X-factor

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

X-factor

Мнение от Vanqu1sh » 29 Ное 2013, 14:33

Гледам го предаването от началото и вече почвам да се чудя аз ли не съм наред или журито и водещите. Намирам за меко казано странно да има участник който не може да пее! Става въпрос за Атанас Колев. Това момче не е изпяло нито една песен и няма никакви гласови данни, което все пак е нужно за този формат :mhihi: Доста талантливи хора ги изгониха, а всички се превъзнасят по Наско. Никой не казва една лоша дума за него. Имам си дори фаворит - Иван, колегата от форума, много добре пее и влиза в най-различни стилове и образи. Талантливо е момчето, както и доста други, но всички само ги критикуват. Почвам да си мисля че пак връзкарите ще ги избутат и ни правят на ненормални. Още по-фрапиращо ми се струва щом могат да изкарат някой който очевидно не може да пее "звезда от световна величина", какви ли други некадърници са се набутали на важни постове в държавата с помощта на медии и прочие. Дайте си мнението само на мен ли ми е странно или има и други който мислят така?

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Re: X-factor

Мнение от rosendaal » 29 Ное 2013, 14:38

Не си само ти.
От мъжкото участие този Иван определено е добър и то и като присъствие.А сред жените единствено на Щерева дъщерята е на ниво и показва заложби.
За този Наско провери кои са родителите му ;) и каква връзка има със тази Саня.А за слуховете че тоя Заги е преспал с не една от неговите протежета да не говорим.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 29 Ное 2013, 14:45

Еми слуховете са, че на Наско родителите са платили победата му. Мен лично ми е обидна цялата тая работа да го пробутват това момче и да не говорим че го обсипват само с суперлативи от сорта на "за нас е чест да сме с теб на тази сцена". Журито си има някакви вътрешни конфликти и си го връщат взаимно критикувайки участниците от групите, с едниственото изключение на Наско.

Аватар

Мнение от rosendaal » 29 Ное 2013, 14:57

Не се коси,гледай на нещата като едно добре планирано маркетингово шоу.Нито Х фактор нито подобните музикални формати са ценз за качество и контрол на музикалните явления.Всичко е пари.В крайна сметка винаги е зависело да имаш добри продуценти и някой да киха здраво кинти за теб.Така е и в Европа,така е и в Меката на шоубизнеса САЩ.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 29 Ное 2013, 15:01

То не че ме бърка нещо, просто искам да видя на какво мнение са другите хора, гледащи предаването. Иначе малко се съмнявам чичо Саймън да търпи някой който не може да пее.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 29 Ное 2013, 15:53

пичове що пак с лошо? Какво не ви харесва в Рафи-то, първият победител. На мен много ми харесва, че винаги е усмихнат и позитивен.
Нека си пее/реди Наско - момчето докато младите момиченца му пращат смси. Ако са му купили победата халал да му е. Така или иначе голям певец от него няма да стане.
Не мисля, че Халваджан ще се навие някой да му цака пари, така че, мисля че теориите за конспирациите са ви в повече.
За мен Жана и Нелина трябва да спечелят.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 29 Ное 2013, 16:11

:shock: За Рафи никой нищо не е казал. Той си е супер изпълнител и много ми харесва.
Иначе ако си прав и никой не е дал пари за Наско тогава журито и продуцентите са супер зле... Не им е адекватно поведението. Същата работа е и с бабата. Ми не и е мястото там.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Ное 2013, 16:32

Vanqu1sh написа::shock: За Рафи никой нищо не е казал. Той си е супер изпълнител и много ми харесва.
Иначе ако си прав и никой не е дал пари за Наско тогава журито и продуцентите са супер зле... Не им е адекватно поведението. Същата работа е и с бабата. Ми не и е мястото там.

Рафи е нодостижим като талант, за който и да било от сегашните участници.
И на мен ми се вижда малко странно как така Наско и бабата са все още в играта, а си тръгнаха хора като Пламен и Таня.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 29 Ное 2013, 16:47

Рафи нема нищо общо с тая пародия къде се случва в момента :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Ное 2013, 16:54

rosendaal написа:А за слуховете че тоя Заги е преспал с не една от неговите протежета да не говорим.

недей верно да говориш щото в това изречение има генерална грешка ...
ще те оставя ти да се сетиш каква :mhihi:

Г-то си объркал тоже :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар

Мнение от rosendaal » 29 Ное 2013, 19:16

Точно де за едно и също говорим-слухове,защото се пускат от протежетата му,за да прикриват една друга същност.А защо ''заГи'' - обкръжението му знае защо :mhihi:
За Бабата мога да ви кажа едно-много силно руско присъствие има в БГ не го подценявайте.Дори тук край мен има доста добре захлебили чеченци и дори от чужбина гласуват за нея просто ей така-от национална привързаност.
В крайна сметка едно състезание в което брой на гласувалите чрез платени смс-и е решаващ има значение за продуценти и водещи.А каквото и да си говорим винаги става дума за..........
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 29 Ное 2013, 19:45

Наско няма какво да го коментираме, видно е за всички че не може да пее .

Жана според мен е готина жена с ясна цел и определено гласови възможности, и ако успее да я барне някой музикален педагог специалист ще стане една страхотна джаз / соул певица с много сериозна сила в гласа.

Бабата - само за колорит на сцената да има разнообразие , освен това така привличат и таргет група от по-възрастни, 3та възраст, всички баби и дядовци си вика гледай каква енергия има тая наборка...

Иван колегата от форума му стискам палци но смятам че няма да постигне победа на фона на толерираните участници...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 29 Ное 2013, 23:05

А някой от вас пуска ли смс-и,без значение за кого :mhihi:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 30 Ное 2013, 12:55

СТОЯНЕ :twisted: :evil: , от кога си тука, та тряя да ти казвам като не ти харесва някоя тема да подминеш. И тоя пръст може да си го завреш някъде, да не уточнявам къде! За тебе знаем, че не гледаш телевизия и всякви риалити формати, но много хора гледат. Така че ..'. :mhihi:

Предполагам сте видели банера, който се върти от доста време на началната страница. БМВ Клуба подкрепя Иван в участието му в предаването. Да кажа още веднъж, за хората, които не знаят, това е Иван Радулов, който заедно с Авго от Русе, създаде и изпълни Химна на Бавареца миналата година.

Ето клипчета на повечето му изпълнения. Ако ви харесва, покрепете го с СМС на номер 17412, състезанието е в крайната си фаза, вече са само 6 участника и със сигурност ще има нужда!

http://www.youtube.com/watch?v=l4jvPZmFYXY

http://wwww.vbox7.com/play:2899605b66

http://play.novatv.bg/play/331484?autostart=true

http://play.novatv.bg/play/332541?autostart=true

http://novanews.bg/news/view/2013/11/20 ... gn=editors

http://vbox7.com/play:090c9c4d12

http://vbox7.com/play:c47ba54f46

http://play.novatv.bg/play/335220
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Ное 2013, 18:44

Значи правилно ми е било решението да не го гледам сезон 2 на X-factor щом са по-зле участниците. :mhihi: :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата