Тъпи ли са американците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Тъпи ли са американците?

Да
95
69%
Не
42
31%

Общо гласове : 137
големия брат на Монтоя
Аватар

Тъпи ли са американците?

Мнение от BMW_POWER » 26 Ное 2013, 1:32

Интересно ми е, какво и защо мислите така? Включете и канадците 8)

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d
Мечтае да кара: E92 M3

Re: Тъпи ли са американците?

Мнение от petar_petrov » 26 Ное 2013, 1:44

:D :D :D като цяло не мисля че са тъпи, но има и такива сред тях, както е при всеки един народ. ако може малко да конкретизираш въпроса, че така не вярвам да получиш кой знае колко различни отговора, а и би било по-итересно :roll:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Ное 2013, 1:44

:shock:

по темата-да, като слонски гъз :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Ное 2013, 1:57

Нямат обща култура.
Изображение

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 26 Ное 2013, 2:04

Ако прочетат само първата страница заглавия на теми от ''извън темата'',видят нашенския Биг и Вип Брадър и ни гледат новините сигурно и те ще си пуснат същата тема за българите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 26 Ное 2013, 3:19

За канадците не зная, но американците изобщо не са тъпи. По скоро са много практични, леко наивни, малко лицемерни, сухари и работари. Поне тези които познавам. Постоянно мислят за пари, за бизнеси, за някакви сделки. Може да нямат обща култура, но са страшни професионалисти. Не чак толкова специалисти, колкото хора умеещи да продават добре квалификацията си. Разните реднексове не ги знам колко са тъпи, но едва ли са по-тъпи от нашите бесни селтаци и чалга звезди.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 26 Ное 2013, 3:34

Тия,с които съм комуникирал са доста интелигентни,доста по-добре са от Англичаните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....

Мнение от bate koko » 26 Ное 2013, 8:04

....ами не,не са,даже хичччччччччччч...... но на 320 милиона държава... има вси4ко.......
П.С. за тези,които ще ми кажат,колко ние сме умни..... -вижте колко Българи живеят в САЩ, а и колко им се иска да заминат :yes: :kuku: , и колко американци има в БГ.........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 26 Ное 2013, 8:25

rosendaal написа:Ако прочетат само първата страница заглавия на теми от ''извън темата'',видят нашенския Биг и Вип Брадър и ни гледат новините сигурно и те ще си пуснат същата тема за българите.

:yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Ное 2013, 8:39

Понеже ние българите сме много умни и за това сме "толкова напред" пред "глупавите" американци :mhihi:
Кое им е тъпото на американците,че си живеят добре,че на всеки (почти) човек мечтата му е да отиде в Америка (САЩ и Канада).
Че автомобилите и жилищата са им по-евтини от колкото в България,че горивата са им по-евтини от колкото в Европа.
Дайте пример,какво визирате под определението "тъпи"?
Че не знаят къде е Франция ли,ми че в България 60% не знаят къде е Франция,я се разходете извън големите градове дето е съсредоточено населението ни,да кажем отидете към Разлог,Ардино,Тутракан и питайте за Франция,някой ще помислят че ги псувате...
Това ми се вижда като тема,която изкуствено повдига самочувствието на потребителите и бягство от реалността която ни заобикаля.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 26 Ное 2013, 9:22

rosendaal написа:Ако прочетат само първата страница заглавия на теми от ''извън темата'',видят нашенския Биг и Вип Брадър и ни гледат новините сигурно и те ще си пуснат същата тема за българите.

Да не забравяме и музикалните идоли; Кондьо, Азис, Софито и Мишо-шамара .... няма нужда от тема, а и едва ли знаят значението на думата БЪЛГАРИЯ.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Ное 2013, 9:38

Всеки дето не може сам да си направи основен ремонт на къщата или двигателя, дето не си вари сам ракия и компоти, дето не знае че човека е генно модифицирана (от извънземните) маймуна, и още куп други важни неща, е много тъп. Това включва американци, англичани, германици, французи, скандинавци... Абе изобщо всички дето са светлинни години пред нас са страшно тъпи.
Ние сме номер 1 :yes:

:yes: :yes: :yes:
С тая разлика че там на никой не му дреме за невероятната България, а тук всеки втори иска да емигрира там при тъпите американци и канадци :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320d Sport Line

Мнение от TurboDieselComby » 26 Ное 2013, 9:46

Да са тъпи, да са тъпи, колко да са тъпи ;)

По-скоро не! Вярно е че много инструкции за техника са така написани, че все едно са за тъпи Американци, ама те по скоро са на хитрели да се възползват от всеки пропуск и да се съдят като има опция да изкарат пари (и то не малко).

Бих казал, че са по егоисти от нас.

От друга страна всичко им е уредено и това разглезва. Но нали всички към по-добър начин на живот уж се стремим. Та ако те са тъпи, то с времето и ние ще си станем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i
Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140

Мнение от tcf » 26 Ное 2013, 9:48

Честно казано са си прости поради причината че се мислят за най-великите с което поне аз не съм съгладен.Бил съм Америка,бил съм и в Германия и честно казано ако трябва да избирам къде да живея ще предпочета Германия.Живеят добре,ама не притежават нищо реално погледнато,защото всичко им е на кредит и на ипотека,колите и бензина може и да са им евтини,но това е поради простата причина че колите им са американски боклуци които харчат майка си и баща си,а растоянията там определено не са малки(най-близкия магазин ти е на половин час път).Къщите им били евтини,а вие какво очаквате от нещо направено изцяло от шперплат и малко дърво,а най-голямата малоумщина е че така правят къщи дори в районите къде знаят че рано или късно ще мине торнадо и после реват че останали без къща.Освен това американците смея да твърдя че са яко разглезени(визирам много случаи влкючително вуйчо ми и кръсника ми които живеят там от над 10 години) които до сега са раждали такива идиотщини които просто не подхождат на мъже на по 50 години.За пример ще дам че след като блъсна елен просто хвърли колата вместо да й изправи капака и да си вземе нов фар,дори само за да й вземе повече пари-не,на моргата и нова защото не му се занимава все едно той сам ще го прави.Мога да давам още много примери но темата ще стане прекалено голяма.В заключение ще кажа само че българите може да сме просто племе,но американците определено не ни отстъпват и в това отношение и ако някой си мисли че само си чеша езика/пръстите нека си дръпне и изгледа шоуто Penn&Teller bullshit,мисля че в замунда ги имаше всичките 8 сезона, да се нагледа на малоумщина и идиотщина и да разбере защо Америка е страната на неограничените възможности,защото колкото и голям идиот да си,там ще намериш хиляди,може би дори милиони които са по-малоумни от теб и да ти се вържат на акъла.
Отново казвам,това си е лично мое мнение което само споделям без да натрапвам на никой.
Последна промяна tcf на 26 Ное 2013, 10:38, променена общо 1 път
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 26 Ное 2013, 9:56

Случи ми се да работя с бригада американци - изпълнявахъа тежка физическа и същевременно - квалифицирана работа в енергетиката. Направиха ми много добро впечатление - дисциплинирани работяги, бачкаха здраво. Никакво клинчене и скатаване... Говорил съм с тях - ами да, изглеждат малко тъпи. Нямат никаква обща култура, а и не се интересуват от света особено. Бачкаха яко, а после се прибираха в хотела да си пият. Обаче на тях просто не им бяха нужни дипломи за професори. Знаеха достатъчно, за да си вършат добре работата и да печелят по $100 на час - повече знания, култура и ерудиция просто не им трябваха. Иначе не бяха темерути, напротив. Направиха ми впечаление на веселяци и майтапчии, хуморът им е малко детски и грубоват, но все пак не бяха пълни дървеняци. Това са личните ми впечатления.
Excellent! Steven is my name!

Следваща

Назад към Извън Темата