Кажете ми каква е тая наглост???
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Кажете ми каква е тая наглост???
Здравейте колеги...
Живея в Люлин (чак ме е яд като го казвам) от 97ма година. Досега никой нищо не ми е казал, не ме е погледнал на криво всичко е абсолютно цивилизовано и какво се случи преди 1 час...
Седя си аз в едно кафенце, и гледам мача. Звъни ми Джи Си Ем-а и гледам на дисплея майка ми. Викам си на акъла незнам какво трябва да е станало за да ми се обади в 11 часа. Вдигам и кво да чуя-майка ми ми разправя как са се опитали да отворят в нас вратата и то не кога да е АМИ ДОКАТО ТЕ СА СИ БИЛИ ВЪТРЕ. Бързо станах и с двама приятели отидохме по най-бързия начин до блока...Качихме се на таваните където се събират тия нещастници но нямаше никой. От там всеки етаж (12 на брой) по отделно се провери да няма някой и накрая мазето. Ще ви кажа какво намерихме-НИЩО!!! Мамка им...
Кажете кво да правя ще полудея от яд. Кой може да е. Дали са професионални крадци и ли са некви наркоманчета. Защото са се опитали да отворят в момент когато ме няма нито мен нито бащата нито на сестра ми приятеля. А и още нещо-на комшиите до нас са им звъняли в 4 нощеска на вратата и после са бягали...
Дайте си мнението. Ако се разтърся съм 10000000000% сигурен че ще ги намеря кои са.
Кажете случвало ли ви се е. Ако е истински крадец ще проучи,ше звънне на домашния, ще следи ще гледа, а тия напрао си влизат-пичове!!!
Живея в Люлин (чак ме е яд като го казвам) от 97ма година. Досега никой нищо не ми е казал, не ме е погледнал на криво всичко е абсолютно цивилизовано и какво се случи преди 1 час...

Седя си аз в едно кафенце, и гледам мача. Звъни ми Джи Си Ем-а и гледам на дисплея майка ми. Викам си на акъла незнам какво трябва да е станало за да ми се обади в 11 часа. Вдигам и кво да чуя-майка ми ми разправя как са се опитали да отворят в нас вратата и то не кога да е АМИ ДОКАТО ТЕ СА СИ БИЛИ ВЪТРЕ. Бързо станах и с двама приятели отидохме по най-бързия начин до блока...Качихме се на таваните където се събират тия нещастници но нямаше никой. От там всеки етаж (12 на брой) по отделно се провери да няма някой и накрая мазето. Ще ви кажа какво намерихме-НИЩО!!! Мамка им...
Кажете кво да правя ще полудея от яд. Кой може да е. Дали са професионални крадци и ли са некви наркоманчета. Защото са се опитали да отворят в момент когато ме няма нито мен нито бащата нито на сестра ми приятеля. А и още нещо-на комшиите до нас са им звъняли в 4 нощеска на вратата и после са бягали...
Дайте си мнението. Ако се разтърся съм 10000000000% сигурен че ще ги намеря кои са.
Кажете случвало ли ви се е. Ако е истински крадец ще проучи,ше звънне на домашния, ще следи ще гледа, а тия напрао си влизат-пичове!!!
Последна промяна WilliamsF1Team на 09 Юли 2006, 0:48, променена общо 1 път
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
А бе баси в Люлин и въобще в оня част на София мноо зле бе.. тука (да не дърпам дявола за опашката) верно може да има постоянно полиция по улиците и само да се заяждат обаче от години не съм чувал за кражби даже и на музика от коли или халогени или нещо такова.. камоли някои да се опитва влиза в дом докато хората са вътре.
Незнам просто к'фо да ти кажа.. намираш ги и бои.. щото и полицайте да ги хваат ги пускат после..

Незнам просто к'фо да ти кажа.. намираш ги и бои.. щото и полицайте да ги хваат ги пускат после..
Тва е новата мода - наркоманите гледат за слаби или незаключени врати , разбиват - влизат , гепат квото има по-ценно в коридора и бягат
Навътре съм в полицейските работи и знам , че напоследък има повишаване на точно такъв тип кражби
Затва един съвет от мене - дори когато сте си в къщи - бийте по един ключ на вратата

Затва един съвет от мене - дори когато сте си в къщи - бийте по един ключ на вратата

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
mafia_t.ie написа:Тва е новата мода - наркоманите гледат за слаби или незаключени врати , разбиват - влизат , гепат квото има по-ценно в коридора и бягатНавътре съм в полицейските работи и знам , че напоследък има повишаване на точно такъв тип кражби
![]()
Е аз преди спях на отключено и никой не пипаше, а сега... мани мани
Абе полицаите верно ги пускат ама пък от тях по-добре няма кой да ги пребие!:mhihi:Един приятел се беше оплаквал,че в тях са се опитвали да влизат по същия начин,а той живее в Младост!Дотук с теорията на SlipKnoT.Съмнявам се ,че ще решиш проблема ако ги дебнеш да се върнат!!!По-добре се обади в полицията-поне пушилка да се вдигне малко,пък току виж се уплашили гадовете:evil:
Преди време,в Търговище,в моя квартал бяха започнали да се въртят някакви гурбетчии(т.е.гостуващи крадци).Някой от комшиите,обаче,се усети и разлепи по входовете на блоковете бележки"Заключвайте си вратите,в района обикаля банда крадци от Шумен(мда не се обичаме много с шуменци)":mhihi::mhihi::mhihi::mhihi:
В крайна сметка се вдигна доста шум и повече не е имало никакви оплаквания.Звучи малко наивно,но имаше ефект!
Преди време,в Търговище,в моя квартал бяха започнали да се въртят някакви гурбетчии(т.е.гостуващи крадци).Някой от комшиите,обаче,се усети и разлепи по входовете на блоковете бележки"Заключвайте си вратите,в района обикаля банда крадци от Шумен(мда не се обичаме много с шуменци)":mhihi::mhihi::mhihi::mhihi:
В крайна сметка се вдигна доста шум и повече не е имало никакви оплаквания.Звучи малко наивно,но имаше ефект!
No fear, no pain/Nobody left to blame
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
В Люлин всичко е възможно. Не, че не ги няма, просто сте прекалено много хора на едно място и вероятността да се случи на теб е малка. Когато живеех още в Младост преди доста години на едни познати им изнесоха целия апартамент с камион. Мебели и всичко. С камион. И това при все, че живееха на седмия етаж и асансьора не работеше и всичко по сред бял ден! Ако е нещо планирано и се замислиш какво си купувал наскоро, правил ли си впечатление с нещо и т.н. може и да се усетиш. Но най-вероятно е случайност. Между другото не отхвърляй и абсурдния вариант да е някой пияница, който не може да си нацели вратата
Колкото и тъпо да звучи в Перник хванахме един такъв мислейки го за крадец, а тоя така се беше нокаутирал, че сбъркал освен вратата, а и етажа
А когато карах един москвич и аз напористо се опитвах да отворя някакъв в центъра, след което се осъзнах, че не е моя
А на морето разбих едно бунгало, защото бях сигурен, че е моето, а си бях забравил ключа и когато влязох осъзнах, че е това на съседите 

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Re: Кажете ми каква е тая наглост???
WilliamsF1Team написа:Здравейте колеги...
![]()
Правило номер едно в нашата държава е:
- застраховка на апратамента /движимо и недвижимо имущество/.Застраховка за оклоло 20 000 лв излиза под 100 лв.
- второто правило е СОТ /техниката е вече евтина около 600 лв с монтажа, а таксата после е 10 евро на месец/.
Съвета ми е да ги направиш тия две неща за да ти е по-спокойно /и да сведеш рисковете до минимум, защото това че имаш застраховка и СОТ неозначава нищо, но риска е значително по-малък/.Застраховаката е хубаво нещо защото покрива рискове като наводнение, земетресение, пожар и кражба включително.Има и допълнителни опции, като така наречената застраховка "Отговорност" - тоест ако стане повреда и ти се спука тръба и на комшията от долу му наводниш апартамента, то няма да ти се налага да му плащаш ремонта ти, а застрахователната компания!
Ако решиш да правиш нещо ми пиши да те свържа с мои приятели /отнася се и за СОТ и за застраховка/ !
П.С.: Не се занимавай с глупости да ги търсиш, това е все едно да търсиш игла в купа сено, ти даже незнаеш как изглеждат, колко са били и т.н.! Ако ги беше видял, е по-друго !!!
::: vankata™ :::
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Иво написа:В Люлин всичко е възможно. Не, че не ги няма, просто сте прекалено много хора на едно място и вероятността да се случи на теб е малка. Когато живеех още в Младост преди доста години на едни познати им изнесоха целия апартамент с камион. Мебели и всичко. С камион. И това при все, че живееха на седмия етаж и асансьора не работеше и всичко по сред бял ден! Ако е нещо планирано и се замислиш какво си купувал наскоро, правил ли си впечатление с нещо и т.н. може и да се усетиш. Но най-вероятно е случайност. Между другото не отхвърляй и абсурдния вариант да е някой пияница, който не може да си нацели врататаКолкото и тъпо да звучи в Перник хванахме един такъв мислейки го за крадец, а тоя така се беше нокаутирал, че сбъркал освен вратата, а и етажа
А когато карах един москвич и аз напористо се опитвах да отворя някакъв в центъра, след което се осъзнах, че не е моя
А на морето разбих едно бунгало, защото бях сигурен, че е моето, а си бях забравил ключа и когато влязох осъзнах, че е това на съседите

Смях се до сълзи

Особенно за бунгалото

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
ше избушиш бушона! а е по-добре го пребии от бой ма чак да го колиш недей че ставаш потенциален килар вече,пък и един як бой няма да ги откаже тия наркоманчета ама поне за тебе няма да си помислят повече де!така имам една позната история с един познат -откраднаха колелото на сина му ,едно наркоманче после се разбра че е и квот стана стана ,ония го издириха ненадейно го намериха в едно заведениице ,изкараха го ,метнаха го в багажника на кадилака ,почупиха го от бой и на края го изхвърлиха на гробищния парк в 2метрова дупка чистак гол по сред нощ(просто не попаднаха на когото требваше а на баш майстора) ...и тоя пак оцеля 

От скромния си опит до сега знам, че ако иска някой да ти направи нещо ще го направи.. не е от тва че и аз съм в Люлин просто е така.. та най-сигурното e при такива случаи ти да си защитен, че стават и гафове
..
.. иначе поразпитай из квартала със сигурност се знае кой е бил.. оттам нататък прилагаш въображението си

.. иначе поразпитай из квартала със сигурност се знае кой е бил.. оттам нататък прилагаш въображението си

what a helluva ride
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2