Зимни обувки
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Зимни обувки
снега пак ще ни изненада и съм решил да си взимам нови зимни обувки тъй като старите ми са много добри но вече на 2 годинки и въпреки че са естествена кожа и голям грайфер вече нямат добър външен вид колкото и да ги мажа с пасти и бои та съм решил да си взимам нови !!! Та кажете впечатления за хубави зимни обувки до към 200 лв 300лв. лв и магазини също !!! Знам че не са малко парите но ще се ползват само в града и през повечето време съм в кола офиса или вкъщи така че ми трябва нещо супер екстремно и спортно и да има някакъв грайфер и да не се мокри от най-малкия снежец все пак Та така давайте да обсъдим малко и обувките за хората не само за колите !!!

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: Зимни обувки
DIADORA Utility Разгледай им моделите .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

Колега не знам там където живееш какъв сняг пада и какво разбираш под зимни обувки, но във Централна България си е стабилен. Преди 2 години се навих да си взема баш зимни обувки и до ден днешен това са най-добре инвестираните пари в обувки, които съм давал някога
Не са мръднали и имам чувството, че поне още 6 години ще изкарат. Не пропускат, топло ти е нонстоп на краката и чак ти е странно как всички замръзват от студ и краката са им изтръпнали, а ти завираш
Наистина никакви следи от употреба вече 2ра година.
П.С не правя реклама, но просто съм въодошевен като се сетя за зимата и че я чакам с нетърпение
Обувките са тези - струваха тогава към 230лева

П.С не правя реклама, но просто съм въодошевен като се сетя за зимата и че я чакам с нетърпение

Обувките са тези - струваха тогава към 230лева

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Аз понеже харесвам обувки от кожа (друго си е с лъснат чепик да шариш навред), някой да сподели мнение за кубинки или от боти.
Загледал съм се в dr. Martens засега, като модели, но ако имате други предложения базирани на пресен челен опит, споделете.
Загледал съм се в dr. Martens засега, като модели, но ако имате други предложения базирани на пресен челен опит, споделете.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
..... DR.MARTENS... TIMBERLAND...... много доволен... но са скъпички.....

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Аз имам и тези http://gunshop.vertex-bg.net/product-598.html. Много съм доволен :-)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
След като няма да ходиш кой знае къде с тях а от колата в офиса и обратно защо са ти такива обувки?
Бих си взел най-обикновени кецове с по-високи подметки за да се мият по-лесно. За 200лв ще си вземеш доста хубави, да не говорим за 300.
Пък и от естетична гледна точка.. тия Катърпилар, Д. Мартенс и разни такива..
Това са обувки за гората, а не да идеш на кино с тях или поне по моите виждания.

Пък и от естетична гледна точка.. тия Катърпилар, Д. Мартенс и разни такива..

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
bum_bum написа:Пък и от естетична гледна точка.. тия Катърпилар, Д. Мартенс и разни такива..Това са обувки за гората, а не да идеш на кино с тях или поне по моите виждания.
Тук съм до голяма степен съгласен с теб, изключая факта, че винаги общината е изненадана от снега през декември

Освен това специално наблягам, че търся мнения за читави(скъпи евентуално) марки, защото последните зимни обувки, подметката им се разцепи на две точно в първият месец, и обмислях с тях да строша витрината на магазина.

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
bum_bum написа:След като няма да ходиш кой знае къде с тях а от колата в офиса и обратно защо са ти такива обувки?Бих си взел най-обикновени кецове с по-високи подметки за да се мият по-лесно. За 200лв ще си вземеш доста хубави, да не говорим за 300.
Пък и от естетична гледна точка.. тия Катърпилар, Д. Мартенс и разни такива..Това са обувки за гората, а не да идеш на кино с тях или поне по моите виждания.
Напълно съгласен!
И аз съм в процес на търсене точно на нещо такова, но или няма или някакви съвсем нормални и обикновени модели на Адидас примерно, които миналата зима съм си взел за 150 лева, тази година 220+ не мърдат, а моделите имат съвсем малки разлики във външния вид. Д*ба кризата!

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
е тва е добьр модел но го няма в бг ... някои знае ли актуални магазини на саломон в София .
модела на тези обувки се казва Salomon X-OVER
модела на тези обувки се казва Salomon X-OVER
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
аз имам подобен соломон,обаче не си струва парите.като го зимах струваше около 400 лв.Абсолютно не си заслужава парите.Иначе Тимбърленд и кат нямат само обувки за гора,просто в БГ е лайна по магазините.Лятото си търсих сандали без да имам ценова граница и нямаше едни дет да ми харесат.Иначе за мен най-удобната обувка,която съм носил,нося и ще нося е на Teva,обаче магазин в БГ не знам дали имат.имам сандали,маратонки и обувки и всички са ми като изляти по крака.
зимата в града и планината ползвам
в планината зимата малко издиша, защото е трисезонна обувка (пролет-лято-есен) и няма достатъчно термоизолация. на сняг малко се хлъзга vibram-a...
за планина три сезона (дори и лято) са просто уникални - обират шока при скок от високо, 8-те часа на Вихрен с навехнат глезен не ги усетих благодарение на тия обувки...
като за твоите нужди:
http://www.thenorthface.com/catalog/sc- ... SH%20KHAKI
в планината зимата малко издиша, защото е трисезонна обувка (пролет-лято-есен) и няма достатъчно термоизолация. на сняг малко се хлъзга vibram-a...
за планина три сезона (дори и лято) са просто уникални - обират шока при скок от високо, 8-те часа на Вихрен с навехнат глезен не ги усетих благодарение на тия обувки...
като за твоите нужди:
http://www.thenorthface.com/catalog/sc- ... SH%20KHAKI
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
+1 глас за The North Face.Уникални обувки правят,а и както каза колегата по-напред,доста от моделите са три-сезонни.Краката се усещат супер стабилно,топло,сухо и т.н
Три зими вече карам с тях-лед,сняг,киша-няма дерт.Модела е Iceflare Mid GTX Black & Red,като ги взех за 200 лева.

Има толкова хyбави български обyвки.. бих ти препоръчала на Дарис, имам техни модели от преди 7-8 години и не са ми мръднали!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2