Какво бихте направили вие?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Какво бихте направили вие?

Мнение от Kroki » 05 Дек 2013, 23:01

След няколкото теми за оръжия, бухалки и побойща..
Гледах ето този клип

И се замислих, как бихме постъпили в такава ситуация?
Аз досега не съм ставал на свидетел, да тормозят и бият някой до мен, но ако стане, бих се намесил..
Вие?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Re: Какво бихте направили вие?

Мнение от In_Memoriam » 05 Дек 2013, 23:07

В ситуация като симулираната и аз не бих направил нищо, защото бих го приел като лека разправия. Но определено няма да се изнеса като пръдня из гащи. :mhihi: Бих се намесил едва след като стане нещо по-сериозно.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Дек 2013, 23:15

ще помогна разбира се

-да го допребием качествено :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 05 Дек 2013, 23:17

Kroki написа:След няколкото теми за оръжия, бухалки и побойща..
Гледах ето този клип - http://vbox7.com/play:c21ff44344
Аз досега не съм ставал на свидетел, да тормозят и бият някой до мен, но ако стане, бих се намесил..
Вие?

Крокчо, да те поправя: предполагаш че би се намесил.

В такива и подобни ситуации никога не се знае какво ще стане и какво ще направиш. Може да си най-големия с най-големите баници и пак да подвиеш опашка, а може и да си 20 кила с напикани гащи и да разметаш 3-ма/4-ма "Батки".

По темата:
Ако са такива "идиотчета" и се млатят за домашно, предполагам ще се намеся. Но ако е нещо по-сериозно, казвам си честно незнам. Имахме подобен случай, мой приятелчета гледат двама млатят един хърбав на земята и се втурват да му помогнат. След 20 мин. скандал и хърбавия избягал се разбира че тоя е изпотрошил няколко коли в опит да краде каквото намери и таман са го хванали.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 05 Дек 2013, 23:19

Погледно от другата светлина е така, но при всички положения няма да седят като тоя с телефона.... :banghead:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 05 Дек 2013, 23:20

Това е толко зле инсценирано, че нема каде.....

Някакъв побутва другия щото не му написал домашното....нига плийс

Иначе пряката намеса е повечето пъти - грешка. Не знаеш кой в действителност е виновния.

Казвам им ,че звъня на полицията и толко.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 05 Дек 2013, 23:21

Kris написа:
Kroki написа:След няколкото теми за оръжия, бухалки и побойща..
Гледах ето този клип - http://vbox7.com/play:c21ff44344
Вие?

По темата:
Ако са такива "идиотчета" и се млатят за домашно, предполагам ще се намеся. Но ако е нещо по-сериозно, казвам си честно незнам. Имахме подобен случай, мой приятелчета гледат двама млатят един хърбав на земята и се втурват да му помогнат. След 20 мин. скандал и хърбавия избягал се разбира че тоя е изпотрошил няколко коли в опит да краде каквото намери и таман са го хванали.

Затова чакаш и слушаш и гледаш известно време, за да реагираш по най-правилния начин според ситуацията. Но тези дето стават и изчезват какво да ги коментираме...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 05 Дек 2013, 23:27

бе имаше един лаф..... когато двама си мерят патките да не си навираш гъза м/у тях....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 05 Дек 2013, 23:28

Доста често от невинен ставаш виновен в такива ситуации ако се намесиш, но пък съвестта друго говори ... кантар е работата.

С едни форумджии бяхме на дискотека в Бургас преди 2-3 години и излязохме вънка малко на въздух и гледахме как един младеж си шамари приятелката, па оная горката се дърпа и аз като най-пил и най-смел отидох и го вдигнах за яките, че ми беше в категорията и имаше глава-нос.
После обаче на другия ден, тая ме издирила чрез някви познати и мадамата почна с едни заплахи, къв съм бил аз да се меся, те така си били комуникирали , за кво съм го направил, искал съм най-вероятна да я е*a, ама не можело, щото те се били обичали :mhihi: :mhihi: :mhihi: ... излишни филми общо взето.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 05 Дек 2013, 23:30

обаждам се на 112.това е.Има оторизирани органи,Уайът Ърп умря отдавна.
може да са наркодилъри млатещи се за територия,може да са двама или трима за една жена,може да делят нещо,може.......абе може много неща бе.
Аз като си стоя мирно защо никой не ми скача без причина.
Изображение

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 05 Дек 2013, 23:31

Гушнал учебниците, с очилца няма да е наркодилър май.
Изображение

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 05 Дек 2013, 23:34

Говорим общо.
А и народа е казал-двама като си мерят чурките не си пъхай гъза между тях.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 05 Дек 2013, 23:37

Бих се намесил, но съм сигурен, че ще съжалявам за това.
Лятото някакъв кретен биеше на една жена шамари на една спирка, тя се свлича по земята, някво лапе отстрани реве.. много грозна гледка. Съответно нямаше как да стоя отстрани и да гледам и се намесих, започнах да го бутам, а оня се сдуха и почна да се дърпа назад, а в този момент онази се разкрещя "остави мъжа ми, пребиват мъжа ми" и аз не можех да повярвам, започна жената да ми дърпа тениската и да ме пита какъв съм аз, че ще посягам на мъжа й ??? Заплаши ме, че ще вика полиция, че ще ме съди, гушна си го оня мизерник и почна да крещи, че го обича :dunno: :dunno:
А пък като бях тийн, някакво келешче, 10-11 годишно, беше вързало краката на една котка и я настъпваше по главата, а тя горката се чува как реве през 3 квартала, хванах го, набих му един шамар, 5 минути след това баща му ми наби на мен три ;)

Има един израз - няма ненаказано добро и за съжаление в повечето случаи абсолютно е така, но това не би ме спряло пак да скоча на някой подобен, независимо дали ще ям бой. Повече се плаша от съвестта си, която не би ме оставила дълго време намира, ако подмина случката.

п.п. не съм ниждна, не нося нищо в колата, нямам нож и като цяло съм мирен :)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Дек 2013, 23:41

ogata написа:Доста често от невинен ставаш виновен в такива ситуации ако се намесиш, но пък съвестта друго говори ... кантар е работата.

С едни форумджии бяхме на дискотека в Бургас преди 2-3 години и излязохме вънка малко на въздух и гледахме как един младеж си шамари приятелката, па оная горката се дърпа и аз като най-пил и най-смел отидох и го вдигнах за яките, че ми беше в категорията и имаше глава-нос.
После обаче на другия ден, тая ме издирила чрез някви познати и мадамата почна с едни заплахи, къв съм бил аз да се меся, те така си били комуникирали , за кво съм го направил, искал съм най-вероятна да я е*a, ама не можело, щото те се били обичали :mhihi: :mhihi: :mhihi: ... излишни филми общо взето.

за много подобна случка съм чувал и яз ,пак "мъжкар" ,който баш мъжката си показва любовта към приятелката си в ММА стил,случаен минувач го вижда и започва него да шамари и момичето се хвърля-буквално да защитава/спасява любимия си :shock: :help: :kuku:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 05 Дек 2013, 23:45

rosendaal написа:обаждам се на 112.това е.Има оторизирани органи,Уайът Ърп умря отдавна.
може да са наркодилъри млатещи се за територия,може да са двама или трима за една жена,може да делят нещо,може.......абе може много неща бе.
Аз като си стоя мирно защо никой не ми скача без причина.

Абе заек ти днес защо си без шапка? :mhihi:

P.S.
По дъртите ще се сетят за вица.

Следваща

Назад към Извън Темата