейте колеги, пускам анкетка с мнения относно 3-те марки смартфони с цел да наклоня везните към един от 3-те.
Ако някой от вас притежава някоя от тези марки ,моля да сподели мнението си.
Благодаря :yes:

В момента съм с Samsung S2 и съм много доволен,но стана на много часове работа и почна да дава проблеми.
Последна промяна blackrider на 10 Ное 2013, 17:57, променена общо 1 път

Аватар

Re: Кой смартфон от 3-те предпочитате

Мнение от F3P » 10 Ное 2013, 17:29

Нито единият :mhihi: , по-добре LG G2. Или пък Нексус 5. Или Ноте 3.

Пък и ако кажеш защо ще си купуваш такъв тип телефон няма да е лошо... За гъзария ли, поради необходимост от мощна машина в джоба ли- всяка нужда има своето решение, но не винаги това е скъп модел за луди пари...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 10 Ное 2013, 18:20

Колега аз се замислям напоследък за Huawei P6.

Иначе от изброените - Сони-то.
HTC-то не ми харесва основно на външен вид.
SAmsung-a е твърде комерсиален!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 10 Ное 2013, 20:13

От тези трите Nokia Lumia 1020 , но за анкетата HTC-то . :yes:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 10 Ное 2013, 20:53

Гласувах htc защото съм имал , и ми харесват, както си прецениш ти, който ти е повече на сърце . :mhihi:
39470

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 10 Ное 2013, 20:54

Защо включваш Sony Xperia Z, след като има Sony Xperia Z1. ;)

За Samsung Galaxy S4 забрави- дава много дефекти.

HTC One в много ревюта е на първо мяссто, лично на мен не ми хареса усещането, когато го хванах за първи път в ръката си. ;) Този телефон е на едно от първите места за най-труден ремонт-всичко вътре е залепено едно за друго, несменяемата му батерия по принцип може да се смени, но се намира точно зад екрана и достигането и е доста трудно, граничещо с касапница. ;)

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 10 Ное 2013, 21:24

Експирията от трите, макар че и аз мисля, че Нексуса (дето в БГ са му надули търговците доволно цената, иначе в US Play Store e $349) и G2-ката са по-разумни, а и по-некомерсиални така да се каже :)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 528i '97

Мнение от Ant0n » 10 Ное 2013, 21:47

Вземи си Note...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 10 Ное 2013, 22:35

Колега най-добре отиди до някой магазин и ги виж на живо. Преди няколко месеца като се чудех така направих. Бях се спрял м/у One и S4 , но ме привлече големия дисплей на S4 поместен в изключително компактен корпус.
Z-ката лично ми прилича на някаква табла за чайчета и кафенца :mhihi:
За 5 месеца ползване съм нямал никакви забележки или проблеми с апарата преди седмица пуснаха и JB 4.3 и телефона стана още по-добре откъм performance :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 11 Ное 2013, 3:52

zvetiko написа:Защо включваш Sony Xperia Z, след като има Sony Xperia Z1. ;)

За Samsung Galaxy S4 забрави- дава много дефекти.

HTC One в много ревюта е на първо мяссто, лично на мен не ми хареса усещането, когато го хванах за първи път в ръката си. ;) Този телефон е на едно от първите места за най-труден ремонт-всичко вътре е залепено едно за друго, несменяемата му батерия по принцип може да се смени, но се намира точно зад екрана и достигането и е доста трудно, граничещо с касапница. ;)

Например?
По темата - имам S4, но също така и съм разцъквал HTC One, но нещо не ми допадна, може би защото User Interface-ът на HTC One X ми харесваше повече :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 11 Ное 2013, 9:46

Гласувах за HTC, може би защото на мен ми допада, но не го дочаках да излезе.

Имам Ноте2 от година и съм супер доволен, но поседните ъпдейти на Андроид още не са дошли. Хората ще минават на Кит Кат, а флагманите на Самсунг още чакат 4.3 на Jelly Bean. А е почти сигурно, че няма да получат КитКат след това. Ако ти се чака и не ти е голям, вземи си Ноте3, гледам че не съм единствен фен. Малко само да му падне цената, че още е на цената на нелош лаптоп :)

HTC получават ъпдейти по-често, а и визуално One ми допада повече от Самсунга. И не че в тях (ъпдейтите) има нещо потресаващо функционално, без което не можеш, но като излезе някое ново приложение, изискващо по-висока версия на ОС и е леко неприятно. Това за ремонтите, вероятно те интересува ако го взимаш от Бай Манчо без гаранция или мислиш да го ремонтираш сам. Батерията ако изкара две години е напълно достатъчно, защото тогава ще искаш нов телефон.

Xperia съм пробвал на един приятел няколко пъти. Не е моя телефон, макар че е добра машинка.

Относно ЛГ и Нексуса, четворката не си заслужаваше парите. Да не говорим, че като го видя в Google Play наполовина на цената тук и, както казваше един приятел, ми влиза мръсна кръв в главата. При Нексуса основно предимство са актуализациите на Андроида и цената, ако не го купуваш от нашите дерачи.

Ако не ти пука особено за ъпдейтите и не извършваш нещо кой знае какво на телефона, взимай което ти харесва и се кефи. Всичките са добри.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 11 Ное 2013, 12:21

Колеги,благодаря за препоръките. Вече ме очаква HTC-то в магазина да мина да си го взема :lol: :yes:

Аватар

Мнение от F3P » 11 Ное 2013, 12:45

Моите съболезнования- избрал си най-лошият вариант в този клас.
Може би само Експерия-та е по-лош избор от предложените, но пък Z не е точно конкурент на ХТЦ-то- реално Z1 трябваше да е в списъка.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 11 Ное 2013, 13:40

Iphone 5/5S. Иначе от анкетата S4

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 11 Ное 2013, 14:52

Аз бях пред същата дилема, и в крайна сметка везните наклониха към с4. Като дизайн хтц е уникално, само, че изчетох доста във форумите, и хората се оплакваха от лоши зглобки, лилави петна при снимки при ниска осветеност, доста следи по корпуса при нормална употреба и като сложим и факта с несменяемата батерия и това че в България вече нямаше официлен сервиз а телефоните се пращаха в Румъния, реших да избера с4-то. Досега не съм имал някакви проблеми с него, камерата му се справя страхотно, няма някакви бъгове, лагове и тн единствено ме дразни, че рам паметта е натоварена почти на максимум постоянно.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата