Взеха ми книжката

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Взеха ми книжката

Мнение от presso » 19 Ное 2013, 23:47

Здравейте, снощи ми взеха книжката за 0.9 и промила алкохол точно до нас. Искам да попитам какво ще се случи ако карам сега без книжка и ме спрат, защото не мога да си позволя да не карам поради простата причина, че имам много работа. Благодаря предварително. И моля за лоши коментари достатъчно ме е срам от постъпката ми.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Re: Взеха ми книжката

Мнение от Escape » 19 Ное 2013, 23:56

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 19 Ное 2013, 23:58

Все едно, че нямаш книжка.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Ное 2013, 0:02

Тре'аше и в турмата да те вкарат та да видиме дали пак ше се качиш с 0.9. А ако беше блъснал някой?! Идиот!!!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 20 Ное 2013, 0:16

Чл. 343в. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) Който управлява моторно превозно средство в срока на изтърпяване на наказанието лишаване от право да управлява моторно превозно средство, след като е наказан за същото деяние по административен ред, се наказва с лишаване от свобода до две години.
(2) Същото наказание се налага и на този, който в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на моторно превозно средство без съответно свидетелство за управление извърши такова деяние.

Ако те хванат колега, го ядеж вече по наказателния кодекс, сам си прави сметката, дали си струва ;)
Ще "шофираш" известно време жълти коли, ако нямаш парички за тях, има автобуси, маршрутки влакове :driving:
И повече да не правиш така :drink:
Не Мы такие, Жизнь такая

Потребител
Аватар

Мнение от presso » 20 Ное 2013, 0:18

В болницата когато правих кръвния тест ми казаха, че до 3 дни мога да платя теста и да пуснат за изследване и след това да го пратят в КАТ. А днес говорих с една от кат тя каза, че съм в регистъра вече и да платя и да не платя нищо няма да се промени.. Как мога да им дам пробата в кат те казаха, че автоматично я пращат а имам чувството, че ако платя утре просто ще се загуби някъде по пътя резултата.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 20 Ное 2013, 0:21

randity написа:Тре'аше и в турмата да те вкарат та да видиме дали пак ше се качиш с 0.9. А ако беше блъснал някой?! Идиот!!!

Много крайно изказване!Сгрешилият колега да види дали може да намери някой познат/посредник и да му вземат книжката само за един месец-за 0,9 стандартното е мисля 3 или 4 месеца.Ако караш сега без книжка и те хванат без друго нарушение,освен солена глоба ще ти вземат книжката още за минимум 6месеца до една година...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 20 Ное 2013, 0:28

stankata777 написа:
randity написа:Тре'аше и в турмата да те вкарат та да видиме дали пак ше се качиш с 0.9. А ако беше блъснал някой?! Идиот!!!

Много крайно изказване!Сгрешилият колега да види дали може да намери някой познат/посредник и да му вземат книжката само за един месец-за 0,9 стандартното е мисля 3 или 4 месеца.Ако караш сега без книжка и те хванат без друго нарушение,освен солена глоба ще ти вземат книжката още за минимум 6месеца до една година...

Не е крайно, ако питат мен - за алкохол - затвор в години по десетите от промила... същото и за дрогата!!!
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Ное 2013, 0:29

stankata777 написа:

Намирай му дупки, намирай му. Не ти го пожелавам утре същия глупак /защото е такъв/ да се качи с 2.9 и да блъсне някой твой близак. Тогава да те питам дали пак ще търсиш варианти да му вземат книжката за 2 седмици или ще го съдите до дупка. Такива са си за затвора директно, като немат акъл барем да им дойде.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 20 Ное 2013, 0:31

Седни си малко на гъза сега,достатъчно си нагазил в лайната! А и едно време дядо ти само с кола е обикалял ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 20 Ное 2013, 0:32

че то туй си гъзарийката да излезеш с мацките с колата да се нальокаш и да ги закараш до тях.... :no: :no: :no: напълно подкрепям колегата randity
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kokoko » 20 Ное 2013, 0:49

пиини си му още веднъж да не те е яд

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 20 Ное 2013, 1:06

presso написа:Здравейте, снощи ми взеха книжката за 0.9 и промила алкохол точно до нас. Искам да попитам какво ще се случи ако карам сега без книжка и ме спрат, защото не мога да си позволя да не карам поради простата причина, че имам много работа. Благодаря предварително. И моля за лоши коментари достатъчно ме е срам от постъпката ми.

Колега, ако работата ти е свързана с шофиране и книжката ти е толкова важна, наистина е безотговорно да си правиш такива експерименти. Сега трябва да си понесеш мъжки последствията. Щото и това е част от гъзарията - да си платиш сметка в пълен размер, без да мъркаш и да търсиш вратички... А като ти върнат книжката - повече отговорност към хората около теб. Извинявай, ако написаното ти звучи много морализаторски. Всички сме правили дивотии, за които да съжаляваме. И всички сме си плащали за тях, по един или друг начин. Късмет!
Excellent! Steven is my name!

Назад към Извън Темата