Аудио за вкъщи?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Аудио за вкъщи?
коледните празници наближават и реших че ще си правя подарък, проблема е че хич не знам на каква система да се спра 
търся цялостна система, без много кабели и задължително връзката от лаптопа към системата да е безжична.
най-важното за мен са колкото може по-чисти и ясни звуци, с плътен бас, а не супер мощен (живея в апартамент). главно за гледане на филми, mp3 и battlefield4. знам че най-добре би било съраунд 7+1, но стаята става на паяжина от кабели и мн ме дразни тва
бях слушал за някакви където сателитите са с отделно захранване и трансмитери, но изобщо не съм запознат.
иначе тези на филипс ми направиха впечатление, но технически нищо не ми говорят, освен че са 100w
philips fidelio soundsphere

търся цялостна система, без много кабели и задължително връзката от лаптопа към системата да е безжична.
най-важното за мен са колкото може по-чисти и ясни звуци, с плътен бас, а не супер мощен (живея в апартамент). главно за гледане на филми, mp3 и battlefield4. знам че най-добре би било съраунд 7+1, но стаята става на паяжина от кабели и мн ме дразни тва

иначе тези на филипс ми направиха впечатление, но технически нищо не ми говорят, освен че са 100w
philips fidelio soundsphere
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Аудио за вкъщи?
acer написа:най-важното за мен са колкото може по-чисти и ясни звуци, с плътен бас,
Приготви едни 4000-5000лв (не съм сигурен дали ще стигнат ) .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
а мислих че се подразбира, тия на филипс са 800$
не съм чак такъв аудиофил за 4-5к, просто сега слушам на лаптопа
не съм чак такъв аудиофил за 4-5к, просто сега слушам на лаптопа
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
за 1200 лева не можеш да си покриеш изискванията.Разбира се всичко зависи и доколко си с музикален слух,но според това което изброи просто ти трябват обемен звук и усещане за плътност в съраунда.
Щом този филипс ти харесва взимай го.Иначе 800 долара струва само долен до среден клас ресивър само.Което не значи че аз имам озвучаване за хиляди у нас,но тъй като лятото и аз мислех за тотално реновиране в тази област накрая се отказах.аз едва успях да сваля бюджета до около 1600 евро за нещо от ранга на BOSE.съветвам те и сред техните продукти да видиш.Не каза и от коя част на света ще пазариш.
Щом този филипс ти харесва взимай го.Иначе 800 долара струва само долен до среден клас ресивър само.Което не значи че аз имам озвучаване за хиляди у нас,но тъй като лятото и аз мислех за тотално реновиране в тази област накрая се отказах.аз едва успях да сваля бюджета до около 1600 евро за нещо от ранга на BOSE.съветвам те и сред техните продукти да видиш.Не каза и от коя част на света ще пазариш.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Този Филипс дето го показваш за $800 като го гледам и чета......за MP3 става......за филм става (само стерео ) ....колкото да свирне стерео...2x50W e ще свърши работа......иначе сериозен съраунд или HiFi .....мнооооого пари .
Тая идиотия е за западняци прости хора с пари да си включат айфона и да си слушат музиката от него.......моето мнение е ,ЧЕ НЕ СИ СТРУВА ПАРИТЕ !!!!
Тая идиотия е за западняци прости хора с пари да си включат айфона и да си слушат музиката от него.......моето мнение е ,ЧЕ НЕ СИ СТРУВА ПАРИТЕ !!!!
Съвет от КАТ !
AGT написа:acer написа:най-важното за мен са колкото може по-чисти и ясни звуци, с плътен бас,
5000 за mp3

По темата. За твоите изисквания само някакво хубаво 2+1 може да ти свърши работа. Като например Soundsticks III на Harman/Kardon. 300-350лв. струват. Каквото и да е друго над това ще е чиста набутвация в предвид целите(игри, mp3) и мястото(апартамент).

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
https://www.technomarket.bg/products/09 ... 2866-black
Не знам това колко е качествено, но мисля е в бюджета. Нека някой знаещ да каже, че и на мен ми се иска нещо подобно.
едит: Говоря за пакета най-горе на страницата.
Не знам това колко е качествено, но мисля е в бюджета. Нека някой знаещ да каже, че и на мен ми се иска нещо подобно.
едит: Говоря за пакета най-горе на страницата.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Моята комбинация, компир, с '26 монитор с Full HD поддръжка и Logitech Z5500. Предостатъчно отвсякъде.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Колега от мой личен опит ти казвам,че ако си сглобяваш системата сам ще получиш най-добро съотношение цена-качество.
Аз лично разчитам на ресийвър Пайнер беше около 700лв преди две години.После си взех две двулентови колони от същата серия като ресийвъра + още три съраунд колонки към задните изходи на ресийвъра.Има един тон настройки може да изкараш страхотен звук за малко над 1200лв.
В момента има това на промоция http://www.technomarket.bg/products/091 ... 2866-black + предлага се и с колони прегледай добре цените на този продукт.Целия пакет ти е 870лв като разликата между това и горния Филипс вероятно е от тука до Луната.
Аз лично разчитам на ресийвър Пайнер беше около 700лв преди две години.После си взех две двулентови колони от същата серия като ресийвъра + още три съраунд колонки към задните изходи на ресийвъра.Има един тон настройки може да изкараш страхотен звук за малко над 1200лв.
В момента има това на промоция http://www.technomarket.bg/products/091 ... 2866-black + предлага се и с колони прегледай добре цените на този продукт.Целия пакет ти е 870лв като разликата между това и горния Филипс вероятно е от тука до Луната.

taratora написа:AGT написа:acer написа:най-важното за мен са колкото може по-чисти и ясни звуци, с плътен бас,
5000 за mp3![]()
на bang & olufsen има само тонклони, които струват колкото м5 е60 със сервизна книжка

иначе и мен като цяло ме спираше да си взема съраунд система заради това че живея в апартамент, но от друга страна изолацията е добра и мисля че ще мога да гледам филми на 30-40% volume

едит:
ще се замисля и за yamaha-та и пайнер-а, не ми харесва че нищо не разбирам и предполагам са много настройки, да не споменавам че безжично как се връзва си нямам и идея каква точно ми трябва.. а последното е коренно важно, с лаптоп съм и не седя на едно място.
Последна промяна acer на 28 Ное 2013, 12:33, променена общо 1 път
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Аз преди 10-тина години си сглобих домашна аудиосистема и още си я ползвам. Купих от технополис ресивър Pioneer, 2 високи колони и буфер на Thunder. Платих ги около 600-700лв, нямам точен спомен вече ама не мога да кажа лоша дума нито за усилвателя, нито за колоните (въпреки че колоните са си куче марка). Силата и качеството на звука са предостатъчни за мене и най-важното е че съм ги носил на какви ли не купони и сбирки и нищо им няма
. Според мене може да си намериш нещо предостатъчно да филми и музика за под 1к.

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Втора ръка има доста добри олдскул усилватели от най-висок клас на цената на нов измислен ресивър. С колоните е малко по-сложно.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Ето това е с безжична връзка http://www.sony.bg/product/hcs-home-cin ... /str-dn840
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3