Рециклиране на батерия за лаптоп?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Рециклиране на батерия за лаптоп?

Мнение от Empty_Head » 09 Дек 2013, 20:16

Здравейте, някой знае ли място в София, където рециклират сполучливно и евтино батерии за лаптопи, защото мойте е тотал щета, а нови са много скъпи? :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Рециклиране на батерия за лаптоп?

Мнение от stefanoff » 09 Дек 2013, 20:36

Empty_Head написа:Здравейте, някой знае ли място в София, където рециклират сполучливно и евтино батерии за лаптопи, защото мойте е тотал щета, а нови са много скъпи? :dunno:

В ибей има евтини :yes:
Не Мы такие, Жизнь такая

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 09 Дек 2013, 21:33

Empty_Head написа:Здравейте, някой знае ли място в София, където рециклират сполучливно и евтино батерии за лаптопи, защото мойте е тотал щета, а нови са много скъпи? :dunno:

Рециклирането ти е 35-40, нова батерия 70-80. Кажи марка и модел на лаптопа да направим една сверка.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Empty_Head » 09 Дек 2013, 21:53

taratora написа:

Рециклирането ти е 35-40, нова батерия 70-80. Кажи марка и модел на лаптопа да направим една сверка.

HP Compaq Presario CQ61
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 09 Дек 2013, 22:05

Empty_Head написа:
taratora написа:

HP Presario CQ61

http://www.ebay.co.uk/itm/6-Cell-Genuin ... 2#shpCntId

$28.99 + $4 shipping
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 09 Дек 2013, 22:21

E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 09 Дек 2013, 22:38

Tези са в USA. Мито, ДДС, няма смисъл. Има на същите, че и по евтини цени в UK-ския ebay. Доставката до BG е 2лв.

6 клетъчна - http://www.ebay.co.uk/itm/New-Battery-f ... 51ade20222
12 клетъчна - http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-12-CELL-B ... 27cb197a18
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Empty_Head » 09 Дек 2013, 22:59

Не съм пазарувал от Ebay и не знам как стават нещата и малко ме съмнява... Предпочитам да пазарувам от тук, ако има проблем да се разправям с хората и тн. Не да си дам парите и да се моля група жълтури да ми пратят това за което съм платил, пък ако може и работещо. :yes:
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 09 Дек 2013, 23:07

Не съм пазарувал от ebay, затова ме интересува това незначи ли, че доставкате е повечко от 2 лева?

Postage and packaging - £14.55

Each additional item - £13.55

To - Bulgaria

Service - Standard Int'l Postage

Delivery* - Estimated between Mon. 16 Dec. and Wed. 18 Dec.

За UK

Free P&P
Free
United Kingdom
Economy Delivery (Royal Mail 2nd Class)
Estimated between Thu. 12 Dec. and Fri. 13 Dec.
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 09 Дек 2013, 23:41

taratora написа:Tези са в USA. Мито, ДДС, няма смисъл. ....

За тази сума не се плаща мито, да не говорим, че може изобщо нищо да не плати, според зависи. :winky:
A, и митото е по-малкия проблем, в сравнение с ДДС-то.
За 20-30-40 долара, винаги може "да се мине метър". :)
Но, налична ли е дадената стока, в страна от ЕС, винаги бих предпочел да я взема от там, да не мисля, кой какви такси би ми сложил. :)

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Дек 2013, 9:50

Тези неоригиналните батерии из ибей стават ли за нещо? Скоро не съм се интересувал, но преди година две масово се пишеше че карали по няколко месеца

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Дек 2013, 9:54

Empty_Head написа:Не съм пазарувал от Ebay и не знам как стават нещата и малко ме съмнява... Предпочитам да пазарувам от тук, ако има проблем да се разправям с хората и тн. Не да си дам парите и да се моля група жълтури да ми пратят това за което съм платил, пък ако може и работещо. :yes:

В ибей шанса да те прецака някой с положителен рейтинг от една, две, три сделки е по-малък от шанса тук да купиш от продавалник и да се окажеш прецакан ;)
Особено търговец дето има и продава хиляда неща в ибей би си жертвал името да те прецака.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 10 Дек 2013, 10:23

Empty_Head написа:Не съм пазарувал от Ebay и не знам как стават нещата и малко ме съмнява... Предпочитам да пазарувам от тук, ако има проблем да се разправям с хората и тн. Не да си дам парите и да се моля група жълтури да ми пратят това за което съм платил, пък ако може и работещо. :yes:

UK, UK, не China. Батериите са ти в UK и идват оттам. Но няма грижи, щом ти се дават двойно повече пари на родните кожодери драсни си марката и модела в гугъл и добави едно "батерия" зад него и дерзай. Не ти давам точен линк щото на много места се продават батерии за лаптопа ти. Около 90лв. ти е тук.

justboy написа:Не съм пазарувал от ebay, затова ме интересува това незначи ли, че доставкате е повечко от 2 лева?

Postage and packaging - £14.55

Each additional item - £13.55

To - Bulgaria

Service - Standard Int'l Postage

Delivery* - Estimated between Mon. 16 Dec. and Wed. 18 Dec.

За UK

Free P&P
Free
United Kingdom
Economy Delivery (Royal Mail 2nd Class)
Estimated between Thu. 12 Dec. and Fri. 13 Dec.

Тва е единия и по-скъпия начин. По-евтиния е през куриери-посредници. Взимат по 2лв. на кг. от UK до BG. Двата линка, които съм постнал са с безплатна доставка на територията на UK т.е. реално за тази батерия би платил 2лв. до BG ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 10 Дек 2013, 10:40

Аз съм поръчвал 2 пъти батерии за лаптоп от ebay.co.uk. и няма проблеми 1 година след това. Първата дори беше двойно по-дебела от стандартната и държи по 4-5 часа активно ползване, а и повдига лаптопа в задната част, да може да се охлажда :mhihi:
Само като поръчваш гледай рейтинга и продажбите на търговеца да са високи. Аз не поръчвам ако няма 1000+ продажби и 98+ рейтинг.
:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Empty_Head » 10 Дек 2013, 11:07

И все пак основното ми питане беше за рециклиране на батерии, защото знам, че ще е най-евтиният вариант. Просто да ме насочите към место в София, където рециклират батерии на добри цени и има доволни. :bchug:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата