Рециклиране на батерия за лаптоп?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Рециклиране на батерия за лаптоп?
Здравейте, някой знае ли място в София, където рециклират сполучливно и евтино батерии за лаптопи, защото мойте е тотал щета, а нови са много скъпи? 

Re: Рециклиране на батерия за лаптоп?
Empty_Head написа:Здравейте, някой знае ли място в София, където рециклират сполучливно и евтино батерии за лаптопи, защото мойте е тотал щета, а нови са много скъпи?
В ибей има евтини

Не Мы такие, Жизнь такая
Empty_Head написа:Здравейте, някой знае ли място в София, където рециклират сполучливно и евтино батерии за лаптопи, защото мойте е тотал щета, а нови са много скъпи?
Рециклирането ти е 35-40, нова батерия 70-80. Кажи марка и модел на лаптопа да направим една сверка.

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
taratora написа:Empty_Head написа:Здравейте, някой знае ли място в София, където рециклират сполучливно и евтино батерии за лаптопи, защото мойте е тотал щета, а нови са много скъпи?
Рециклирането ти е 35-40, нова батерия 70-80. Кажи марка и модел на лаптопа да направим една сверка.
HP Compaq Presario CQ61
Empty_Head написа:taratora написа:Empty_Head написа:Здравейте, някой знае ли място в София, където рециклират сполучливно и евтино батерии за лаптопи, защото мойте е тотал щета, а нови са много скъпи?
HP Presario CQ61
http://www.ebay.co.uk/itm/6-Cell-Genuin ... 2#shpCntId
$28.99 + $4 shipping
Не Мы такие, Жизнь такая
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

Tези са в USA. Мито, ДДС, няма смисъл. Има на същите, че и по евтини цени в UK-ския ebay. Доставката до BG е 2лв.
6 клетъчна - http://www.ebay.co.uk/itm/New-Battery-f ... 51ade20222
12 клетъчна - http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-12-CELL-B ... 27cb197a18
6 клетъчна - http://www.ebay.co.uk/itm/New-Battery-f ... 51ade20222
12 клетъчна - http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-12-CELL-B ... 27cb197a18

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
Не съм пазарувал от Ebay и не знам как стават нещата и малко ме съмнява... Предпочитам да пазарувам от тук, ако има проблем да се разправям с хората и тн. Не да си дам парите и да се моля група жълтури да ми пратят това за което съм платил, пък ако може и работещо. 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Не съм пазарувал от ebay, затова ме интересува това незначи ли, че доставкате е повечко от 2 лева?
Postage and packaging - £14.55
Each additional item - £13.55
To - Bulgaria
Service - Standard Int'l Postage
Delivery* - Estimated between Mon. 16 Dec. and Wed. 18 Dec.
За UK
Free P&P
Free
United Kingdom
Economy Delivery (Royal Mail 2nd Class)
Estimated between Thu. 12 Dec. and Fri. 13 Dec.
To - Bulgaria
За UK
Free P&P
Free
United Kingdom

E34, E38
taratora написа:Tези са в USA. Мито, ДДС, няма смисъл. ....
За тази сума не се плаща мито, да не говорим, че може изобщо нищо да не плати, според зависи.

A, и митото е по-малкия проблем, в сравнение с ДДС-то.
За 20-30-40 долара, винаги може "да се мине метър".

Но, налична ли е дадената стока, в страна от ЕС, винаги бих предпочел да я взема от там, да не мисля, кой какви такси би ми сложил.

Тези неоригиналните батерии из ибей стават ли за нещо? Скоро не съм се интересувал, но преди година две масово се пишеше че карали по няколко месеца
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Empty_Head написа:Не съм пазарувал от Ebay и не знам как стават нещата и малко ме съмнява... Предпочитам да пазарувам от тук, ако има проблем да се разправям с хората и тн. Не да си дам парите и да се моля група жълтури да ми пратят това за което съм платил, пък ако може и работещо.
В ибей шанса да те прецака някой с положителен рейтинг от една, две, три сделки е по-малък от шанса тук да купиш от продавалник и да се окажеш прецакан

Особено търговец дето има и продава хиляда неща в ибей би си жертвал името да те прецака.

Empty_Head написа:Не съм пазарувал от Ebay и не знам как стават нещата и малко ме съмнява... Предпочитам да пазарувам от тук, ако има проблем да се разправям с хората и тн. Не да си дам парите и да се моля група жълтури да ми пратят това за което съм платил, пък ако може и работещо.
UK, UK, не China. Батериите са ти в UK и идват оттам. Но няма грижи, щом ти се дават двойно повече пари на родните кожодери драсни си марката и модела в гугъл и добави едно "батерия" зад него и дерзай. Не ти давам точен линк щото на много места се продават батерии за лаптопа ти. Около 90лв. ти е тук.
justboy написа:Не съм пазарувал от ebay, затова ме интересува това незначи ли, че доставкате е повечко от 2 лева?
To - Bulgaria
За UK
Free P&P
Free
United Kingdom
Тва е единия и по-скъпия начин. По-евтиния е през куриери-посредници. Взимат по 2лв. на кг. от UK до BG. Двата линка, които съм постнал са с безплатна доставка на територията на UK т.е. реално за тази батерия би платил 2лв. до BG

- rhase
- младши ентусиаст
-
Аз съм поръчвал 2 пъти батерии за лаптоп от ebay.co.uk. и няма проблеми 1 година след това. Първата дори беше двойно по-дебела от стандартната и държи по 4-5 часа активно ползване, а и повдига лаптопа в задната част, да може да се охлажда
Само като поръчваш гледай рейтинга и продажбите на търговеца да са високи. Аз не поръчвам ако няма 1000+ продажби и 98+ рейтинг.

Само като поръчваш гледай рейтинга и продажбите на търговеца да са високи. Аз не поръчвам ако няма 1000+ продажби и 98+ рейтинг.

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
И все пак основното ми питане беше за рециклиране на батерии, защото знам, че ще е най-евтиният вариант. Просто да ме насочите към место в София, където рециклират батерии на добри цени и има доволни. 

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2