Отново халогени с "крака"
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Отново халогени с "крака"
Ето, че след 2 годишна експлоатация на моето МПС , днес му дойде времето да остана без халогени, както много други Е36-ци !Не ме учуди липсата им, учуди ме мястото на което ги откраднаха - пред офиса ми /на кръстовището на бул.Фритюф Нансен и бул.Евлоги Георгиев, бях спрял колата на тротоара на бул.Евлоги Георгиев непосредствено преди светофара на НДК/.Само си помислете, колко хора минават по тоя тротоар - просто не ми го побира главата кой смелчага ги е свалил през деня. Просто е имал/и късмет, ако го бях хванал щях да го бия докато спре да мърда!
Моля ви най-искрено, НЕ КУПУВАЙТЕ крадени неща,крадени халогени само така ще ги спрем тия гадове
!
Моля ви най-искрено, НЕ КУПУВАЙТЕ крадени неща,крадени халогени само така ще ги спрем тия гадове

::: vankata™ :::
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- pantata
- младши ентусиаст
-
Тва ше са били хашишо зависи олигофренчета малко трудно ше ги оправиш с тва три в едно (б.е.с.м.) държавата ни си е дала фира отвсекаде за тва ше има те такива посред бел ден кражби А за тва да не купуваме крадени халогени мн малко хора ше се замислят дали да вземат свити такива ако им предложат тънка ценаBavarishe написа:Само бой,еб**е и сръбско за боклуците мръсни гадни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Напълно съм съгласен, че държавата е дала фира, и то е дала фира много отдавна!Вчера се сетих, че миналата година на морето пред една дискотека в Несебър ми бяха откраднали две от четрите тапи, които крият дупките в праговете.После си ги купих от Дару за 0,97 лв. бройката! Вчера проверих в Интеркар 3000 халогените са по 68 лв бройката - и си помислих колко дребни душици има /особено тия дето ми гепиха капачките/ !
Но това е момчета, освен да се примиряваме със ситуацията и да се надяваме да хванем някой в действие докато демонтира нещо от колите та да му друснем един бой друго не ни остава!
Но това е момчета, освен да се примиряваме със ситуацията и да се надяваме да хванем някой в действие докато демонтира нещо от колите та да му друснем един бой друго не ни остава!
::: vankata™ :::
4 мнения
• Страница 1 от 1