Фиш за неправилно паркиране?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Фиш за неправилно паркиране?

Мнение от Empty_Head » 27 Ное 2013, 14:48

Здравейте, вчера ми вдигнаха колата и освен, че ми одраха кожата ми написаха и фиш за 20лв за неправилно паркиране. Казаха ми, че може да се плати по банков път и ме интересуваше, къде мога да видя като преведа парите, че са ги получили и вече съм чист, да не стане някоя грешка и да ми виси, да трупа лихви и тн., а аз да мисля, че съм си го платил. Тъй като за първи път ми пишат фиш, нямам идеа за какво става въпрос и мн. бих се радвал някой да даде компетентно мнение.

П.С. Честит първи сняг. :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: Фиш за неправилно паркиране?

Мнение от adovet » 27 Ное 2013, 14:49

Пазиш си разписката от банката и нямаш проблеми. Не се притеснявай няма да ти отидат другаде парите :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 27 Ное 2013, 15:31

Колега аз си ги плащам през easy-pay защото таксата е по-ниска от банките от там ти издават бележка за плащането съвет пази си я с фиш-а аз имах проблеми преди година с платен фиш :yes:
http://www.easypay.bg/?p=offices
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 27 Ное 2013, 15:56

Empty_Head написа:Здравейте, вчера ми вдигнаха колата и освен, че ми одраха кожата ми написаха и фиш за 20лв за неправилно паркиране. Казаха ми, че може да се плати по банков път и ме интересуваше, къде мога да видя като преведа парите, че са ги получили и вече съм чист, да не стане някоя грешка и да ми виси, да трупа лихви и тн., а аз да мисля, че съм си го платил. Тъй като за първи път ми пишат фиш, нямам идеа за какво става въпрос и мн. бих се радвал някой да даде компетентно мнение.

П.С. Честит първи сняг. :bchug:

Честит първи фиш колега! Добре дошъл в отбора. :mrgreen:

Проверка, може да си направиш тук: http://fish.mvr.bg/report/ticketReport.do

Внимавай, какво попълваш в платежното нареждане, ако ще плащаш по банков път.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 27 Ное 2013, 16:04

Аз моя фиш отидох и си го платих в КАТ,един yшев ми каза да си пазя квитанцията от банката,викам: Шо?! и той:защотоy да не станелo грешка...
(а по принцип бях спрял далеч от една автобусна спирка до едно заведение определено не пречex на никого, имаше "Kакво ще правим сега",викам нема да стане тая!) ххххххх

Leon: Чакай сега, спрял си неправилно, хванали са те, не си почерпил и някой друг ти е виновен, че го псуваш във форума, който той "със сигурност" чете... И с това наруши поне 2 от правилата на форума. Ние фишове не пишем, но бъди по-сдържан, не си от вчера тук, да не говорим, че става дума за сума равна на 7-8 литра бензин.
39470

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 27 Ное 2013, 16:27

Beamerdriver написа:Аз моя фиш отидох и си го платих в КАТ,един yшев ми каза да си пазя квитанцията от банката,викам: Шо?! и той:защотоy да не станелo грешка...
(а по принцип бях спрял далеч от една автобусна спирка до едно заведение определено не пречex на никого, имаше "Kакво ще правим сега",викам нема да стане тая!) Мамито да им ибa корумпирано

Тоя колега ме кефи честно ви казвам :D :D :D
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Empty_Head » 27 Ное 2013, 16:53

Когато въведа данните от фиша тук - http://fish.mvr.bg/report/ticketReport.do ми пише - "Не е намерен фиш с този номер, серия и сума" :shock: ?!

ПС. Разчетох се из Google и попаднах на тази тема - http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... ish-mvr-bg Оказва се, че някога качват фиша в сайта, чак след повече от 7 дни (колкото е и срока за плащане). А има хора, които са си платили фиша по банков път преди да бъде качен в сайта и след като го качат е със статус - НЕПЛАТЕН! :shock: Не знам да плача ли да се смея ли....пародия! Мога ли тоя глупав фиш да го платя в КАТ направо, за да е 100% сигурно, че е платен и да нямам главоболия?! (въпреки, че ще ми коства още пари и време :ranting: :ranting: )
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Empty_Head » 28 Ное 2013, 11:38

Абе мислех си тоя загубен фиш, мога ли да го платя в общината, че е по-близо?! :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 28 Ное 2013, 12:00

Като вляза в сайта на МВР от линка по-горе ми излиза един фиш, който съм платил и е със статус "платен"
и още един, който нямам представа какъв е и е "неплатен". Как бих могъл да разбера за какво става въпрос в нвплатения?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 28 Ное 2013, 12:01

Плати си фишчето в пощата и си пази квитанцията.....
Аз онзи ден ходих да си сменям книжката и в КАТ на гишето викат.....Имате наплатен фиш от 2011-та.... :shock:
И ако не си пазех квитанцията от 2011-та щеше да се наложи да платя още веднъж.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 28 Ное 2013, 13:21

Empty_Head написа: А има хора, които са си платили фиша по банков път преди да бъде качен в сайта и след като го качат е със статус - НЕПЛАТЕН! :shock: Не знам да плача ли да се смея ли....пародия!

Наистина има и такива хора, дори до мен стои един такъв.
Колегата ми ходи да плаща по банков път, но на основание в платежното посочил някакъв незнаен номер (различен от този на фиша).

Справката в сайта показваше, че фиша му не е платен и се наложи да ходи до КАТ с платежното.
Там му се изсмяли, че е попълнил някакви глупости в него и му отметнали фиша, като платен.
Дори отчели, че е платен в "промоционалния срок" та мина и на тънката тарифа.

Това беше причината да отбележа, че трябва да се внимава, какво се попълва на платежното.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d '02
Мечтае да кара: M5

Мнение от elf_78 » 28 Ное 2013, 13:53

колеги плащайте си фишовете в срок,защото вързаха КАТ с НАП и след това текат лихви които не са малки.Пазете си платежните разписки. п.п. Моля модераторите ако има възможност потребител Beamerdriver да може само да чете във форума,а не да осира всяка тема,че ми писна да му чета глупавите постове.(явно само трупа мнения)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 28 Ное 2013, 14:42

Добре значи аз съм проблема,а не че всеки ден се чудят по какъв безочлив начин да ни ограбят,че вземаме най ниските заплати в Eвропа .Като всеки нормален български гражданин да е бесен и да крещи - Oставка!по протестите!или всичко ни е наред?!(това са случайни неща нали) И се извинявам че съм ти нарушил душевния мир elf4e ,нямам нищо против ако съм нарушил правилника да си платя глобата,но не и когато се опитват да ти внушат вина за да изкарат някой лев по най грозен начин.Такива случай не са един и два и е наистина грозно да си платиш глобата и после да ти кажат ти имаш да плащаш глоба.Не знам кои е виновен ,не ме интересува.
Нормално е всеки истински Българин да се ядоса и да удари по масата.
Не е честно да се случват разни несправедливости.Извинявам се.

PS:Mежyдругото като натрупам мнения,мога ли в замяна на тях да си купя хляб в магазина?!
Но какво ли обяснявам на човек който кара E46 320D и явно няма проблем с парите.Oсвен това постoвете ми са глупави само за тези които не могат да ги разберат.Казвал съм го и преди че образа на Aлеко e най често в ръцете на бай ганьовци.
Аз обещавам че повече няма да пиша защото виждам че няма смисъл,но проблема ще си остане.Да си жив и здрав братле.
39470

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d '02
Мечтае да кара: M5

Мнение от elf_78 » 28 Ное 2013, 17:07

Не се засягай,а пиши само тогава когато има смисъл или можеш да помогнеш на някого.Престани да пишеш простотии! А относно фишовете-спазвайте си закона и си свиркайте без да се притеснявате. Beamerdriver не съм искал да те обидя,БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ.!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Empty_Head » 28 Ное 2013, 19:03

Платих го през Easy Pay, надявам се да няма проблеми. Благодаря на всички за мненията. :bchug:
Изображение

Назад към Извън Темата