Относно Продавалник
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Относно Продавалник
Здравейте на всички!
Преди няколко дни се регистрирах в друг сайт/ ,защото от Продавалник ми изтриха всички обяви и казаха по най-вулгарен начин ,че съм нарушавала правилата.Когато ги запитах какво по-точно ми е нарушението,по същият вулгарен начин ми отговориха,че според новите им правила не може да има продукти със срок на доставка,трябва да са налични.
Аз,лично,съм много разочарована от този сайт!
Имах много продукти и съм отделила от времето си,за да ги публикувам.
А те,без да ме предупредят,ми изтриха всички обяви!
Моля всички да направим нещо с този Продавалник,защото той стана Прецаквалник!
В същото време виждам,че в сайта им има правило,според което не може да се продават реплики.От моите стоки нямаше нито една реплика.Но има прекалено много хора,които си продават реплики и стоки със срок на доставка.Само че вече не пишат думата "реплика".
Моле,който е засегнат от подобно нещо в Продавалник,да пише тук,за да направим група.Или пък може да ми пишете на моят личен и-мейл : esof@live.com
Аз твърдо съм решила да се боря докрай и да давам гласност на това,което правят Продавалник.
Това съобщение ще го пусна в абсолютно всички форуми.И тогава доста хора ще разберат какво представлява този Прецаквалник.
Ние,българите,сме хора които не се интересуваме дори и от собствените си интереси.Защото досега никой не е дал гласност на това,а съм сигурна,че има хиляди хора,ощетени от новите правила на Продавалник.
Хора,ние трябва да им отмъстим!Защото,благодарение на всички нас,те имат толкова милиони,че си позволяват дори реклама по телевизията!
Моля ви,който е засегнат,да ми отговори тук или на и-мейл!
Благодаря ви!
Ели
Преди няколко дни се регистрирах в друг сайт/ ,защото от Продавалник ми изтриха всички обяви и казаха по най-вулгарен начин ,че съм нарушавала правилата.Когато ги запитах какво по-точно ми е нарушението,по същият вулгарен начин ми отговориха,че според новите им правила не може да има продукти със срок на доставка,трябва да са налични.
Аз,лично,съм много разочарована от този сайт!
Имах много продукти и съм отделила от времето си,за да ги публикувам.
А те,без да ме предупредят,ми изтриха всички обяви!
Моля всички да направим нещо с този Продавалник,защото той стана Прецаквалник!
В същото време виждам,че в сайта им има правило,според което не може да се продават реплики.От моите стоки нямаше нито една реплика.Но има прекалено много хора,които си продават реплики и стоки със срок на доставка.Само че вече не пишат думата "реплика".
Моле,който е засегнат от подобно нещо в Продавалник,да пише тук,за да направим група.Или пък може да ми пишете на моят личен и-мейл : esof@live.com
Аз твърдо съм решила да се боря докрай и да давам гласност на това,което правят Продавалник.
Това съобщение ще го пусна в абсолютно всички форуми.И тогава доста хора ще разберат какво представлява този Прецаквалник.
Ние,българите,сме хора които не се интересуваме дори и от собствените си интереси.Защото досега никой не е дал гласност на това,а съм сигурна,че има хиляди хора,ощетени от новите правила на Продавалник.
Хора,ние трябва да им отмъстим!Защото,благодарение на всички нас,те имат толкова милиони,че си позволяват дори реклама по телевизията!
Благодаря ви!
Ели
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Относно Продавалник
Значи да разбирам така:
Ти си публикувала че продаваш нещо,но го нямаш,най-вероятно за да го закупи някой от теб ,трябва да ти даде пари и ти да го поръчаш и да му го доставиш?
Или така наречената "фючърсна сделка"
Предполагам че именно за това не са ти разрешили да продаваш там...
Съвсем друг е въпроса че са ти унищожили труда който си положила при изготвяне на обявата,но пък ако те бяха предупредили,съществуваше ли начин да си "експортнеш" обявите и да ги налееш някъде другаде,тоест да не ти се похаби труда или пък да ги доставиш стоките и след това да ги продаваш?
Ти си публикувала че продаваш нещо,но го нямаш,най-вероятно за да го закупи някой от теб ,трябва да ти даде пари и ти да го поръчаш и да му го доставиш?
Съвсем друг е въпроса че са ти унищожили труда който си положила при изготвяне на обявата,но пък ако те бяха предупредили,съществуваше ли начин да си "експортнеш" обявите и да ги налееш някъде другаде,тоест да не ти се похаби труда или пък да ги доставиш стоките и след това да ги продаваш?
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Браво на Продавалник
Правилата са измислени за да се спазват, кой му не изнася - у лево.
Не стига че е безплатен сайта, хем немаш пари да заредиш стока в наличност, па и претенций.
Олелемале прецакаха ме. С какво?

Правилата са измислени за да се спазват, кой му не изнася - у лево.
Не стига че е безплатен сайта, хем немаш пари да заредиш стока в наличност, па и претенций.
Олелемале прецакаха ме. С какво?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
eli7845 написа:Хора,ние трябва да им отмъстим!
Верно ли?

Вместо да се научиш да спазваш правилата на сайта трябва да им отмъстим!
И се регистрира тук и сигурно на още 100 места за да бълваш глупости ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Е.Димитров написа:Значи да разбирам така:
+1 Колегата е прав и място за сьрдене няма , ти може даси много коректен , но има много мошенници които льжат хората и им вземат парите без никакава доставка , за едно си прав че не са те предупредили да си коригираш обявата

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
eli7845 написа:
Благодаря ви!
Ели
Ние българите като цяло сме много тъп народ, а продавалника е най-страшната тъпотия.
Направи си сайт и си продавай нещата, пък то докато има балъци, ще има и тарикати.

Много като тебе вече плакаха ...
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Нещо за нерви докато си в цикъл приемаш ли?Консултирай се с доктор има нужда.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
K_Ilkov написа:eli7845 написа:Хора,ние трябва да им отмъстим!
Верно ли?![]()
Вместо да се научиш да спазваш правилата на сайта трябва да им отмъстим!
И се регистрира тук и сигурно на още 100 места за да бълваш глупости ...

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Ronka написа:eli7845 написа:
Благодаря ви!
Ели
Ние българите като цяло сме много тъп народ, а продавалника е най-страшната тъпотия.
Направи си сайт и си продавай нещата, пък то докато има балъци, ще има и тарикати.
Не сме хич тъп народ, ние българите. Продавалникът е директен посредник между продавач и купувач, та не знам кое му е тъпото.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
_galio_ написа:Не сме хич тъп народ, ние българите. Продавалникът е директен посредник между продавач и купувач, та не знам кое му е тъпото.
Ще ти обясня друг път

Много като тебе вече плакаха ...
eli7845 написа:и казаха по най-вулгарен начин ,че съм нарушавала правилата.Когато ги запитах какво по-точно ми е нарушението,по същият вулгарен начин ми отговориха
Да разбирам, че са ти казали "Нарушаваш правилата ма ковро недоклатена", а след запитването от твоя страна са ти отговорили "Ае миндил прост, според новите ни правила не може да има обяви със срок на доставка ма пача с чесън" ? Щото под вулгарно аз разбирам нещо подобно

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
GecataBMW-E46 написа:Нещо за нерви докато си в цикъл приемаш ли?Консултирай се с доктор има нужда.![]()

taratora написа:eli7845 написа:и казаха по най-вулгарен начин ,че съм нарушавала правилата.Когато ги запитах какво по-точно ми е нарушението,по същият вулгарен начин ми отговорихаДа разбирам, че са ти казали "Нарушаваш правилата ма ковро недоклатена",

Щом хората са преценили че обявата ти е некоректна. Няма смисъл да правиш агитации.Да не ни обявиш война и на нас сега?!

PS:между другото не каза за какво става дума,ако става дума за sex услуги си има други места.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Beamerdriver написа:...
Брилянтен както винаги

П.П.: Защо се напрягате да и отговаряте на госпожицата, като едва ли някога повече ще посети форума? Дойде, изпя си мъката и си отиде. Не е първата, няма да е и последната.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Аз не разбирам как ще прецакаш някой след като плащаш при доставката на продукта? Говоря конкретно за случая. Мен ме блокираха в един форум за Андроид заради подобна обява. Щях да преподписвам договор на оператор и предложих да продавам телефона 2 дена преди да го взема. Всичко описано и точно. Един ми трие обявата и ми казва има друг раздел- Общи приказки. Пускам там тема друг ми трие обявата и бан по ип адрес. Създават форум с правила без точно да знаят как да ги спазват после искат да се развива. Към колежката, може да пробваш да публикуваш обява под формата на услуга. Гледам в правилата им освен артикули се предлагат и услуги.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2